Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tenhle, narozdíl od většiny letos tady na G pěstovaných, nepocházel z řízku, ale z origoš semen od D-P. A i když je na tuhle seedbanku slyšet jen samá chvála, tak jsem u passionu měl velké problémy s klíčivostí-ono to bylo poznat už na vzhledu semen, že se nejedná o nějáké extra povedené kusy. Nakonec mi ze 4 semínek dvě vyklíčily a jen jedna rostlina byla životaschopná. Ta zdárně vydržela až do podzima a ukázala, že passion v sobě skrývá opravdu velký potenciál a to zejména ve vzhledu palic a síle. Palice mají krásně světle fialovou až tmavě růžovou barvu a jsou pokryty kobercem krásně sněhobílé pryskyřice-vůně mi v růstu připomínala mrkvovou nať a po usušení je ostře citrusová. Odrůda je to velmi potentní a silně utlumující-tedy body-stoned. Jeden až dva prásky vás odešlou do vašeho niterního světa a dost dlouho nepustí ven. Tohle tedy moc nemusím... Ale jinak celkem OK!
Původ taktéž z orig. semínek od Dutch-passion, ale narozdíl od passiona vyklíčil bez problému-tři ze tří. Jednoho mi někdo nebo něco rozšlápl, takže dospělosti se dožily jen dva kousky z toho jeden na místě pod zdechlinou, kde mu očividně nebylo zrovna do skoku a druhý celkem pěkný u zdechliny. Tahle odrůda(nebo alespoň moje pheno)je zajímavá především barvou-jedná se o temně fialovou až černou-nic podobného jsem nikdy neviděl-opravdu radost pohledět. Vůně v růstu je dost nevýrazná a srovnatelná s passionem-jen je to takový jeho slabší odvar.Usušený mi voní tak trochu po skořici. Stavově je to pravý opak passiona-pěkně klidný, mírně energický high a dost méně intenzivní. Vyhovuje mi víc, i když síla není nic extra...
A to by pro letošek bylo asi tak vše. Byl to rok plný nástrah a chyb z mé strany, ale i tak jsem celkem spokojen a mám ponaučení pro příště. Všem moc děkuji za káčka a za podporu!!!