Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » BioBizz zkušenosti
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Vylíhne se Vám hmyz z půdy od Biobizzu když jí nesterilizujete?
Ano, stalo se mi to.
Ne, nikdy.
Hlínu si vždy sterilizuju.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 145

BioHeaven umožní rostlinám jednorázové nasátí enormního množství vody
a živin aniž by došlo kjejich přehnojení či poškozaní.moje skušenost je že
to dokáže vymodelovat luxusnější šiší vzhledově a jsou kompaktnější než
bez BioHeavenu toto je moje skušenost...
http://www.biobizz.nl/products.php?nid=185&cat=p

Old Post 19-02-2010 v 08:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Poraďte prosím Příspěvek č. 146

Mám stabilizovat PH vody před namícháním hnojiva BioBizz a na jakou hodnotu, nebo ho mám rovnat až po vmíchání hnojiv?

Já hloupý nikde nenašel odpověď, proto se ptám tady u BioBizzů

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 15-03-2010 v 22:44 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

az po namichani hnojiv srovnat nejlepe na 6,5 - ale to snad vis :-)

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 17-03-2010 v 07:53 AM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer
az po namichani hnojiv srovnat nejlepe na 6,5 - ale to snad vis :-)

Proč se vůbec ptám. V příspěvku 21 je uveden link na stránku kde se píše o tom, že se má BioBizz míchat do vody co má PH 7 (PH WATER TO 7.0 BEFORE ADDING BIO BIZZ PRODUCTS). A ty mi doporučuješ to namíchat a pak srovnat PH..

Rád bych si to ujasnil.

Edit:

Pak jsem našel http://www.rollitup.org/indoor-growing/17238-quetion-bout-bio-bizz-when.html stránku a tak ti dávám za pravdu. Příspěvek 21 mě svým odkazem na http://www.progressive-growth.com/h...pe-bio_bizz.php docela zmátl. Jsou jediní kdo uvádí tyto hodnoty. Sice to má být progresive, ale kdo ví..

Rád jsem si to ujasnil..

PH zálivky s hnojivy Bio Bizz upravit těsně před použitím. Tedy zalitím.

Já vím že to píšou ve FAQ, ale jednalo se mi konkrétně o BioBizz. Když já si přečtu každý h.... a pak o tom uvažuju, a když mi to nejni jasný tak potřebuju poradit a popovidat. Lépe se mi pak uvažuje. Tak dík.

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Naposledy upravil bezdechu 19-03-2010 v 10:11 AM

Old Post 19-03-2010 v 08:35 AM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pixel
Stálý Člen

Karma uživatele pixel - 6% PěstitelskáKarma uživatele pixel - 6% Pěstitelská

Chemie BioBizz experiment Příspěvek č. 149

Zdravim, moj substrat : BioBizz Light-Mix ,
1 tyzden planujem cisto iba Root Juice,
potom mam v plane pokracovat v ich tabulke pre Light mix
s malou obmenou :
miesto Alg-A-Mic, pouzit WUXAL super (100ml za 80 czk) - (tiez morske riasy v chelatovej forme)
miesto Bio Bloom pouzit Fish Mix v kombinacii s TopMax.
Uvidim ako dopadne experiment

Na margo hmyzu co leze so substratu sa mi to nikdy u BioBizzu nestalo.
Plagron som neskusal.

Old Post 23-03-2010 v 15:56 PM
pixel je offline   Profil uživatele pixel   Find more posts by pixel   Foto galerie člena pixel   Click here to Send pixel a Private Message   Add pixel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

no to me opravdu zajima co z toho bude. Algamic neni vubec zadne hnojivo a tys ho nahradil wuxalem. A misto abys dal kytkam fosfor tak budes do nich rvat dusik s draslikem a jeste topmax ...... rootjuice je fajn :-)

Proste nemuzes jit proti prirode ..... kytky potrebuji dusik kdyz rostou a kdyz kvetou tak fosfor, v prubehu draslik. To ostatni je extra.

