Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je blbost míchat o týden později na květ vždyť tím čím se u metropů začíná se dává až do 21dne na květu a mě se to vysere do 14dnu od přepnutí tady je jen jediná možnost buď se vysrat na metropy nebo pěstovat v kokosu nebo nepěstovat sageho v hlíně takže těch možnosti je vlastně víc
Ja jedu celou řadu grotek a mé poslední kolo se mi to udělalo na jedné slečně ze 16 ks na modelu Big Band a ty jsem měl 4 ..ostatní nic...Na METROP neser spíš to zjisti...Zkoušel jsi přidat nebo ubrat... nebo jinou hnojku na jedné , jinou hlínu---Na Jednom Kole Se Dá Vyzkoušet Spousty Variant -sice pakec ale jde to.....-když je matka a kloni... U mě byl určitě problém se zasolením (grotek dost zasolí) to může způsobit blokaci a slabí jedinec to pak nepobere -- No a když ti to jede dobře v kokosu hnojíš stejně jako do hlíny ??????
To : benjichaouat problém je v tom že od začátku se dává jen Mr1 a calgreen až do 21dnu květu já bych tedy musel vysadit úplně Mr1 a hnojit jen Cg což mi přijde divné jediné ubrat a více dávat Cg
To: Def pokusy dělám už celou dobu a jediné co mi vychází je vysrat se na metrop za 14dní budu přepínat kytky na jiných hnojivech to bude pro mě rozhodující jinak už jsem hnojil více i daleko min a i tak se to vysralo jinak jestli hnojim stejně kokos jako v hlíně tak při prvních akci jo a stejně hovno pak jsem hnojil min podle hlíny i kokos a to v kokosu bylo dost vyhladovele ale dojel jsem to v pořádku na rozdíl od těch co byly v hlíně ještě je pár variant co zkusit ale jestli to teď na jiných hnojivech pojede tak už nic řešit nebudu a jelikož mám metropů mooooc tak je pak dojedu v kokos už teď bych se mohl na to vysrat a neřešit tu nic a jed jen kokos ale jsem člověk co nerad něco nedotáhne do konce
čau hary tyká se ten to problém i mě ? Foto mam strach že mě kytky chcípnou ještě dřív něž to přepnu na květ už jsem ten to problém měl jak venku tak ve vnitř a nemužu se toho zbavit kdyžtak sory a smažu