Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte vsichni,uz se pomalu pripravuji na sezonu 2019.
Letos chci mit moc zavarenych Jalapenos a taky letosni barva bude zluta.. chystam rw kostky a cistim box.tak zatim,zasazeny chinense
Huh, bhut jolokia...jak já si vzpomenu, jak jsem se s chutí do této čerstvé vlastnoručně vypěstované papričky frajersky zakousl a pak se svíjel v bolestech a slzách na zemi snad čtvrt hodiny....to byly panečku krásné časy. Držím palce a ať ti to letos hezky jede
Původní příspěvek od odo Samozrejme sledujem špecialitky! V akom stave maš to prezimované Habanero?
Cuss to haba mam zatim stale v chladu ale uz jsem premyslel ze ho pomalu premistimaspon do obyvaku pod okno at se pomalu rozjede tak snad to zvladne,uvidime
Ještě bych zapomněl hodit sem nejake to vanocni "cukrovi" 😁 zkoušel jsem hovězí jerky.
Použil jsem 500g hovezi zadni
5 lzicek worcester omacky
Cajovou lzicku mlete papricky Dorset Naga.
Maso zbavit tucneho,slach a ostatniho bordelu at zbyde jen ciste libove maso.
Nakrajet na delsi asi 2-3cm siroke a cca 4mm tluste platky.
Jebnes to do sacku s korenim a omackou,nechas v lednicce pres noc.
Potom rozprostrit do susicky a pustit na 40-50st.C..
Susil jsem to asi 15 hodin a muzu rict,ze se po tom jen zaprasilo 😃.
+Utopenci s Habanero Chocolate a nakladany syr v oleji s jalapenos 😉