Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže abych uspokojil svou touhu pochlubit se se svým prvním výpěstkem, za který se konečně nemusím stydět, uvadím pár fotek mého bezejmenného modelu. Semena jsou ze 2 kytek, co mi loni na poslední chvíli zhermily a bohužel už nebylo záchrany, použil jsem tato letos jako nouzovku, kdyby náhodou něco nevyšlo podle plánu :-) Kytky sem zasadil do DIY květináčů vyrobenejch z PETek někdy v polovině dubna, pak putovaly vzrostlejší rovnou do hlíny. Všechny nakvetly dřív, než měly. Posledních pár dnů se po nich začala rozlejzat plíseň, ale protože sem hnojil téměř výhradně slepičincem po celou dobu, nechal jsem kytkám ještě 10-ti denní flush. Docela mě překvapilo, že se neprojevil žádnej náznak hermafroditismu vzhledem k původu semen. Včera jsme vytáhli dva kóje ještě ne úplně nasušeného produktu a nastal solidní maglajz v bedně... :-D
představuji svůj další bezejmenný model. Pěstováno ve stejných podmínkách a na stejném poli, jako ve výše mnou uvedeném příspěvku. Tentokráte se však jedná o můj první pokus o řízkování (prostě jsem to ze zvědavosti zkusil, aniž bych znal pohlaví mateční rostliny a ejhle... :-D ) ... Díky všudypřítomným čórkám jsem však dopěstoval pouze 2 kusy celkem slušně vypadajícího modelu... Sklizeno včera, 23.9., fotky jsou cca 14 dní staré...
Za pár dní, po testovací konzumaci příspěvek ještě upřesním... :-)
Hola,takze letosek:
zasazeno:10.4
setnuto:bude v prubehu prvniho rijnoveho tydne
hnojeno:koprivovy nalev aplikovan cca 2x
misto:lesni stran s agresivnim porostem(),hlina vlastni kompostova,misto je oblibeno kanci,aplikovane vlasy,uspech-50%
edit:dobře odolná proti plísni(narozdil od ostatnich co byly s ni)
Taky se přidám s ohlým keříkem - jak je kyti nacuclé vodou venku tak to tak dopadá :-)
sazena do hlíny,rostla bez hnojek jako plevel a sazena během června jako předpěst doma.
Pěstováno ze semen od člena Groweru, údajný cross Orange Bud x Durban Poison... Ve výsledku to příliš nepřipomínalo žádnej z uvedenejch modelů, proto řadím mezi nounejm modely. Sazeno začátkem května, setnuto v první polovině října kvůli špatnýmu počasí. Plíseň nebyla, klidně by to deštivý počasí dala a mohla ještě pár dní na slunku pobejt (ale jak praví Grower: "Lepší brko v hrsti, než plíseň na střeše " :-D :-D ). Kytka vitální, dobrej růstovej potenciál a větvení, hnojený kopřivovou zálivkou, slepičincem, semtam postřik nebo zálivka Bio - Algeenem. Na květ pak ještě bloom od BioBizzu. Palice poměrně listnatý, ale volepený celkem fajnově. Vůně taková zvláštně lesní s výraznym odérem čehosi mentolovýho. Jak když si do rypáku šoupnete to eukalyptový šňupátko pro uvolnění dejchacích cest.. :-D
Smokereport a info o výnosu doplním...
Edit: Přesně jak voní, tak tenhle model i chutná... Velice jemnej kouř, žádnej škrabák, bohužel účinkem nic moc, dal bych mu tak 6/10... Každopádně co se vizuální stránky týče, tak jsem na něj pyšnej... :-D
no name Řízek. Kamarád stratil popisky, tak máme letos no name řízky. mam 3 z 12 modelů, tak jsem zvedav až to dáme dohromady jestli poznáme co je co..
Edit: tak je to údajně Chronic, už mi zbyl jen drobek Nic lepšího a hlavně sladšího jsem nikdy neviděl, u vrchních palic jsem měl pocit, jako kdyby z filtru tekl med Prostě paráda a je to muj favorit na příští rok.
Trochu jsem to tady pomotal, 3 fotka palic je ten Chronic, pracovní název řízek 1 a ty první 2 fotky jsou řízek 2, co to je jsem se zatím nedozvěděl
Jednu graficky mierne poupravenú paličku NN dám aj ja. Pestované windoor, ešte mám práve túto paličku odloženú na jednu špeciálnu udalosť. Ostatok sušiny už je dávno zhúlený a bola to mňamka