Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Jak dostat z kytky max v den sklizně ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11
Autor
Téma 
majzlik
Nový Člen

Karma uživatele majzlik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

kořen zabalený v igelitu

Old Post 22-10-2010 v 19:28 PM
majzlik je offline   Profil uživatele majzlik   Find more posts by majzlik   Foto galerie člena majzlik   Click here to Send majzlik a Private Message   Add majzlik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jamall
Stálý Člen

Karma uživatele jamall - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

citace:
Původní příspěvek od hary
jo vyndáš kytku a kořeny ponoříš tak na 5min do horké vody ale poádně horké

myslim ze je lepsi kdyz prolejes rovnou celej kvetinac,tim aspon sparis vsechny koreny a ne jen tech par zlamanejch co pak vytahnes z hliny,tim padem mi melo jit do kytky vic zivin,nemyslis?
Peace and grow more weed!

Old Post 23-01-2011 v 13:15 PM
jamall je offline   Profil uživatele jamall   Find more posts by jamall   Foto galerie člena jamall   Click here to Send jamall a Private Message   Add jamall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jamall
Stálý Člen

Karma uživatele jamall - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

citace:
Původní příspěvek od oton
já myslim, že je to teda pěkná pičovina, něco jako že se kytky po sklizni maj věšet i s kořenama palicema dolů, to už mám naštěstí dávno přežitý

zkoušel jsem kolikrát jak věšet celou kytku, tak hned po utrhnutí ji rozstřihat pěkně na paličky, veškerý neolepený listy okamžitě pryč, a vždy stejnej výsledek, proto dnes už jenom - hned ustřihat paličky a sušit!

ja mam zase zkusenost s tim ze kdyz to povesim i s korenama a necham to tak uschnout tak mi palice zachovaj stejnou velikost jaky byli jeste neususeny a vzdy ty co jsem rovnou nastrihal jen na palicky a nechal susit tak ztratili objem a to silenym zpusobem(hlavne slo o uplne identickej model z rizku).tim ze nechas schnout celou kytku tak ji tim das akorat sanci aby vytahla ty zbytky energie ze stonku.

Old Post 23-01-2011 v 13:22 PM
jamall je offline   Profil uživatele jamall   Find more posts by jamall   Foto galerie člena jamall   Click here to Send jamall a Private Message   Add jamall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Karma uživatele Sandman - 100% PěstitelskáKarma uživatele Sandman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

citace:
Původní příspěvek od jamall

ja mam zase zkusenost s tim ze kdyz to povesim i s korenama a necham to tak uschnout tak mi palice zachovaj stejnou velikost jaky byli jeste neususeny a vzdy ty co jsem rovnou nastrihal jen na palicky a nechal susit tak ztratili objem a to silenym zpusobem(hlavne slo o uplne identickej model z rizku).tim ze nechas schnout celou kytku tak ji tim das akorat sanci aby vytahla ty zbytky energie ze stonku.

Nechci rýpat, ale pokud se ti kytka vysuší a ztratí vlhkost v sobě kterou ztratit musí, tak v G to bude vždy stejný výsledek.. To, že neztratí na velikosti palic bych přisuzovla pomalejšímu vysoušení způsobené těmi kořeny. Pomalého sušení lze ovšem dosáhnout i jinak než sušením s kořeny. Jako například nižší teplotou atd. Alespoň tohle je můj názor

Sandman

Old Post 06-02-2011 v 17:27 PM
Sandman je offline   Profil uživatele Sandman   Find more posts by Sandman   Foto galerie člena Sandman   Click here to Send Sandman a Private Message   Add Sandman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 149

ad sklizeň za slunka - prostě přes noc ta kytka zpracovává to co načerpala přes den takže je vhodnější zrána kdy je to i nejefektivnější. sklizen za dne je horší já to nedělám ta pryskyřice je fakticky víc rozteklá a tim pádem se líp utře do všeho možnýho když je teplo
ps to neni jen můj teoretickej výmysl ,)
http://grower.cz/forum/showthread.p...5182#post125182

ad sklizen s kořenama - ta kytka si z kořenů čerpá cukry i po sklizni když jí je necháte. nebude to brutálně lepší ale počítá se to taky

Naposledy upravil 06-02-2011 v 18:49 PM

Old Post 06-02-2011 v 18:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Nápad Jak dlouho zhasnuto? Příspěvek č. 150

Ahoj, zajímalo by mě, jestli někdo zhasínáte před sklizní? Já to naposledy zkusil a opravdu mi připadalo že se víc osipaly pryskyřicí. Máte s tím někdo nějakou větší zkušenost? Hledal jsem hodinu v příspěvkách, ale je to jako v kupce sena. Díky

Old Post 24-11-2011 v 19:32 PM
Host
Host

Příspěvek č. 151

Jo a hlavně jak dlouho? Já to skoušel jenom jeden den, teď bych riskl klidně dva nebo tři.

