Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pestil sem v garzonce ktera mela 16m2 a platil sem ZA 2x600 asi 30tacu za rok.Kámoš má bit 3+1 a ma v nich přímotopy a platí mesíčne 5 tisíc a to nepestuje!!! Takže až budu chtít zase pestit v náky garzonieře nebo 1+1 tak si spocítam metry čvereční abych se nák vešel ja osobne bych byl schopnej jet v 1+1 i 3KW a mislim si ze tady sou večí střelci ktery si tema 1200Watama přisvicujou když dou vecír na zachod
Blbost. Mám 3+1 přímotopy ne pěstují a platím 1,2k/měsíc
Podlahový vytápění bojler na vodu televize počítače atd. Buď ti kámoš kecá a nebo plati ještě za sousedy
Mel jsem v 1+1 pusteny 24h denne 3 bitcoin minery, kazdy s odberem 1200w + klasicky spotrebice, sporak, mikrovlnku, lednici, troubu. A nabusenej PC co taky bezel skorem porad a jen zdroj 600w plus periferie. Nikoho nic nesralo akorad zalohy byly fakt vysoky... ,.) Akorad jednou se prisel zeptat cezak, jestli je to oukey, jestli mi nepada jistic, a jestli mam fakt takovej odber. Aby pak na konci roku u vyuctovani pak nebyly spory. Tak jsem mu to vycislil jak to jede a cajk. A to jsme zrovna meli malou seanci takze kdyz jsem otevrel dvere vyvalil se na nej vonavej dym. Jen se pousmal. Poptal co potreboval a vic ho nezajimalo ,.)
Zdravím, nebudu kvůli tomu zakládat nové téma, tak to dám sem.. Je 3x600 v malém domku 2+kk nápadné co se tyce elektriny? Případně 4x600 jestli je nápadné.. Par kol jsem odjel, ted posledně 2x600. Ale chtěl bych zkusit 3x600 nebo 4x600. Ale nejsem z tiho úplně v pohodě kdyz jsem procital ruzny příspěvky.
Zajímá me vas nazor na to, pripadne ruzny tipy a návody aby to bylo co nejmene nápadné.
a v tom domku budeš mít ještě něco jinýho na elektriku nebo pojedeš jen tohle? když to rozložíš na 2x600w po 12 hodinách myslím, že pohoda ono teoreticky i těch 4x600w by neměl být problém, ale zkušenosti s tím nemám
Pokud tě někdo neuda, tak buď v klidu. 2,5 kW není nic neobvyklého. Hlavně hod kontrolu kabelu, jestli nemáš hliník. Při spouštění hps jsou na startu hps dost vysoké proudy. Hlavně kvalitní časovače a pouštět lampy postupně (třeba po minutě).
Zdravím všechny. Mám podobnou otázku, bydlím v 3+1 ve třetím patře a chci rozjet jen menší skříňovej indoor s jednou 400w žárovkou na 2 kytky a menším větrákem na odtah tepla který má cca 60w. Myslíte že by do budoucna mohl někdo přijít s nějakým podezřením kvůli spotřebě elektřiny nebo se nemusím bát ? Ještě jedna menší otázečka myslíte že sousedi ucítí nějaký smrad ze dvou kytek ? díky moc za odpovědi.
Původní příspěvek od Pěstník Zdravím všechny. Mám podobnou otázku, bydlím v 3+1 ve třetím patře a chci rozjet jen menší skříňovej indoor s jednou 400w žárovkou na 2 kytky a menším větrákem na odtah tepla který má cca 60w. Myslíte že by do budoucna mohl někdo přijít s nějakým podezřením kvůli spotřebě elektřiny nebo se nemusím bát ? Ještě jedna menší otázečka myslíte že sousedi ucítí nějaký smrad ze dvou kytek ? díky moc za odpovědi.
Spotřeba je jen jeden z nepřímých důkazů. Sám o sobě neříká nic, ale pokud k tomu přibude např. termovize objektu s velkým uníkem tepla z okna, zjištění operativy, že jseš kuřák a fotografie, že často chodíš nakupovat do shopů, tak už to na problém stačit může. Tvoje spotřeba ale bude tak nízká, že to nikdo řešit nebude. Zvážil bych i tak antidetekční fólii, pro klid v duši.
Za tu dobu jsem to trochu změnil místo 400w výbojky dám 250W jak na růst tak na květ do boxu (50x80x150) to bude stačit . Takže si myslím že se spotřeby vážně bát nemusím . Každopádně díky moc za odpověď
GGGG: Ohledně toho jsem si všude možně četl a došel názoru že pokud nemáš spotřebu nad 1000W tak se nějaké kontroly nebo něčeho bát nemusíš. Já z toho měl popravdě strach když jsem nedávno začínal a to moje spotřeba skříne má dohromady snad jen cca 350W. Ba co víc pěstování Indoor jako takové nelegální není takže kdo nám co může ? . A svítím normálka v růstu od 4 rána do 10 večer , na květ hodlám od 6 do 6 .