Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
když tu píšete že objevujete věci co jinak nevnímáte, tak myslím že to jen víc valí vaše fantazie a zároveň to vnímáte citlivěji. Ale také rád občas prokouknu nějakou tu nvou věc. hehe. A zdá se mi dobrý zahulit dicky při nějakejch novech příležitostech. Ne jen v hospě, doma, do kina atd. ale prostěky kamkoli. A chtěl bych to zkusit do letadla. Ten start musí bejt skvělej. A pak když tam ta letuša předvádí to bezpečnostní zařízení, to je dobrý i bez čouda.
Vo tom letadle...Letěl jsem jednou z Egypta,kde jsem tejden den co den smažil arabský produkty.V Káhiře s přítelem Omarem ještě brko , a pak do letadla..Letušku si moc nepamatuju,ale těch dvě a půl hodiny jsem z okýnka koukal na slunce,který letělo se mnou..
Ja vim ze tady nekdo rikal ze po huleni se nema ridit carson ale me hodne chytlo kdyz sme se s kamosem zkourili a jezdili hodne ale kdyz rikam hodne tak myslim hodne rychle carsonem taky docela ulet.. kamos umi fakt huste ridit a ma najety silnice takze docela adrenalin plus vytlem a stihy z huleni fakt supr vrele doporucuju ale je provar kdyz se neco stane
Zewl = EX Rexi-x
:._.:._.:._.:.:._.:._.::._.:._.:._.:..:._.:._.:._.:.
"Everybody smoking mariuhana!!!"
Vetsinou hulim k veceru.A protoze sem zivel kterej se musi porad bavuit, tak jdu mezi lidi.Na preplnenych dikotekach to nesnasim.Ale jdi si treba na nejakou techno,house, trance party.Vsude mrda lidi, kazdej vali na necem jinym a ty si v tom davu sledujes vychytany videoprojekce, pekny zensky a pak si nejakou vyberes a ulitnes sis sni.Pozor nikdy si neulitavej s holkou co je nejak na speedovana a ty si zhulenej.to si po 5 minutach rikas o co tady jde :-)))
Já jsem nejraději na rybách. To je kolikrát honě dobrej zásek na pilicajta, porád nic a najednou záběr jak sviňa a já to proseru, nebo to nestihnu seknout: To potom fakt nasere.
Po špeku si dám retko a pak se nejčastějc procházim, čumim do blba a rozebírám kraviny nebo si du poslechnout nějakou nudnou přednášku u který usnu ú
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
já po špeku hned nabíjím sklo , prostě se střískám až do konce a to pak ani nefaram a určitě nevyhledávám přírodu, protože v ostravě moc přírody není )), takže farame třeba v nákupních střediscích. to je fakt úlet..... koupíme coca colu a sednem a sedíme a čumíme na ty blbé lidi co tam chodí, po carefouru apod..... chodí tam jen samí čuráci a to se furt jen smějem a smějem, a když potkáte náke cizince, tak to je taky dost ........ na zblbnutí, nebo taky v pohodě do čajovny, na dymec a čajdu
Docela dost prdel je hrat vypalenej naky hry.To sem byl takle u kamose na chate proste nuda.Tak udelame vodnici zmastime se a pak to na nas prislo.Zacali sme si hrat na prislusniky undergroundu v osmedesatejch letech planovali sme utek do Polska a pak do ameriky.Jenze sme nemeli nastroje takze jak bysme se zivili?To znamelo ze sme museli sehnat cislo na Mejlu(Hlavsu).Fakt prdel kamos volal svy holce a tvrdil ze to je Ljuba ktera na nas ceka za hranicema a pomuze nam pri uteku do ameriky.Brali sme to fakt vazne!!!
Po špeku je největší sranda dát si bombičku N2O :-°)))
Jinak dost často se dívám na oblohu a pozoruju mraky jak plynou jak se mění a "vyprávějí příběhy" Každopádně je dobrej pobyt v přírodě obecně, je tam takovej klid a přitom se furt něco děje. A hrani PC her, taky docela dobrý, mívám tendenci se hrou nechat úplně vtáhnout a zmizet z týhle reality prostě žít v tý hře a jediný spojení s realitou je přes klávesnici a myš :-°)
Vetsinou to zacina vzdycky stejne: spek... spousta kecu a dlouhe monology... cigo... zase kecy a pak si na necem uletet. Kazdopadne kdyz sviti slunko tak je to nejlepsi. Nic neni hezci nez ta zlata koule, ktera dela ze sveta (a hlavne prirody) naprosto novy obraz krasna. Dalsi dobra alternativa je se hned po zahulu pustit do nejake cinnosti a az po par minutach si uvedomit, ze ste zhuleny jak hovada a vse jde o neco hur a pomaleji. Jako idealni moznosti se mi osvedcili: horolezectvi, plavani, vyrabet neco pro pestirnu nebo jina lehce remeslna cinnost
..docela zajímavá činnost mi přišely "automatický písničky" ..prostě vzít kytáru,djembe,..fantazii se meze nekladou, hrát a zpívat co koho napadne, mívám takový neuvěřitelně jasný souvislosti, který plynou jedna za druhou, a tak je taky komponovat do písňového pásma, každej něco přidá, zarýmuje,...a nejhustší je si to nahrát a pak poslouchat, něco je docela zajímavý ale většina je pak k popukání, vřele doporučuju..
vycházíme-li ze základní premise, že veškerá geomatematika je založena na limitující představě, že 1 a 1 jsou 2. a nikoli jak postuluje Astromajer, že 1 a 2 je stále totéž, jen nahlížené z jiného úhlu...tvary popsané Sibisem pak musí být Poly-deka-don-hexa-sexa-dibi-doly-deka-dodron! Všechno ostatní jsou plky,no nemam pravdu?
ja po jointe najradsej dam este jednu fajku a potom si sadnem a bud pocuvam hudbu, hram na gitare, alebo pozeram telku.
Doctors smoke it...nurses smoke it...judges smoke it...even the lawyers too...so you gotta legalize it....birds eat it...ants love it...fowls eat it...cooks love to bake with it....it's good for the flu...it's good for asthma...good for tuberculosis...even numara thrombosis