125W CFL Mandala, SSH
Gumby Hash

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

Old Post 23-03-2010 v 20:17 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pixel
Stálý Člen

Příspěvek č. 151

2 Bloody: Vdaka za radu, neuvedomil som si to v tej pociatocnej euforii ;]
aku kombinaciu Bizzu by si odporucil pre uspesny experiment ?
Chcem sa vyhnut BioHeaven, myslim ze to ide aj bez neho.
Uplne Najradsej by som im v kvete chcel dat co najviac,
A popritom do nich co najmenej valit Hnojky. Urcite vies o co mi ide
Vopred diky.

Old Post 23-03-2010 v 21:02 PM
pixel je offline   Profil uživatele pixel   Find more posts by pixel   Foto galerie člena pixel   Click here to Send pixel a Private Message   Add pixel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Příspěvek č. 152

jj ten bio grow je super na rust a stoji malo. Potom bych ale misto biobizzu koupil na kvet bloom od plagronu (alga bloom) a to kvuli jeho pomeru 13%P 14%K. Urcite se jeste hodi phytamin na postrik a nejake enzymy (ted si jdu kupovat atazyme za 280 L tusim :-)) Tim by ses mozna dostal za hnojky tak na 1000 KC - zalezi na obemech ktere budes kupovat :-)

125W CFL Mandala, SSH
Gumby Hash

Old Post 23-03-2010 v 21:11 PM
pixel
Stálý Člen

Příspěvek č. 153

pred par rokmi som pouzil na 2 growy (out+in) plagron bloom, a vobec som nepostrehol ucinky, co sa tyka cukru/vynosu a uz vobec nie vyslednej chuti.. ale pravda je, ze to bol solo Produkt v celom Growe ;]
ale doba a pristup vyrobcov sa asi meni, je to zivot a to sa najviac ceni, porozmyslam o tejto cross-Mark kombinacii, casu mam este vela ;]
Ake najvacsie vyhody ma podla Tvojich skillz Phytamin ? Atazyme ma laka. Predstava, kropit postrikom palice (pri pouziti PhyTamin) mi kroti vsetky vasne.

Old Post 24-03-2010 v 00:47 AM
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

citace:
Původní příspěvek od Hlava

Přesne tak , nekde je tady o tom vlakno že z Plagronu lezou škůdci , mě se to parkrat stalo pak sem prešel na Biobizz a luxus bylo po třasněnkach a smutnicich hned , Hlava

Tak to já měl v Biobizz Light mix svilušky a třásněnky nedávno, přešel jsem na Plangron a mám klid.

Old Post 24-03-2010 v 08:17 AM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer
jj ten bio grow je super na rust a stoji malo. Potom bych ale misto biobizzu koupil na kvet bloom od plagronu (alga bloom) a to kvuli jeho pomeru 13%P 14%K. Urcite se jeste hodi phytamin na postrik a nejake enzymy (ted si jdu kupovat atazyme za 280 L tusim :-)) Tim by ses mozna dostal za hnojky tak na 1000 KC - zalezi na obemech ktere budes kupovat :-)

No nevím,od biobizzu bych koupil grow,bloom a fish mix.

Že má plagron bloom pomer PK 13/14 znamená co? že je na kvet lepší? To je odvažny tvrzení.

Biobizz jede trochu jinej styl,třeba grow složka se dává až po konečnej flushing.

Old Post 24-03-2010 v 09:00 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 156

jo - čísla nehrajou hlavní roli .)
a přečti si to pořádně - ne všechny PK13/14 mají takovej poměr, např. atami tam má 17/18 i když název je jasnej

já jedu BAC Organic a bloom složku mají takovou jakože NPK 6-5-6 což je na první pohled nelogický...ale nakonec z toho vzešlo něco co sem nepochopopil ale zkušenější mě ujistili at si s tim hlavu nelámu že to je všechno v pořádku

Old Post 24-03-2010 v 09:18 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Příspěvek č. 157

citace:
Původní příspěvek od Machoman

No nevím,od biobizzu bych koupil grow,bloom a fish mix.