Old Post 24-11-2011 v 19:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 152

a tady se podělím alespoň vizuálně s tím, co budu zítra a pozítří kositi. Chronic a Euforia, řezy 1 týden růst, kokos, hnojky od Hesi

Old Post 24-11-2011 v 20:23 PM
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

někdy dva někdy tři dny.. jak se mě chce čekat,..

Old Post 24-11-2011 v 20:26 PM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Onedan
Stálý Člen

Karma uživatele Onedan - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

Ja taky nesvítím ty dva - tři dny potom vytahnu aji s kořenama, ty umyju v horké vodě, zabalim do tašky a pověsím na pár dní do boxu... a potom to jde do vakuukrabičky))

Doporučuji tento Growshop

"Po trávě se nechodí, po trávě se směje"
říkával můj učitel tělocviku, dějepisu a matematiky

Old Post 03-02-2012 v 18:52 PM
Onedan je offline   Profil uživatele Onedan   Find more posts by Onedan   Foto galerie člena Onedan   Click here to Send Onedan a Private Message   Add Onedan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SHAVY
Nový Člen

Karma uživatele SHAVY - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

To nedan - proč horká voda ??

nehulíím , LÉÉÉČÍÍM!!!!!

Old Post 03-02-2012 v 19:03 PM
SHAVY je offline   Profil uživatele SHAVY   Find more posts by SHAVY   Foto galerie člena SHAVY   Click here to Send SHAVY a Private Message   Add SHAVY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Onedan
Stálý Člen

Karma uživatele Onedan - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

Abych řekl pravdu tak nevím =) strašně mockrát (kdysi!) jsem to tu četl že se mají spařit kořeny (to nedělám ale jen je umyvam v horké vode) takže jsem to tak zkloubil dohromady.

Doporučuji tento Growshop

"Po trávě se nechodí, po trávě se směje"
říkával můj učitel tělocviku, dějepisu a matematiky

Old Post 03-02-2012 v 19:15 PM
Onedan je offline   Profil uživatele Onedan   Find more posts by Onedan   Foto galerie člena Onedan   Click here to Send Onedan a Private Message   Add Onedan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

Jen tak pro oživení, když už jsem to téma našel ..

Mam dilema těsně před sklizní: Celou kytku, nebo nevadí když jí nasekam větve a ty dam sušit?

Vždycky jsem sušil celý,ale přerostlo mi to přes hlavu a měl bych s tim sraní kdyby byla celá..

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 30-09-2012 v 20:25 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

Májo myslim, že vtom neni absolutně žádnej rozdíl, já sušim vždycky po větvích - kvůli skladnosti ... Doufám, že mě místní šamani budou oponovat .....

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 05-10-2012 v 11:55 AM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mystery
Mysterious Grower

Karma uživatele Mystery - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mystery - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

Jak píše Mr. Figaro, lepší je sušit po větvičkách, mám vyzkoušeno že to pak lépe proschne. No a na druhou stranu tu kolují informace, jako že když jí budeš sušit celou i s kořenami, tak si ještě dodatečně vytáhne živiny do palic. Pokud jí sklidíš akorát, tak to nebude potřeba.

Old Post 19-10-2012 v 17:06 PM
Mystery je offline   Profil uživatele Mystery   Find more posts by Mystery   Foto galerie člena Mystery   Click here to Send Mystery a Private Message   Add Mystery to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mystery! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

Zdravím vás pánové,

doufám že naposledy:
- sušení s kořenama, píchání nesmyslů do stonku, spařování kořenů horkou vodou nebo kdoví čím, za účelem zvýšení produkce pryskyřice, nebo vylepšení final. produktu jsou ABSOLUTNÍ NESMYSLY !!!

- produkci pryskyřice na maximum má na svědomí samozřejmě genetika, dále snížená relativní vlhkost vzduchu v květové a hlavně dozrávací fázi (40%) a zejména pak pravidelné vysychání kořenového balu, kdy na posledních např. 4-5 dní nezaléváme vůbec. Další věcí je použití světelných zdrojů, které emitují více UV záření než standartní HPS. Poslední věcí je pak sklizeň na konci temnostní fáze, těsně před další fází světelnou. Neoddiskutovatelné výsledky jsou i při prodloužení poslední temnostní fáze, a to až na 48hod (max.) Ideálně se osvědčilo cca 36hod, potom rostliny sklidit. NIC VÍC, NIC MÍŇ !!!

Všechno ostatní jsou z hlediska biologie pouze fámy a nesmysly, asi jako to, že ježeček nosí jablíčka na bodlinkách a pak je papá, nebo že vám v noci vleze škvor do ucha a prostřihne vám ušní bubínek, nebo dokonce to, že M. Jackson byl od malička běloch !

Old Post 28-10-2012 v 12:59 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás