Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja delam o volnych vikendech v kuchyni takoveho mensiho penzionu, a neni nic lepsiho nez si dat prdiika v pracovni dobe. Nevim proc, ale potee me kazdy chvali, jak jim chutnaa ) Tak hulco do prace and -gool luck )
Zdarec, delam admina v jedne big firme. Sme v tymu 3+sef. Starame se o asi 350 kompu a 30serveru. Hulil sem parkrat a myslel sem ze umru, najednou hafol pozadavku a volat adminum do indie a nemecka at mi neco nastavi (hlavne jim to popsat co a proc to potrebuju ), takze jamile zavru dvere vod fabriky sedam do auta a vodpaluju larvu nebo skelko. Mnohem, mnohem lepsi. Mejte se.
hu ya, hele chtel sem se zeptat kdyz fusujes do zlatnictvi, da se sehnat souprava na testovani zlata? prubirskej kamen, licafka........
kdyby si o tom vedel mel bych zajem.
diky
jasne lucafka, preklep. diky, jestli si na me vzpomenes budu rad. kamos ma posledni dobou zalibu ve zlate a vykupuje vsechnomozny, tak at ma kontrolu.
nikdy sem to nevidel, prej se to dela tak ze se kousicek zlata ze sperku ,,obrousi,, a pak se testuje v lucafce, ale nevim jestli se tesuje v ruznejch koncentracich a k cemu se pouziva ten prubirskej kamen, proste mam jen neuplne info.
hele diky a jestli mi to pomuzes objasnit, budu ti vdecnej.
ciaoo ja si tiež pokúrim ráno pred odjazdom do práce, lepše sa mi potom ide v plnom autobuse, ale raz som išiel na školenie sfajčený jak rit a ked som tam zbadal bývalého učitela tak som sa cítil ako v škole a dostal haluze že to je na mne videt ale dobre to dopadlo dal som si 2 chlebíčky , cigu a kávu a školilo sa dalej
Hulil jsem v práci. Dělám v Americké firmě ON Semicoductor. Zabývám se výrobou monokrystalu křemíku. Jsem blbý dělník ale pracuji ve skupině. Navzájem si chránime navzájem krk. Kdo by chtěl být zhulený, kdyby jeho kamarád měl umřít. Já v práci už nehulím, protže stačí jedna chyba...... .
Zdary tak trosku do mlyna ode mne.
Jsem uz rok v anglii pracuju v jednom fast foodu a nejlepsi je prijit do prace zkourenej mluvi se mne lip anglicky a hlavne kdyz jsem zkourenej tak chapu nektery anglicany. Jinak je to narod debilu... Kourim uz 8let a za tu dobu s visinkama zvladnu vse. A jinak v praci nas pracuje 12lidi jenom ja a muj bracha jsme cesi ostatni anglicani a nehuli jenom dva lidi a to kvuli ze jim je 15. Jinak huli majitel i manazerka a bohuzel to poznaj kdyz jsem zhulenej ale co uz akorat mne reknou ze bych nemel tolik kourit. V cechach kdyz jsem pracoval tak jsem kouril v kazdy praci a to asi bylo tim ze jsem pracoval ve fabrikach a tam nekourit tak se zastrelim .
delam servisaka a zjistil jsem ze komunikovat se zakaznikama ve zhulenym stavu vazne nejde... na konci rozhovoru jsem nevedel o cem to vlastne bylo... takze v praci nehulim...
Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.
hej hej.v praci pukam temer kazdy den..delam v jedne firme na expedici...jakoze nakladat kamiony a tak... kde puka moc moc lidicek a tak rano kdyz prijdu tak uz na me ceka nabity ventilek u stolu sedi 4-5 lidi a je pohodicka!..ale take to neni porad dobry..lepe se urcite dela nezhulenej...kolikrat nevim co prvni!!
hulim skratka rad a vela sak to asi my seci:) prave sem vybehol do haly a dal som si 2pavy medzi dvaciatimi robosmi a vuobec sa nesitim previnilo:-)
akurat ze si to mozem obcas dovolit a treba to predsa vyuzit. hawk
magori vobchodaci sem sypu jednu zakazku za druhou. nemam dost materialu a ze skurvenejch pantonek uz rostu. du si to stocit a zajedu si pro zradlo. at se treba poserou.
No tak ja makam jeste s kamosem taktez growerem a v praci jsme si casto doprali spicka..taky sefujem material a zaroven vyrabime ,kontrolujem a nasledne zase prodavame ruzny vypalky vsech haluznich tvaruNejlepsi jsou ty pred obedovy stroncly..Kamos je dokonce takovej blazen ,ze si smotne larvaka a nahuluje se tak postupne po kouskach tzn.jde ho odpalit na hajzlik do 3ctvrte,po chvili se zhuli na provoze atd.,no proste toho speka si da na 4krat a postupne se nahuluje hustic ..jinak ja v praci moc necadim pac bych se pak ve vsech tech kusech spatne orientoval
Sem taktez pro to hulit v praci. Jednou sem taklhe hulil v jedne praci a i pres to ze sem si to daval naprosto pohodove a udelal sem toho o hodne vice kdyz sem byl " IN HIGH" ale jednoho dne me jeden debilek naprasil a me samozrejme okamzite vyhodili- Takze Ano hulit v praci, ale pro jistotu co nejtajneji to je mozne.
tak a vam nevim...ja sem treba delal skladnika...a to je nejvetsi fox...
sice to neni prace kvalitni,ale privydelky tam byli kvalitni...ja sem hulil v praci casto, dosti casto...dokonce mi typek rikal,ze je rad,ze tam nastoupil nekdo,kdo huli...dokonce mi pak jedna z tech vyssich v praci nabizela,jestli nechcu travu,ze mi ji dovezla..tak to sem z ni mel dost,ale rekl bych,ze se da v kazde praci hulit, jen je to pak o tom, jak vychazet s ostatnima...me to delalo problem jak kdy...ale povetsinou ne..
Ja makám jako Kuchař a velmi my to vyhovuje , např. při dochucení jídla je paráda když si můžu zahulit , dostane to mě tak i chalku do dalšího levelu a navíc šichta uteče jak voda...