Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, je to moje prvni stinidlo, ale na to ze jsem ho koupil uz dost jety si vubec nestezuju, tu plochu 150x150 osviti vesmes krasne celou. Na dalsi kolo sice pojedu awing, ale jen proto, ze jsem ho koupil vyhodne jeste s dalsim vybavenim a ten sunrain uz je dost pouzivany. kdybych kupoval jen nove stinidlo tak bych sel do nej asi znova. Jedina "nevyhoda" kterou jsem teda ja moc nezpozoroval, ale rikal mi to predchozi majitel stinidla, je ze nahore u vybojky je mezera a tudiz unika trochu svetla, ale neni to ani moc poznat a staci tu diru prekryt treba nakym odrazovym materialem.
NORM: foxtails, trippy pheno atd je na me uz moc odborny, jdu googlovat
jarmil194: myslim ze je to dobra volba, urcite nebudes litovat.. jinak ja ten svuj budu asi ted v tydnu prodavat, tak kdybys mel zajem, za nakou symbolickou cenu, tak kdyztak pm
hoj groweri, tak uz mam konec.
celkem byli kytky na kvetu 60(pepr, ob, nl) a 65(chronic) dni.
nemam ted vubec cas, a pri finalnim ostrihovani listecku sem myslel ze se zblaznim
hazim naky fotky jak to vysi, a kdo chce muze tipovat, samozrejme za k+
v tydnu hodim vysledek.
na fotkach je 25 kytek z celkovych 27 (ty dve meli 35g).
1. foto PEPRy+OB