Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
tady na growru jsou samí navrhový tready např. trika a ted ty placky a všechny skončily zatím tak že se něco "jako" vybralo a uz jen musíme počkat nějaký ten rok a snyd se dočkame placky a i triika!!
Jak je to tady s tema plackama?
Schodou okolnosti jsem narazil na tohohle cloveka, naznam ho a nikdy jsem ho nevidel. Jen je na nej docela dobre doporuceni
• Na placku (button) umístím jakýkoliv motiv, obrázek či fotograii, text jakékoliv barvy, logo apod.
• Pokud si na návrh netroufáte, napište mně Vaši představu a já placku ZDARMA navrhnu.
•Průměr placek je 25mm
•Profesionální zpracování, vysoce kvalitní potisk (placky jsou lesklé)
•Množstevní slevy (viz. ceny)
CENY:
•1 až 4ks - 25kč/ks
•5 až 9ks - 21kč/ks
•10 až 15ks - 17kč/ks
•20 až 30ks - 15kč/ks
•31 a více ks - dohodou
• pokud máte specifické požadavky, můžete mě kontaktovat a domluvíme se...
Množstevní slevy platí i v případě, že bude na každé placce jiný motiv!
CENA POŠTOVNÉHO:
!!! Při objednání více kusů placek platíte vždy jen jedno poštovné. !!!
• ČR CZ Flag - 30Kč
• SR SK Flag - 40kč
OBJEDNÁVKY a ZPŮSOB PLATBY:
Platit je možno na účet a to jak slovenský, tak český (mBank nebo FIO). Popřípadě je zde možnost platby přes PayPal.
Platbu požaduji vždy předem! Ve výjimečných případech se můžeme dohodnout na dobírce, která bude ale o dost dražší.
V případě zájmu pište na e-mail odznacky @ gmail.com
Do zprávy můžete rovnou přikládat i obrázky, které chcete na placce mít + krátkým popisek.
Nabízím nově i placky průměru 38mm. Cena za kus je o 4kč vyšší než v případě 25mm verze.