Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dámy a pánové... 22.12. 2010, po 62 dnech od přepnutí přiběhla zelená smrtka a všechny kytky pokosila, vyfotila a dala sušit. Přihazuji fota a až to usuším, hodím sem report, kolik tun toho bylo a jak to zkuřuje.
Nuže.... po zvážení plodů přidávám předposlední příspěvek, který se bude týkat hmotnosti výsledného produktu: 5 kytek po 27, 10, 10, 7 a 3 gramech voňavého a pryskyřicí pocukrovaného modelu nám dává dohromady konečných 57 GRAMŮ. Jsem spokojen, ale spíše jsem tímto vyzván na další pěst, který bych rád pod stejnou zářivkou roztahal na 4x30 gramů. Toť má výzva pro další pěst. Pěstu Zdar!
Ahoj,
moc pěkně zpracovanej grow, na CFL podařený pálky ty malý chyby vychytáš a další kola budou jen lepší a lepší a bude i nějakej smoke report ?
Jinak nevíš gramáž jednotlivejch čísel?
Tak smoke report: Vůně po rozdrcení je taková citrusová, jinak ten model vůbec nesmrdí. Kouř neškrábe, ale také nemá nějakou výraznou chuť - možná trošku zemitá. Je to hodně high.. žádný výpeky, ačkoliv jenom pařím na kompu, hraju na kytaru nebo čučím na film, ale opravdu to není uzemňovač. Dělali jsme si domácí hašíšek - přes dámskou punčochu vyklepat cukr, zabalit do alobalu, na minutku do vařící vody, slisovat, zapálit. Parádní high, vůbec se mi nechtělo spát, chuť kouře byla výborná - hodně mentolová Stav vydrží hezky dlouho.
Nadrtíš co chceš - listy nebo palice (z palic je to lepší, protože z toho nepadá tolik drtě z listí, který totálně bortí kvalitu haše), vzal jsem kobercovou pásku(ale můžeš vzít cokoliv v odpovídajícím tvaru), zespoda přetáhl punčochu (dámské punčochy za 6 Kč asi), napneš ji a udělá to takové pěkné sítko. Dáš tam obsah + já tam dával drobný mince, aby tomu trošku pomohly a pak klepeš, třeseš, .. prostě aby se Ti sypal ten cukřík na nějaký lesklý podklad. Potom to zabalíš do alobalu ten cukr - a hodíš na minutku do vroucí vody. Když to navlhne, tak to nevadí, ale ať Ti obsah nevyplave ven. Pak to vyndáš, stlačíš, rozbalíš a můžeš s tím dělat co chceš. Ještě to dál třeba lisovat... Takhle jsem o dělal já a je to parádní substance