Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele, máš to hodně parádní, kýbl není vůbec špatnej nápad, jak to tak sleduju.. Ale pokud jde o utajení, tak je celkem nápadnej co?? Přece jen to PC se tak nějak ztratí... Jinak K+ za dobrej nápad
Jinak se to dá utajit úplně v pohodě... na větráky hodíš květináče, aby neprošlo ven moc světla, vzduch přes dírky pro odtok vody proudí dostatečně, a jinak je to úplně tiché takže maximální utajení... akorát už nic tajit nemusím
Už to začíná nakvétat... Trošku mě trápí některé žloutnoucí listy... napadá mě taky, že by nemusely být moc spokojené s teplotou... Teď, když začaly mrazy se v garáži blbě udržuje teplota...
Hodně podobný příznaky jsem měl u mé letošní balkonovky ... ale neokázal jsem najít řešení... teplota to myslím nebude myslím že to bude nějaky nedostatek prvků .... Jinak moc pěkné a ať to vyřešíš PEACE
Chlape tvuj napad s kyblem je genialni ... mam s rodinou stejnej problem takze se mi tohle naprosto hodi ... Kybl jsem se rozhodl a můžu dovolit použít větší .. 40l Primalex polar ... Ovalny vysoky vsude stejne sirky ... Svítit chci na rust usporkou PlugandGrow 125w blue a na květ RED ... Na větrání bych použil ultratiché a výkoné větráky Zalman ZM-SF3 (120 x 120 x 26.4) ... Jelikož jsem si doposud jen kupoval, mam nulovy zkusenosti ... Myslíte že to takto může fungovat ?
Tak jsem tady s updatem. Co se mi během ochlazení venku všechno nepodařilo, tomu by jste nevěřili. Kýbl byl v garáži, a do té se zima drala co to šlo, pro jistotu se ještě ke všemu posraly spínací hodiny a to tím způsobem, že kytky měly místo 12 hodinových cyklů 48 hodinové cykly a to asi 10 dní, než jsem to zjistil. K tomu byla v kýblu přes noc zaznamenána nejnižší teplota 0,2 stupňů. Kytky dostaly po prdeli, jen co je pravda, byly v jakési hibernaci, vůbec nerostly ale kupodivu přežily. Donesl jsem je domů, dostaly dávku Grow i Bloom a krásně se vzpamatovaly. Teď už zase krásně kvetou.