Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No myslím, že jako nechávat hlínu znova pro další kytku je pěkná hloupost. Jako jestli chceš mít pěkný kytky tak dotoho aspoň trochu investuj peace chlape...
hwk - jakejkoliv bych rozhodne nerek - vyvaroval bych se substratu jilovitych, pripadne s prilis velkymi kousky kury a mulce..+ uz to tu urcite bylo Agrace bejvaj zamrdany ruznejma breberama
Zdar potreboval bych vase nazory. Zasadil sem vykliceny seminko do substratu pro petunie (surfinie) myslite ze je to dobra puda pro out door druh seminka? ph 4.8-6.3..
i kdy bich mnel zitra chcipnout dneska budu hulit!
Hele chlape precti si faq ) vyndej to z toho nebo pridej dolom. vapenec ph ma byt 5,5-6,5ph , lepsi je zacinat min na tech 6,5 protoze se ti to bude vetsinou snizovat zalivkou atd....
a taky nechapu tys teprv ted sadil kytky na outdoor ??? ja uz mam 3m milasky .o) nevim jak to chces stihnout (
faq mam precteny od hora dolu jenze vsechny info se proste nedaj nasosat stejne se mi zda ze to roste dobre takze to tam necham mozna upravim ph tod vse ale diks za nazor..
i kdy bich mnel zitra chcipnout dneska budu hulit!
Mozna se to tu uz psalo,ale koupil jsem si substrat ROYALITY - MIX od Plagronu,je tam psany,ze je na 8 tydnu predhnojeny,vadilo by kytkam hodne kdybych k tomu jeste prihnojoval AH ?Mate s timhle substratem nekdo zkusenost?
no jestli je v tom naky hnojivo ktery maj vypocitany ze vydrzi kytce 8 tydnu a ty bys tam zacal lejt hnojivo taxi myslim ze je docela vysoka pravdepodobnost ze se ti ta kytka spali...
ad zkusenost tady na strane 14 colek + hlednai ti vyjede tuto si to projdi
tak necetl jsem celej thread. ale ja sem pestoval dycky v kokosu samotnym bez jakychkoliv prisad. po sklizni sem v tom nechal normal koreny cely sem to nechal vyschnout pak rozdrolil a sup stim do trouby vypek pridal trochu noviho a jel dal. ale ono asi neni problem dyz se da poridit 20L kokosu za 90kc jinac pestuju v 5litrovym kvetniku a kazdej tejden prolejvam asi 2litrama ciste vody s 1ml peroxidu na litr tim to zbavim vsech usazenin a hnojim dal. s plisni nemam problem a myslim ze sem dycky vypestoval good model s dobrou gramazi
chtel bych se zeptat jsem tu novej a chtel bych se zeptat na rady a zajimalo by me jestli kdyz zasadim seminka do primo lesni kvalitni pudy s humusem jestli to staci ??? nebo se musi pridavat dalsi latky ???
cus lidi nakoupil jsem vermikompost ,agroperlit a ten kokosovej srac ,pak taky kristalon plod a kvet a strat a este jedno vzal jsem to pac se mi to libilo
agro NPK 11-7-7 rad bych vedel v jakym pomeru to mam smichat pls poradte