Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kde susit???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11
Autor
Téma 
Ganjjaman
Stálý Člen

Karma uživatele Ganjjaman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

paradicka

Old Post 05-03-2010 v 13:23 PM
Ganjjaman je offline   Profil uživatele Ganjjaman   Find more posts by Ganjjaman   Foto galerie člena Ganjjaman   Click here to Send Ganjjaman a Private Message   Add Ganjjaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ganjjaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ganjjaman
Stálý Člen

Karma uživatele Ganjjaman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

ja myslim ze by to slo nekde povesit na strom v lese je to dobry napad taky sem to takhle delal...

Old Post 05-03-2010 v 13:26 PM
Ganjjaman je offline   Profil uživatele Ganjjaman   Find more posts by Ganjjaman   Foto galerie člena Ganjjaman   Click here to Send Ganjjaman a Private Message   Add Ganjjaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ganjjaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hej-rup
Stálý Člen

Karma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% PěstitelskáKarma uživatele hej-rup - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

ganjjaman: jasný, v lese ti to akorát zmokne a chytne plísen nebo to někdo pochčije.. dobrou chuť!

Sušit na dobře větraným, suchým a tmavým místě - ideální je půda.

Old Post 05-03-2010 v 17:50 PM
hej-rup je offline   Profil uživatele hej-rup   Find more posts by hej-rup   Foto galerie člena hej-rup   Click here to Send hej-rup a Private Message   Add hej-rup to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tibeth
Zahradník Země

Karma uživatele Tibeth - 79% Pěstitelská

Sušení ve skleníku Příspěvek č. 148

Ahoj Growers

...Kdysi jsem ochutnal trávu, která byla ponechána zasazená v květináči přes celou zimu pod přístřeškem. Přírodně uschla a byla taková hnědá. Jako po fermentaci. Úplně bez chlorofilu. Pamatuji si, že kupodivu krásně voněla i chutnala. Tak jsem loni nechal nějaké spodky rostlin pověšné přez zimu ve skleníku. Byl celou dobu zapadaný sněhem. A bylo trochu přivřené okýnko. Až před dvěma dny jsem se tam konečně dostal a viděl příjemné překvapení. Viz fotografie. Žádná plíseň, krásná vůně i chuť. Je to nejlépe usušená tráva, co letos mám. Zbytek jsem sušil v tmavé zděné místnosti s nízkou teplotou po dobu 2 měsíců. A pak šup do sklenic. Také super, ale ten skleník je lepší. Nejspíš to bude tím poruděním ledového vzduchu. Vysušené mrazem. Takže jsem si utrhl na další košt a zbytek tam ještě chvíli počká. Až půjdu připravovat skleník na jaro. Bude to takovej pozdní zběr...

Smějte se fajn..

*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*

.. Rozdíl mezi námi a ostatními je v tom,
že my neříkáme ani polovinu toho co známe,
zatím co oni neznají ani polovinu toho co říkají ..

TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2011 - FOTOGALERIE , TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010,
TIBETHSKÁ NEKONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010, HISTORIE HYDROPONIE, HASHISH BY TIBETH, MY,
JAPONSKO, CELÁ GALERIE FOTEK, TIBETH ALCOHOL BASE, JAK JSEM ZAČAL PĚSTOVAT,

CANNA FÓRUM - NOVÉ TESTOVACÍ FÓRUM NA STARÉ OSVĚDČENÉ TÉMA :-)

Old Post 06-03-2010 v 13:02 PM
Tibeth je offline   Profil uživatele Tibeth   Find more posts by Tibeth   Foto galerie člena Tibeth   Click here to Send Tibeth a Private Message   Add Tibeth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Tibeth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petrzlen43
Nový Člen

Karma uživatele Petrzlen43 - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Nazdar chcem sa spítať ci to mozem susit niekde v lese v ten den ked to vyberem zo zeme odseknem korene a povesim to dole hlavou na 1den a potom prídem z nejakými nádobami na zaváranie .. na viečko urobit diery na vzduch a nechat to v krabici v lese + nejakú plachtu na to koli dazdu.. chcem sa spitat ci to je mozne ci to bude dobre takto susit alebo nejaky sposob ako vysusit a aby sa nestracalo thc a aby bola aj chut dobra dakujem

Old Post 15-03-2010 v 14:39 PM
Petrzlen43 je offline   Profil uživatele Petrzlen43   Find more posts by Petrzlen43   Foto galerie člena Petrzlen43   Click here to Send Petrzlen43 a Private Message   Add Petrzlen43 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 150

Petr: Podle mě to je celkem risk, na podzim je dost vlhko, ještě k tomu mokrá tráva v zavařovačkách pod plachtou... ať se ti to nezapaří a nezhnije... spíš bych nechal kytku před sklizní trošku vysušit (nezalívat a doufat, že nebude pršet). A následně paličky naskládat do větší papírové krabice s papírovýma ubrouskama, aby se tam nedržela moc vhlkost a někam schovat.. třeba pod tu plachtu.. Ale nejlepší řešení je sušit doma a nebo se domluvit s nějakým kamarádem a za nějaký menší "podíl" to sušit u něho.

