Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ještě něco .OBčko jsem strčil na asi dva dny do tmy a pak ho projedu křovinořezem.BTW OB je velkým zklamáním (něco jsem pěkně podělal), ale o tom až v závěrečném reportu.
P.S.:kolik myslíte že toho bude? Pár indícií:tři kytky (jedna z nich slabá),150W, jedu poprvé...
edited by Jedule - spojuju tipy do jednoho příspěvku
46g...ale přeji víc
mation: 63g
mikes: ja si tipnu 52g...ale bez celkoveho pohledu je to vazne jen tip, pak hod fotku jak je to utle nebo uz suseneho...
xerthon: 80g
prenda: 63g si myslim,ale přeju ti aspoň 100
Matrixx: 74,254898546646 g
drtikol: 95g i s tema malejma ?:-)
No pokud si můžu tipnout tajk bych tam hodit těch 83 g Vypadá to docela pěkně (pěkná řada paliczek, vypadá to fakt vychytaně ) pak se s náma taky poděl o tvrdost těch paliczek..pod 150 to nebude zase takovej mazec ale nevypadají že jsou řídký.. měj se pak informuj o průběhu... qetení, sušení i kouření ...
Tak jsou tu poslední fotky ještě živých exemplářů mého prvního indoorgrowu.Brzy se odeberou do věčných lovišť (pověsím je na cooltubu) a
nějakou dobu poté i do vakuové nádoby
Takže je tu konec sušení a předemnou je hromádka čehosi vzniklá za posledních pár měsíců.Musím podotknout že výsledek se dal čekat osobně se mi zdá opodstatněný, jako výsledek špatného začátku a mé lenosti.Ehm, tak naschle u dalšího growu.....................né, kecám .I když se to zdá jako vtip, výnos je přímo ďábelský...
66,6g !!!!!!!!! (a to nekecám )
Jinak index je na tom bídně, hlavně vzhledem k délce k dobám vegetace i kwjetu (asi třetina G/W).Příště to bude trochu o něčem jiném....
Ještě přijde smoke report a epilog, takže mi zachovejte přízeň
Vyhlášení vítěze Kamrlíkovské tipovačky výnosu:
S tipem 63g je jím prenda + mation
P.S.: prenda:máš u mě káčko, ale asi ti ho budu muset dát čtyřikrát na vyrovnání dluhů
Hmm, takže takový opravdu malý degust-report .Jelikož se jedná o malou watáž, není to až tak hustý a jednotlivé paličky se od sebe místy hodně co do ůčinků i chuti liší.Takže...
OB:
naprosto dokonale společenské stavy.Nezničí ani v nejmenším, spíše nutí k zábavě a odpočinku-dobrý na rozmrzelost a nudu.Větší množství však dokáže poslat kuřitele do hajan .Někdo by řekl kříženec mezi gáňou a skunkem, někdo nezasvěcený .Chuť ze začátku lechce škrábavá až ovocná, ke konci zemitá až bylinková...
GWS:
V tomto growu si vedl lépe ohledně výnosu, vizáže i účinků.Voní silně citrusově a podobně i chutná.Středně silné high je po více kouscích doplněno o bušení spánků a stoned efekt (jen vzácně).
GWS zřejmě vyhrál, ale OB si vážím pro jeho vyrovnané stavy a univerzálnost použití.
BTW tento thread budiž příkladem nespočtu chyb a mnohých poučení se z nich.Těším se na další pokračování, které započne v září.Všem kdo mi pomohli děkuju a ani příště mě v tom nenechte samotného a zachovejte přízeň .
Příště to totiž bude MAZEC JAKO PRASE!!!