Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
Tady se můžete zbavovat věcí který už nepotřebujete,nechcete.Ať už proto že ste si koupili nový a starý už je vám k ničemu.
Nebo vám to až tak nevyhovuje a rádi by ste to vyměnili za něco vhodnějšího.
Všem se nám doma nastřádá spousta věcí který už nepotřebujem,ale je nám to líto vyhodit a někomu to ještě může pomoct.
V neposlední řadě uděláte darovanému radost.Sme tady jedna komunita tak proč nedržet při sobě a občas si nepomoct.Jen tak.....
UPOZORNĚNÍ:Pro všechny vyčůránky atp.Nesnažte se obcházet zahradnický bazar.Nevymýšlejte žádný finty jak se přes tohle vlákno vyhnout poplatku v bazaru.Tady je vážně vše zdarma nebo na výměnu.
Hrozí vám ban+smazání tohoto threadu.Což si myslím by byla škoda...
Díky
Zdárek
citace:
Původní příspěvek od Seky
Uvádějte zde prosím je-li váš inzerát stále aktuální.
Neaktuální inzeráty budou pro lepší přehlednost mazány.
Díky za pochopení, Seky
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Zdravim..
Skvelej tread,presne jak rika bruno.kudrna,sme jedna komunita ktera ma stat pri sobe!!Pamatuju casi,kdy tady na G to bylo vice pratelske,skoro az rodinne.Kez by se to vratilo .Prijde mi ze uz kazdemu jen o co nejvic gramu.Omlouvam se za OT.
Taky přispěji svojí troškou do mlýna. Mám nevyužitý 400W komplet. Vše potřebné od začátku do konce. Stačí zapojit a jet. Rád bych to směnil za nějaké vybavení pro šestistovku. Takže můžem pochangovat předřadník,box atd. Standardní vybavení. Případně přenechám za nějakou symbolickou částku. Kdyžtak v PM můžu vypsat co všechno tam je
E: Mám ještě dost semínek čutky,tetka z toho dělá mastičky. Tak když někdo bude chtít rád je přenechám
Ahoj. Ja bych mel na vymenu sadu hnojiv Atami Coco Max A+B. Sada obsahuje Cocomax A 250ml, Cocomax B 250ml, rootfast 100ml, atazyme 100ml a legendarni bloombastic 100ml. Proste vse co je treba pro cele kolo.
Na oplatku bych za to chtel neco od grupy JiDB, jelikoz uz od nich jedu asi 8 kolo a sem s nima vic nez spokojen a uz nic jineho nechci :-) nejlepe celou sadu A,M,B a nebo jejich kvetovy booster, ktery neni jinak k dostani, nez primo pri poptani u nich.
Kazdopadne se nebranim jinym nabidkam, takze se urco vzdy nejak domluvime ;-)
Původní příspěvek od Smart Taky přispěji svojí troškou do mlýna. Mám nevyužitý 400W komplet. Vše potřebné od začátku do konce. Stačí zapojit a jet. Rád bych to směnil za nějaké vybavení pro šestistovku. Takže můžem pochangovat předřadník,box atd. Standardní vybavení. Případně přenechám za nějakou symbolickou částku. Kdyžtak v PM můžu vypsat co všechno tam je
E: Mám ještě dost semínek čutky,tetka z toho dělá mastičky. Tak když někdo bude chtít rád je přenechám
Zdravím
Díky že už to využíváte a snad se vám to i zamlouvá.Jen bacha na ty prachy. I symbolická částka je částka.Zde vážně pouze darujete nebo vyměňujete!!!Díky za pochopení.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Zdarec měla bych tu na vyměnu nějake ty věcičky - stínidlo obyč s objímkou,
150w usporka na růst, vko 125 - měla bych zájem o nějakou zvlhčovačku nebo
nějaká pěkná semínka na indoor, nebráním se i jiným zajímavým nabídkám
napište pm a určitě se dohodneme
Edit: také tu mám 2x armaturu na zářivku 18w -ideální na klony :-)
Ahoj, mám na výmenu 20ks 11l Teku s podmiskami (1xpoužité) za 25ks 5,7 l alebo menších s podmiskami. Jazdím do cz po rezy, tak sa viem dohodnúť na dovoze. Trasa Strání-Olomoucko. Neponáhľa to. Viac PM.
Výměním stan 300x300x200 komplet, používáný majitelem předemnou a mnou opraven, na několika místech, při sepnutí ventilátoru velký podtlak, takže nikde neuniká vzduch a je všude světlotěsný.
Výměním ho za menší tzn, 150x150x200 nebo 200x200x200,
sehnal jsem aparatůru jen 600w a na tenhle prostor to není reálné,
jedná se tedy o
Stan 3x3
UFO 150
Diamond stinidlo
Výbojka 600w Extrem output (květ)
Digitální předřadník bez regulace 600w
+ pár drobností..
Vyměním pouze za jiný komplet, ale od 600-1200W, menší nechci
tento je lehce sestavitelný a rovnou k použití, to samé očekávám.
Díky
Nazdar. Daruji semena Mexican Sativa. Matka byla samosprašná (opylená sama s sebou ) takže by semena měly být samice. Podle toho co jsem se tady na G dočetl tak by to měl být jeden ze způsobů feminizace. Vyzkoušené to nemám. Na outdoor nevhodné, dlouho kvete. Foliovník nebo in.
Ahoj,vyměním regular semena Pasion1,Passion1xSensi star,Passion1xBelladona
Pak tu mám navíc 2x400w tesla a 2x600w osram + asi 50 5l květináčů,odtahy,nikdy nepoužitýkoncový pach filter vhodný na větší prostor a spoustu krámů k tomu,skončil jsem před 7lety a od té doby se mi to jen válí pod plachtou..pouze rozumná výměna,dohoda přes PM.Jsem na jih od Prahy.
Moje vyssie prispevky mozete zmazat, uz to nie je aktualne. Myslim, ze nabuduce bude treba nieco podobne spravit skor, pretoze vacsina clenov uz mala semena pokupovane, takze som nakoniec objednaval sam :-). Momentalne mam na vymenu 2ks Cream Caramel fast version od Sweed seeds, predstavoval by som si nejake hnojivo, vanish, polyversum, pletivo... ak matie nieco, co by sa hodilo na outdoor, urcite napiste, skusime sa nejako dohodnut :-).
Edit: Taktiez velmi rad vymenim za nejake ine semena automatov.
Naposledy upravil Basteleeeero 11-05-2016 v 15:56 PM