Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chtel sem se vas zeptat byl sem nakupovat peroxid 30% a v growshopu mi rekli ze neni na procisteni moc dobrej ze sou prej enzimi lepsi ja sem je teda koupil a dafkovani je prej 2ml na 1l a pozdeji staci 1ml na 1l nebo mozna na 10l jauz presne nevim pouzivateho nekdo a kdyz tak kolik? jinak konecne jeden thid kde se neco dozvim dikis
Povinne je treba upozornit vsechny, kteri se chteji vydat na cestu poznavani tajnych ved, ze narazi na "strazce brany". A ti nedostatecne pripraveni mohou dopadnout zle, budou vyhnani z raje! Zmeni se osobnost cloveka. Nekterym se rozpadnou manzelstvi, jini skonci na psichiatrii nebo na periferii spolecnosti. Mnoho je povolanych ....
HEHE, Myslim si, ze s tim ti snark raad pomuuze g mane...
Jinak Viridis to popsal naprosto spolehlive ... :-)
Ja v kvetu pouzivam fofsforecnou a je to tezce fpoho, dyz mi to ulitne prdnu tam kousek H.dras...
Ja je mam vcetne dusic. na upravu v rustu od khaamosky chemicky...tagze kde a jak a za kolik je sehnat neporadim....
Hele snarku asi to taky zkusim - na kolik ten Cannazim vyjde a na jak dlouho to asi vydrzi ?
Dik za info predem... s tim H2O2 mam trochu strach
P.S. jaké máte zkusenosti s pouziivanim ruuznych stimulaatoruu ?
Ja mam ATU XL ... a ted to asi s bublaakem prubnu... pouziivaate nekdo specielni zakorenovaci nebo na kvet - ta ATA je totiz takovej univerzalni rustovej booster typu Algastim...
Zatim cus a peace
príspěvek:
na růstovou fázi mam Alga bloom - daval jsem dvakrat po tydnu
a doplněk Bio algen a pytamin
no a na květ mam zatim jen guano-hovinka ne roztok, na venky je nejlepší, tak jsem si řek že dyž to nespálím a dám jim co možná nejvíc tak by to mělo fungovat, nebo ne???
Zdravím, může mi někdo z vlastní skušenosti napsat jak moc záleží na teplotě v bubleru. Mám ho totiž na zemi ve vlhkém sklepě a když vstrčim ruku do bubleru tak je to fakt studený. Nevím kolik stupnu. No kytka neroste. Nevím čím to je. Mám taky špatné ph- něco kolem 7-8. Ph upravím nevím ale jestli je nutné kupovat ještě nějaký ohřívač na tu vodu. Poradte. Díky.
tak to určitě,kořeny jsou citlivoučké, a jsou organika,takže dobrá rada je aby jsi ty v tom moh bejt pořád taky potřebuješ nad 20C, rozhodně ne nad 30C,tak nejak v tom rozmezí
no jo kurva už jsem koupil ten ponornej ohřívač do akvarka, ale teprve tedka mně napadlo že tím ohřívačem můžu spálit kořeny, když mi prorostou kýblem. Co si o tom mystíte? Díky za vaše názory
mas pravdu,taky mam takove takove zkusenosti.BCuzz dobrej a Cell taky, ja mam ovsem rad prirodni veci tak davam do hydra guano a guano,ono to skoro i staci na paldy a pryskyrici.I kdyz by to chtelo jeste zvetsit,guano udela hmotu tvrdou a mazlavou,ale new nejak extra obrovskou
Lidičky wuxalu můžu mít hafo, vozí mi ho kámoš zemědělec . Takže pokud by někdo chtěl , tak nejni problém.
Jenže nastal malinko problém, takže jestli ste se s s tim někdo kdo ho používá setkal, tak napište pleas.
U kámoše sme ho začli používat od řízků, ale nějak se netvářili, a byli divný, tak sme zmenšili koncentraci a je to furt stejný.
Nový lístky začínaj od špičky žloutnout, když jsou starší, už sou žlutý ze dvou třetin, a objevujou se na nich suchý flíčky. ovšem ne suchý okraje jako u přehnojení!
Mam podezření na nedostatek hořčíku, nebo nějakou plíseň ale fakt nevim ....
Thready tady na groweru sem snad prolez fšechny(asi 4 hod , jediný co se tomu maliko podobá je tommyboyův trojdílnej seriáleg o nedostatcích živin, problém hořčík ... ale uplně stejný to neni : /
takže raďte děkůůůjůůů
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
tam sem byl, přehnojení vypadá jinag, tohle je spíš málo hořčíku. Už sem skoušel sníži o dost EC, ale beze změny, furt žlutý - tak sem přidal hořčík, uviďáme ...
ale stejně díg
len tak minochodom ake ma byt zlozenie hnojiva?? K P N +??? ake ma byt zastupenie jednotlivych prvkov
hodte tu niekto co pisu na obale origos hnojiv pls
ved to musi ist veeelmi lahko namiesat z beznych cemikalii ako k2hpo4 kno3 a podobne .......................