Old Post 15-03-2010 v 16:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petrzlen43
Nový Člen

Příspěvek č. 151

fúha no takto ak mate nejaký lahší spusob ako susit v lese ... chcem to v lese susit.. prosim vas ako to mam urobit aby nebola plesen a podobne dik

Old Post 15-03-2010 v 16:24 PM
Petrzlen43 je offline   Profil uživatele Petrzlen43   Find more posts by Petrzlen43   Foto galerie člena Petrzlen43   Click here to Send Petrzlen43 a Private Message   Add Petrzlen43 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

Asi takhle, jakýkoliv jiný způsob sušení než je popsán ve faq, považuju z hlediska plísně za rizikový (viz sušení na podzim na stromě, venku v pytlech.. ). Lidi, půl roku se o ty kytky chcete starat a pak si je necháte zplesnivět?
Experimentovat třeba jinde.

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Old Post 15-03-2010 v 17:35 PM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petrzlen43
Nový Člen

Příspěvek č. 153

mas pravdu ale kde experimentovat? cekujem okolie a vobec netusim kde

Old Post 15-03-2010 v 17:43 PM
Tibeth
Zahradník Země

Zdraví Sušení ve skleníku Příspěvek č. 154

Zdravím Vás, Growers

Včera, jsem začal připravovat skleník na jaro a dokončil jsem POZDNÍ SBĚR viz. příspěvek výše. Jak to vypadalo můžete vidět na obrázku. Byl to jen pokus, ale velice příjemně mě překvapil. Zjistil jsem, že mohu udržet dobré klima ve skleníku i přes takovou tuhou zimu, jako byla letos. A na sušených rostlinách není ani náznak plísně. Navíc, i když možná pro někoho z Vás paličky nevypadají vábně, protože jsou hnědé, my jsme je už v knajpě otestovali a byla to příjemné překvapení. Opravdu dobrá chuť i vůně a navzdory dlouhému zrání až přezrání, kdy by měli být účinky spíše sedativní, nás to docela dobře nakoplo. Příští rok tam zkusím nechat nějaké lepší pálky a uvidíme..

TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2011 - FOTOGALERIE , TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010,

Naposledy upravil Tibeth 29-03-2010 v 04:02 AM

Old Post 29-03-2010 v 03:52 AM
Tibeth je offline   Profil uživatele Tibeth   Find more posts by Tibeth   Foto galerie člena Tibeth   Click here to Send Tibeth a Private Message   Add Tibeth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Tibeth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tibeth
Zahradník Země

Zdraví Sušení ve skleníku Příspěvek č. 155

.. a pak jsem to ještě nadrtil, vybral klacíky a připravil na cesty..

Old Post 29-03-2010 v 04:07 AM
dzonges77
Nový Člen

Karma uživatele dzonges77 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

je lepsie susit celu rastlinu bez korena..alebo len palice..mam plechovu bunku kde je dost tma..

Old Post 28-09-2010 v 11:10 AM
dzonges77 je offline   Profil uživatele dzonges77   Find more posts by dzonges77   Foto galerie člena dzonges77   Click here to Send dzonges77 a Private Message   Add dzonges77 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bago23
Nový Člen

Karma uživatele bago23 - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

newim jak vy ale já suším ve špaizu!!!nebo v kulně

Old Post 11-10-2010 v 21:18 PM
bago23 je offline   Profil uživatele bago23   Find more posts by bago23   Foto galerie člena bago23   Click here to Send bago23 a Private Message   Add bago23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nebulaquest
Stálý Člen

Karma uživatele Nebulaquest - 89% PěstitelskáKarma uživatele Nebulaquest - 89% Pěstitelská

Re: Sušení ve skleníku Příspěvek č. 158

citace:
Původní příspěvek od Tibeth
.. a pak jsem to ještě nadrtil, vybral klacíky a připravil na cesty..

Jak si to takhle pěkně slisoval?

Old Post 17-10-2010 v 14:36 PM
Nebulaquest je offline   Profil uživatele Nebulaquest   Find more posts by Nebulaquest   Foto galerie člena Nebulaquest   Click here to Send Nebulaquest a Private Message   Add Nebulaquest to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tibeth
Zahradník Země

Zdraví Sušení ve skleníku Příspěvek č. 159

citace:
Původní příspěvek od Nebulaquest

Jak si to takhle pěkně slisoval?

Ahoj

>> Stejně jako lisuji hašík <<

Old Post 18-10-2010 v 13:34 PM
Arjan
Stálý Člen

Karma uživatele Arjan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Arjan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Arjan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

Zdravím Pánové
je suším 7-10dní na pudě naprostá klasika hore kořenem. Nic extra. Pak to přenáším do prostorů které jsou, více teplé a méně vlhké zde jsou tak týden (-,+) tak otrhám to co má smysl použít a uložím do krabice. No tu krabici jsem pruboval loni. Letos bych chtěl zkusit potah na polštář. Je to prodyšnější a taky se tam nedostane prach. No světlo to tlumí hře (dají se dát 2 ty potahy). Tak bych to nechal min 15 dní. A dle stavu do 4 litraku

Old Post 18-10-2010 v 18:50 PM
Arjan je offline   Profil uživatele Arjan   Find more posts by Arjan   Foto galerie člena Arjan   Click here to Send Arjan a Private Message   Add Arjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás