Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Zdar, mrknete na fotky, mame problem s listama. Mame to na vinne reve a hned vedle i na ganje. Mate nekdo tip co s tim? Co to je? Zkouseli jsme postrik proti "padli", neuspesne = jen velmi kratkodobe.
Původní příspěvek od quik1 Zdar, mrknete na fotky, mame problem s listama. Mame to na vinne reve a hned vedle i na ganje. Mate nekdo tip co s tim? Co to je? Zkouseli jsme postrik proti "padli", neuspesne = jen velmi kratkodobe.
Myslim si ze z vlhka to urcite nebude posledni dobou bylo slunecno.Tipoval bych to na ty Padli.Zkouseli jsme bio postrik na Padli od firmy NEUDORF ale zabiralo to jen na chvili.Poradte prosim nejaky vyzkouseny ucinny pripravek.Diky
Ahoj všem, začal bych s tím že jsem totální idiot. Pěstuju poprvé. Jedu 4xMazar pod 250W. Jsem zhruba v půlce květu a objevili se mi trásněnky a já ve snaze to rychle zachránit jsem to postříkal bioolem. Nedal jsem velkou dávku a jen jednou, ale teď mám kytky mastný a kdyz svití lampa je citit ten biool. Co jsem si přečetl zde, tak sem to jak už teď vím pěkně posral a bude to asi chutnat po spaleným oleji když s tím něco neudělám. Moje otázka teda zní: DÁ SE TO JEŠTĚ NĚJAK ZACHRÁNIT. Díky za všechny rady
A nastal problemik aj u mna. Klony su 3. den polozene na rohozi. PH 5.8 EC 1.05. Teplota mi vcera skocila na 31. Pripada mi to jak nieco s teplom alebo popripade niaka plesen?
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
čau zahradníci, mám problém s jednou mojí kytkou...asi před dvěmi týdny mi začaly postupně pomalu od špičky osychat listy, do té doby jsem hnojil kristalonem plod a květ, pak jsem koupil plagron terra bloom...už asi 5 dní podlívám jen odstátou vodou abych vyplavil hnojivo, taky jsem kytku přesadil, aby měla novou hlínu a trochu se provzdušnily kořeny ale zatím nic nepomáhá přikládám nějaké fotky, prosím poraďte čím to může být.
Zdravím vás zainteresovaní, čo by ste povedali na toto? Len na väčších vrchnejších listoch, trvá to pár dní, outdoor, kvitne asi 2 týždne... Zasiahnuté končeky listov na úseku asi 2 až 15mm, na niektorých trochu aj bočné zúbky (viď foto).
Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...
2 čofer : tezko rici,zatim to neni poznat,ale v kvetu postupne listy opadaji,to co mas vyfoceny bych jeste povazoval za normal pokud se to nerozjede nak ve velkym.preju hodne zdaru a at ti to nikdo nesklidi.zainteresovany
OK, dúfam že sa to nezhorší. Takto to vyzerá celé.
Pamiętaj zgredziu...
Pamiętaj zgredziu...