Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtel bych se omluvit ze jsem to zde nezakoncil .... skola skola a jeste jednou vyjebana skola .... a to mam furt jeste zkouskove :-(
Takze abych to uvedl na pravou miru -> bylo toho 60 g v suchem stavu. Nejvice urodily mandaly a nejmene SSH - urcite to bylo zapricineno slabymi rizky. Jinak SSH bych urcite jel znova ale od nekoho duveryhodnejsiho.
Mensi smokereport....
Mandala - nevyrazna vune - skoro se nepodoba trave ale spise to voni jako nejaky ovocny caj :-). Kour je velmi hutny, ma hasisovou chut ktera prechazi do malin. Stavek nastupuje ihned po prvnim bouchu a je to poradna pecka do hlavy to vam musim rict :-) ale behem hodiny az hodiny a pul ustupuje (mozna to je jenom zvyk a nebo uz mam velkou toleranci). Jinak spise vice stoned nez high.
SSH - krasna korenena vune, je tam dost poznat ze to je trochu riznute skunkem jak to krasne voni :-). Kour se rozpina v plicich jak svina a kope to az na mesic :-). Chut je jemna, korenena - s trochou ovocnych tonu. Stav nastupuje trochu opozdene - par minut po odpalu ale zase trva minimalne dve hodiny. SSH je dost tripy a high takze do prirody nebo do skupiny jak delana. A ikdyz je clovek zkoureny jak to bozi hovado tak stale muze fungovat bez jakychkoliv zadrhnuti nebo problemu (a to se ve skole vyplati :-))
takze to by bylo vse mi mili .... ted odjizdim do skotska za praci a jelikoz mi skola zacina az v unoru tak se tam zdrzim prez zimu. Bohuzel neni misto na pestovani a mistni zakony jsou docela napytel tak se budu muset obejit bez meho hobby :-(
ale mozna zkusim par autoflower do lesika s jezirku tak by mohlo byt dobre
takze timto se momentalne loucim s touto sekci .... mejte se krasne a at to roste
jsem se nudil tak jsem nafotil co mam ted ve skrini.
Libi se mi jak vetsina pestitelu jede do vysky a pritom nemaji poradne vyplneny prostor - na tohle se mi nejvice zalibila metoda LST - ohybani. No a misty se pokousim o HST (high stres training) - mackam vetve ktere bych rad aby vice porostly - vice infa je v tematu od Kalamatha.
Lst propaguju i já...je to super věc ..ale HST bych urcite nedelal....nemyslim si ze by to melo nejake pozitivni ucinky v porovnání se stresujícími a tudíž nebezpečnými ucinky .......Jinak skoda no taky se chystam smer UK a mam docela respekt postavit si tam nekde box v bytě....no uvidíme