Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je jsem sazel v bazinate pude, rostly tam jen dvoumetrove koprivy. Puda byla paradne vlhka, nemusel jsem skoro zalivat. Predtim jsem pudu jen trochu povapnil. KYtky dorostli do uctyhodnych rozmeru a hlavne je nikdo nenasel.
cau...odkdy myslis ze bych moch hnojit slepicima hovnama aby se jkyti nespalili ... jo a slepicinec ma hodne dusiku takze byse to s nim asi nemelo moc prehanet
tak se mi podařil sqělý objev..jmenuje se ORGANOFERM a je to sušený přírodní hnůj....absolutní paráda..kytky po tom vystartovaly že sem to nevidel!!! a navíc je to přírodní....teďka zkoušim kombinaci s vermikompostem a řek bych že to bude ma indoor super kombinace!! substrát je to hlavní ...jo a 2l pytel mě stál 75 vočí...dává se podle návodu 10-20(zem):1(organoferm) tagže je to tak na 40l země....
fakt nevim jestli to maj fsude..asi dost pochybuju..ja to koupil v Praze na rohu Zborovsky a soudu..jsou tam zahradkarsky potreby.....Nejak jsem tam tlachal s tim typem o hnojivech...mno a kdyz mi vysvetlil proc mu nesmi OBM do kramu a jaka je to sracka rek nejlepsi je hnuj a vytah pytel takovejch tech lisovanejch hovinek a uz jsem ho mel v tasce..)).....
Vyrobce:
Zemspol a.s. Sloup
Sloup v Moravskem krasu 221
tel> 0506/435312
lidicky rakos je mazec si myslim. ale ta puda jeproblem ale kdys se to proryje prida vapno nejaka nanosena puda cele se se to zvedne .mohlo by to byt v pohode co rikate piste ja uz na tom pracuju .kazda rada dobra.mam 5x5m .jestli to letos nevyjde tak pristi rok na stromy
Konince jsou skvělý, navíc po cestě na mý pole jezdí dost často lidi na koních, takže jich mám stále dost Je to skvělý, když si člověk kráčí zkontrolovat kyti a cestou jenom sbírá hnojivo...
Kluci kobyli hovna jsou to nejuzasnejsi hnojivo na svete. A vite co je absolutni bomba? Mit policko asi 100 m od asi 10 m hromady hoven od JZDaku
Ted tak premyslim... jsou to vubec kobyli hovna?