Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bydlím na vesnici,kde moc čorek myslím není,příští rok chystám zasadit kytky na různých místech a naznačit si je na google earth a dělat si obchůzky,víte co,sklidí vám jedno místo a třeba další 4-5 zůstanou :3 A ještě bych měl otázku:Lze pěstovat kytky venku v květináčích,mám takové super místo,ale je tam položených hodně břidlic,tak bych květináče dal na to,co vy na to ? Díky moc.
Původní příspěvek od Amatér Bydlím na vesnici,kde moc čorek myslím není,příští rok chystám zasadit kytky na různých místech a naznačit si je na google earth a dělat si obchůzky,víte co,sklidí vám jedno místo a třeba další 4-5 zůstanou :3 A ještě bych měl otázku:Lze pěstovat kytky venku v květináčích,mám takové super místo,ale je tam položených hodně břidlic,tak bych květináče dal na to,co vy na to ? Díky moc.
Ahoj jasně že to jde venku v květináčích, pár témat už tady bylo. A čím větší květináč, tím větší kytka
Peace, ať to roste!
Původní příspěvek od Amatér Díky techem,máš moc luxusní alba zvlášt Balkon 2013,můžu se tě zeptat,jestli jsi kupoval semínka na netu,nebo sehnals někde inde ?
Díky moc za pochvalu, semínka jsem měl loni od kamaráda, vytáhl to z pytle co koupil a byl to docela maras model, ale nepodařilo se mi ho udržet do letosní sezony a letos jsem sadil od kamaráda Afghana a Purpla a měl jsem svého lemona a NoName(nějaká fialka). Z Afghana jsem udělal klony a Purple byl samec, tak jsem nechal jeden klon prcnout v boxu tím purplem a stihl jsem semena sklidit a už je mám zasazené a rostou jak divé. Lemona jsem vyhodil, byl to hybrid. Takže teď jedu Afghany z řízků a ze semen NoNamky a AfghanXpurple
myslím, že lepší je podívat se tady po bazaru a koupit od některých členů co jsou na bílé listině, co jsem si tak četl, tak mají dobré crossy vlastní produkce a za luxusní peníze a i z pytle co vytáhneš, tak za zkoušku nic nedáš
Hojte, jsem tu nový (tedy nově reglý, ale už jsem tu byl několikrát z důvodu zájmu a teprv teď jsem se ohodlal pustit do pěstu).
Byl jsem obhlídnout místo za zahradou, kde se za ním tyčí pískovcová skála a jsou tam listnané stromy, pak nějaké keře. Zajímalo by mě jestli půda co je zde je kvalitní.. Já tomu moc nerozumím, vím jen že je to hlína ) Pak dále hned u skály se už půda mísí s pískovcem... Všiml jsem si, že tam rostou kopřivy,tj. je to dobré místo na pěst?
Jinak je to trochu schované za těmi stromy, a slunce tam jen prosvítá od rána a teprv od poledne do stmívání tam svítí slunce přímo.
Co jsem se tam díval teď, tak je to tam obrostlé nějakým plevelem/keři... Tak asi by bylo nejlepší to tam nějak rozkopat, abych to měl "čerstvé" na sázení přiští rok, co myslíte? Posílám fotku, zda je ta půda ok?
Můj nápad je, že si nejprv vysadím semínka za oknem, pak je dám do květináčů a budou na růst na zahradě na místech, kde je přímé slunce od rána do večera. Po nějaké době růstu, kdy už budou kytky trochu silné, tak je nechám přesadit na to místo.. Myslíte, že to takhle bude dobré nebo by pro kytky při konci růstu a celém květu bylo nejlepší mít pořád celé slunce..?
Hele a nemůžeš si raději zasadit pár kytek na zahradě? Třeba pár autoflowerů s výškou do 1m by mohlo stačit na první grow. Až ty stromy totiž na jaře zase nahodí listy, tak tam světla moc nebude. Chce to lepší místo, jižní svah, zarostlý třeba šípkovými růžemi popřípadě kopřivama (pod těma je navíc často i dobrá půda). Pěkně vyklestit okolo a můžeš řešit přípravu. Ta skála navíc může lákat horolezce, turisty atd.. = vyšší šance odhalení a ukradení. Pokud je navíc naproti patě té skály protisvah, tak ti tam v noci bude stékat chladný vzduch = větší riziko přízemních mrazíků, pomalejší růst atd.