Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je tu 60. den ale nesklízím, ještě je potrápim, chuděrky. OB mi nedělá moc radost s listma, na druhou stranu, vykompenzuje si to paličkama
Odhad min. 60, max. 80
spozoroval jsem pár hlaviček pryskyřice zakalenejch do hněda takže jsem odpíchl lampu a po následujících 2 dnech tmy budu kosit. Stále zalívám dešťovkou, zhruba každý 2-3. den.
Ahoj Banany, sledujem ta a mas to pekne. Zaujimal by ma tvoj nazor na vynos. Myslis, ze sa viac oplati ten vertical co si siel dve kola dozadu, alebo ti pripada lepsi tento scrog ? Nech sa dari a vyjde co najviac, tiez zrovna susim...
tak jsme paldy ostříhaly, tímto děkuji spolučinitely a vypadá to následovně.. Orange bud (dále jen O.B.)vypadá celkem hezky, jak průměrným odhadem gramů tak kompaktností paliček, voní netypicky, možná trochu jako seschlá šlupka od pomeračne, sladký pach koření.
K Nebule, s výnosem se zase ukázala síla této odrůdy, neuvěřitelně pryskyřice na vrcholcích a co jsme mi v kalfasu nepodařilo a čímž jsem byl podiven, byla extrémní tvrdost palic zde v Scrog.
Klidně bych tyto modely jel znovu na scrog ale tentokrát na větší prostor, kytky se mi tam hodně mačkaly a neměly i tak moc světla na spodní části paliček.
Gramáží to odhaduji zhruba na 70-80 grammů, s tím ,že na Nebulkách by mohlo býti na každé z nich tak 20 G možná méně a na tom O.B. těch 20-25.
Suším za temna ve vytápěném podrkoví, vlhkost 50% teplota kolem 23°C za temna.
Tak je to usušený a už i uskladněný. Výsledným číslem jsem byl mírně zklamán ale protože to byly vlastně jen vrchní palice tak jsou na tom pevností velice pěkně, Nebulka je tvrdší než v kalfasu. Naváženo bylo 67.08 g. Smoke report postnu později, zatim mám jen otestovanej OB.
Jen pro zajímavost, Nebulky měli průměrně 15 g na kytku a Orange měl 20.
Mám postavenej už nový projekt, je to bublo-kalfas. Ještě koupím vzd. motor, vyzkouším to a pak uploadnu nějaký fotky. Tak Zdaar!
zdravim Banany ...vertikalni kamos ..tedka taky dojizdim 150 vert a mam tam Smbogy a top 44..a bohuzel to s gramazi vidim podobne ba moznaaji min ale zase to vypada nebezpecne..jinak at chutna a tesim se na ten bublokalfas...zatim cagos
ahoj
Mě se to moc líbí máš to pěkné 70g je pruměrný zisk z tvojí watáže nejde s tím udělat o moc víc takže myslím že uplně super. Přeji pěkné zimní pokouření !!
Zdravím návštěvníky tohoto theadu, zde, pokud se nevrátím k hlíně, je tomu nadobro konec. Jestli chcete vidět mé další pokusy o pěstování, nyní v Aero systému, přejděte SEM .