Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ehm, možná, že vás už nabaví koukat jenom na kytky a wobčas na to, co někdo doma (zkouřenej) nakreslí....
Napadlo mě, že založim tenhle thread, aby sem lidi dávali fotky ze svých cest, výletů, a tak: zkrátka, jestli máte nějaký zajmavý wobrázky, tak je sem třeba i s komentářem šoupněte!
Jo a nepište, že to tu je (jako Galerie myslim) jenom o kytkách! Pár podobných debat na tohle téma tu již proběhlo a určitě nejsem sám, kdo uvítá mezi záplavou zelené i jiné barvičky (check da photo: Houbový výlet)
hello! předem díky všem za pozitivní ohlasy. abych ale řek pravdu, tak nejsem žádnej fotograf a tohle je asi můj nejlepší kousek. je to focený na podzim, takže ty barvičky jsou jak živý no a navíc tý fotce asi dost přidalo, že je otočená o 180 stupňů (nejdřív to ani nepoznáte)... položte si otázku: kde byste chtěli bydlet?
2 Saluh: pohodička na horách... ty západy slunce jsou fakt kouzelný! Krkonoše?
tak doufám, že se to tu trochu rozjede... jestli něco máte - nestyďte se!
CHECHT.
SÁM NEVÍM,ZDA PÁN BŮH MÁ RÁD PAVLA BOBKA,VŠAK MNE ASI ANO,NEBOŤ KDYŽ JSEM DNES ČETL MEZI ŘÁDKY,NALEZL JSEM TAM JEDNODUŠE KULATÉHO HAŠKA.HE.
...A JE HO VETA VETOUCÍ.
co se sluší,abys o svém životě prozradila
/MmARIJUANA
Že jo kluci