Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to jsou fota co nenaplňují pravidla , pokud se to někomu s postižených nelibí můze se optat proč , vysvětlim , upřesnim , ted jdeme vybirat top X fotek do ankety at můžete co nejdřive hlasovat ............
Soutěž číslo 2....škoda, že jedničku jsem už nestihnul :P mrsknul bych nachvilku králíka do skříně a bylo by D...každopádně k soutěži číslo 2.: White Widow(Dutch passion) (řezy od jednoho člena z groweru..děkuju). Rostlinky jsou v 10 dni 12/12 Jedná se o macro.
edit1: Druhá fotka z 14 dne květu holky mi přímo kvetou před očima uznejte samy! Fotka číslo 1 je pořád den 10. (pro potvrzení je dole datum)
Ta s kočkama je jen FOR FAN... nevěděl jsem o soutěži ... ale je to fakt umělecky pojatý - tak proč se nepodělit všiměte si toho odrazu kocoura ve skle a kočka jak chytá sluneční paprsky - a ty kytky v pozadí jsou
Jinak taky detail paličky - je to 2 generace od Euforie co znamej dovezl z holandu myslím , grády to teda mělo
Edit: vyměnil jsem foto paličky, za libovější - je to fotka asi 4 dny stará, 35. den květu, 250w sodík, Skunk #1 Royal Queen Seeds, ze semínka.
Tak konec i soutěže čislo 2. bude probíhat hodnocení a výsledky se všichni dovíte viz. "vysledek vyhlasim najednou 13.3.2011 00:00hod"
Takže vy co máte šanci vyhrát , budtě po 13.3.2011 zde budu posílat výhercům postupně nabídku semínek na co maj nárok z výhry a chtel bych aby mi odpovídali obratem abych 15místo neřešil o těchto vánocích a abych vám vše poslal / doručil včas . Kdo nechce adresu posílat v PMku , pošlu mu obratem můj email.
Díky všem za přispěvky a ůčast v soutěži už jen hlasujte anketu uzavřu 13.3.2011 00:00 , Hlava
1.místo--roboot -55ks semínek dle vlastního výběru
2.místo--shiimii -35ks semínek dle vlastního výběru
3.místo--HurricaneGeorge -30ks semínek dle vlastního výběru
4-7.místo--Sar -25ks semínek dle vlastního výběru
4-7.místo--vincenzo -25ks semínek dle vlastního výběru
4-7.místo--Kytka -25ks semínek dle vlastního výběru
4-7.místo--MagiCman -20ks semínek dle vlastního výběru
8-11.místo--DooMer -20ks semínek dle vlastního výběru
8-11.místo--čertiskočert -20ks semínek dle vlastního výběru
8-11.místo--Chirurg -20ks semínek dle vlastního výběru
8-11.místo--outdoorista -15ks semínek dle vlastního výběru
12-14.místo--Sirius -15ks semínek dle vlastního výběru
12-14.místo--Klamath -10 ks semínek dle vlastního výběru
12-14.místo--kuba-10 ks semínek dle vlastního výběru
15.místo--Placebo - 10 ks semínek dle vlastního výběru
16.místo--Dr.Crabakles -10 ks semínek dle vlastního výběru
17.místo--Mr.Nobody -10 ks semínek dle vlastního výběru
18.místo--pipoboy -10 ks semínek dle vlastního výběru
19.místo--zilinos -5 ks semínek dle vlastního výběru
20.místo--Pantlik -5 ks semínek dle vlastního výběru
21.místo--Jokerrr -5 ks semínek dle vlastního výběru
22.místo--mikael -5 ks posledních semínek
Zvláštní cena--Sirius za dvě zvířata a kytku - 25ks semínek dle vlastního výběru
Soutěž č.2--Časlove --25ks semínek dle vlastního výběru
....no ještě zbyla nejaká semena tak ješte 2 ceny , 20ks PanKer a 15ks Ganyal_Yabani
Z čeho se tedy vybírá ?? Nakonec jsem to spočital na 470kousů
Samice x Samec
Sweet Tooth 3A x Skunk 1 *..................................................5 balení x 5 semínek
Sweet Tooth 3B x Skunk 1 *..................................................7 balení x 5 semínek
Skunk 1 x Skunk 1..................................................................10 balení x 10 semínek
G13/Skunk x Skunk 1.............................................................3 balení x 5 semínek
Jack Herrer x Skunk 1.............................................................2 balení x 5 semínek
New York City Diesel x Skunk 1 **.........................................5 balení x 5 semínek
New York City Diesel x Skunk 1 **.........................................10 balení x 10 semínek
New York City Diesel x Skunk 10**........................................11 balení x 10 semínek
New York City Diesel x Skunk 11**.........................................8 balení x 5 semínek
Hash Plant x ( Low Ryder x Diesel Ryder )..............................2 balení x 5 semínek
....takže nakonec 26míst , paráda , ted budu postupně vyhercům posílat , dle pořadí v tomto přispevku , seznam s čeho si bude moct vybrat , samozřejmě gratuluji vítězům obou soutěží a prosim moc to nezdržujte , můžete rovnou poslat i adresu kam to mám poslat , nebo kdo chodí občas do G shopu (po praze) tak tam se můžem potkat , připadně neco navrhněte , jestli nechete posílat adresu v PMku , pošlu svůj imejl , tak ješte jednou všem děkuji za ůčast omlouvám se těm co nevyhráli , když se nekdo neozve o výhru , tak je tady nabídnu někomu ze soutěžícich , díky Hlava