Že má plagron bloom pomer PK 13/14 znamená co? že je na kvet lepší? To je odvažny tvrzení.

Biobizz jede trochu jinej styl,třeba grow složka se dává až po konečnej flushing.

no ja to beru tak ze potom uz treba neni nutne kupovat dalsi nakvetove stimulatory kdyz to ma tak vysoky pomer techto prvku. Jestli je to jinak tak me oprav. Jo a ten grow to je pravda - taky to tak davam ale zase nekdo rika ze to potom ma zbytecne mnoho dusiku....

jo a myslite si ze se da vpohode pouzit ripen pred flushem ..... jake mate zkusenosti. Myslim si ze to je docela vhodne kdyz se v biobizzu dava tolik dusiku ..... nemam rad kdyz se dostanu k "zelene" trave tak proto se budu snazit delat protiopatreni :-)

125W CFL Mandala, SSH
Gumby Hash

Old Post 26-03-2010 v 22:28 PM
sunakashipjet
Nový Člen

Karma uživatele sunakashipjet - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

Čau ja mam komplet od biobizzu -grow,bloom,algamic,topmax a ty micham podle toho jejich schematu.Nic jineho nemam a zajima me jestli to staci anebo mam prikoupit PK kvuli kvetu a enzymy na prolivani.Popripade ještě neco dalšiho? Diky za odpoved.

Old Post 26-04-2010 v 12:47 PM
sunakashipjet je offline   Profil uživatele sunakashipjet   Find more posts by sunakashipjet   Foto galerie člena sunakashipjet   Click here to Send sunakashipjet a Private Message   Add sunakashipjet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

Ahoj,
No...Biobizz si lidi kupujou kvůli tomu, že to je bio.
Oni sami Biobiiz ti ve své reklamě napíšou, že s chemickými minerálními hnojivy (což PK je) dosáhneš lepších výnosů (ale lidem, kteří si kupujou Biobizz většinou nejde o výnos ale o chuť) . A enzymy se u bio pěstování nemusí používat. Ty slouží, podle toho, co jsem zjistil jako urychlovadlo chemických procesů u minerálních hnojiv.
Já třeba občas minerální hnojiva přidam, když mam pocit, že by to chtělo rychle přidat nějaký prvky, jinak se snažim je moc nepoužívat-postupně je ze svýho arsenálu odstranim.

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 26-04-2010 v 13:14 PM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wormboy
Stálý Člen

Karma uživatele Wormboy - 97% PěstitelskáKarma uživatele Wormboy - 97% PěstitelskáKarma uživatele Wormboy - 97% PěstitelskáKarma uživatele Wormboy - 97% PěstitelskáKarma uživatele Wormboy - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

zdravim osazenstvo :-)

Chtěl bych se zeptat. Zaujal mě ten FISHMIX... Mám princezny doma za oknem (bohužel nemám jinou možnost)... Většinou každej uvádí, že to pekelně páchne. Nezasmrdí mi to celej byt, když tim budu doma hnojit? Nerad bych, aby celej kvartýr smrděl po rozkládajících se rybách... :-D

Jinak zatim hnojim zálivkou z koňskýho shitu a BioAlgeenem (kterej mimochodem taky "provoní" místnost, když ho otevřu, ale rozředěnej je naprosto v klidu) a zatim cajk, none puch.

Díky za rady,

peace W.

Naposledy upravil Wormboy 21-05-2010 v 00:42 AM

Old Post 21-05-2010 v 00:24 AM
Wormboy je offline   Profil uživatele Wormboy   Find more posts by Wormboy   Foto galerie člena Wormboy   Click here to Send Wormboy a Private Message   Add Wormboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
04-04-2021 - biobizz vs atami - 0 odpovědí
14-07-2016 - Biobizz hnojiva - 3 odpovědí
23-04-2020 - Biobizz cocos - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás