Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám tam koncovku, ale kabely jsem zapojil podle stejný barvy a fázi mám nalevo a nulák napravo, takze tím by to být nemělo, na šasí je takový bílí knoflík, který jak jsem se dočel je pojistka, ale je docela volný (nemá stavy vypnuto zapnuto)
Koukám, že k tomu elektronickému předřadníku KANLUX GANA 150W (případně 70W) asi nikdo nemá zkušenosti, ta cena je opravdu velmi rozumná a pro mikrogrow by byl možná ideální - tichý, nízké odpadní teplo, vyšší účinnost.
Pokud jste si ho někdo pořídil, dejte prosím vědět.
EDIT: a safra, po větším pátrání jsem zjistil, že toto zařízení používá vendiz a vypadá to, že si ve svém pěstu na něj nestěžuje. Vida dobrá zpráva (a nekup to za ty peníze).
Naposledy upravil Zefram Cochrane 19-10-2012 v 18:40 PM
Původní příspěvek od Scroo Tak sem taky poridil Lumatek 400w za luxusnich 3100.- Jen tady nemuzu najit zda li nekdo zkousel pri prepnuti napr na 250w jestli je mozne nasroubovat tam vybojku 250w a nic se ji nestane nechci riskovat ani vybojku ani predradnik
Zdravím já jsem akorát pořídil ten 600W, kterej se dá přepínat na 400w, 440w, 600w, 660w a pri pořízení jsem se ptal prodejce jestli na něj můžu zapojit 400w MH a řekl, že není probém, pokudy by to tak nebylo, tak by byl hloupej kdyby to říkal, jinak by prodal ještě 600w MH. Takže já jí tam používat nejspíš budu. Jenom bych se chtěl zeptat jestli přepínání výkonu za chodu
tomu světlu asi moc dobře nedělá, co??? Nejsem moc na anglický návody, tak jsem to ani nečetl, jinak mě vyšel na krásných 2999, běží první den, už ale s 600w HPS
koupil jsem ho za super cenu a český manuál chyběl.. a nový to skutečně bylo.. ještě jsem na něj 400 w výbojku nedával, díky grizly za upřesnující informace (i když už se to tady napsalo tisíckát)koupim tedy novou 600w MH a budu jí reguluvat na předřadníku, já vím, je to o kus výš napsaný, ale na některejch těch předřadníkách je to v % a jinde ve watech, já mám ten s W tak jsem si myslel,že když tam je 400, dokážou se střeva předřadníku přepnout na nějakej jinej 400w obvod (nevím nejsem elektrikář..) ale díky určitě poslechnu
Nevím .nečekal jsem že tam bude takové napojení .i když na stránkách měli s kabelem na 220V a regulaci v procentech takže mě to dost překvapil
Čest..dneska jsem to zapojval a po 15 vteřinach se mi vybojka vypne a po nejake dobe se O5 zapne ..nevite čim to muze byt?!Zapinal jsem to na 600w na 400w s 6ti kilem-SunBlaster ....stejny vysledek
A ješte jsem zkoušel davat 400w vybojku a momentalne jede ,takže .....
jsem velice spokojenej, předřadník skoro vůbec netopí...jediná výtka by byla, že u tohoto předřadníku byla jen šňůra do zásuvky, takže jsem si musel za 105Kč koupit kabel k lampě
zdarte, v elektrike sa nevyznam takze neviem co robit, strihnut kabel nechcem kvoli zaruke, musim kupit koncovku samca a na to napojit kabel z objimky? takze okrem 2m origo kabla budem napajat dalsie 2m z lampy? dakujem za rady
hardiron...neco kolem 3500 s lampou + posta
Jinak jsem mu volal ptal se ho na to a řikal ze samo je to lumatek -jak jinak
ale stejne jsem mu dal za uši- že to je bez kablu a regulace je uvdena v % než ma uvedene na webu...
Původní příspěvek od francox zdarte, v elektrike sa nevyznam takze neviem co robit, strihnut kabel nechcem kvoli zaruke, musim kupit koncovku samca a na to napojit kabel z objimky? takze okrem 2m origo kabla budem napajat dalsie 2m z lampy? dakujem za rady