Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Je svět iluze?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Era
Bursovní spekulant

Karma uživatele Era - 64% PěstitelskáKarma uživatele Era - 64% Pěstitelská

Dotaz Je svět iluze? Příspěvek č. 1

Tento thread nechť shromažďuje důkazy o neexistenci světa:

Vážení kolegové, dovolte, abych se s vámi podělil o transcendentní zážitek dokazující diskontinualitu a virtuálnost světa:
Vlastnil jsem jistý čas mobilní telefon Siemens C25. Kdo tento telefon zná, ví, že baterie je pod deklíkem, který má nahoře 2 zobáčky, kterými se zahákne do zbytku mobilu, a dole pružný placatý ohyb, kterým se dekl zacvakne aby držel. Jednou, když mě tento mobil opravdu zlobil, jsem s ním, coby neperspektivním, mrštil o koberec (o zem) a při tom došlo k ulomení jednoho z těch horních zobáčků. I po té byl mobil ještě několik týdnů používán, jenže ten dekl od baterky nahoře u ulomeného zobáčku trošičku odstával.
Pak jsem dostal na opravu jinou C25, která měla dekl baterky neporušen. Když jsem asi za 2 týdny chtěl ze 2 telefonů udělat jeden, našel jsem jeden deklík neporušený, ale ten druhý, prisám bohu, ten neměl ulomený ten vrchní zobáček, ale to spodní pružné pérko!!! Záměna vyloučena. Prostě defekt se z jedné oblasti hmoty přesunul do jiného místa. Považuji to za chybu mého mozku - tvůrce světa - prostě mutace v Matrixu. Nevím co k tomu dál říct. Ale určitě mě to nepřekvapuje, jen se zvyšuje můj nadhled nad "reálným světem"...

Máte někdo podobný zážitek?

Nemodifikovaný modifikovanému nevěří...

Old Post 25-10-2003 v 00:06 AM
Era je offline   Profil uživatele Era   Find more posts by Era   Foto galerie člena Era   Click here to Send Era a Private Message   Add Era to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Era! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fawkes
Stálý Člen

Karma uživatele Fawkes - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Tak to je dost mazec To se mi eště nestalo ale mám jiný psycha ... občas - poslední dobou tak 3 do měsíce se mi stane že du nebo něco dělám a nejednou si uvědomím jak kdybych tu věc už jednou dělal nebo ji už prožil nebo se vrátil v čase ... je fakt zvláštní nevim čim to je ale stávalo se mi to už dříve eště než sem nečadil ...

Old Post 25-10-2003 v 09:12 AM
Fawkes je offline   Profil uživatele Fawkes   Find more posts by Fawkes   Foto galerie člena Fawkes   Click here to Send Fawkes a Private Message   Add Fawkes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fawkes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eggze
Nový Člen

Karma uživatele Eggze - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Fawkes: jj, to jsou hustý zážitky, taky se mi občas stane. Nejvíc to bylo znatelný, ale když jsem měl první mlíko, všechno mi připadalo jako prožitý, jako jednou viděný a díky tomu se mi odstartoval slušnej trip

Era: poslední dobou nad takovýma věcma taky přemejšlim a taknějak mi připadá, že si ten svět opravdu tvořim já, respektive moje podvědomí. Totiž všechno co prožívám mi připadá až příliš reálný na to aby to byla realita )

Old Post 25-10-2003 v 09:42 AM
Eggze je offline   Profil uživatele Eggze   Find more posts by Eggze   Foto galerie člena Eggze   Click here to Send Eggze a Private Message   Add Eggze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

4 Fawkes&Eggze
Jasně, myslim že tohle se stává každýmu, a mám jednu teorii jak to vysvětlit. Prostě podobná situace se vám někdy zdála ve snu, ale ten sen ste samozřejmě zapomněli, no a pak když se do daný situace dostanete v "normálním" světě tak vám to připadá že už se to někdy stalo, prostě mozek to vyhodnotí jako již zažitou skutečnost. Já sem na tohle přišel jednou čistě náhodou, když sem si taky říkal, sakra tohle sem už někdy zažil a pak, nevim proč, sem si vybavil asi tejden starej sen a bylo to přesně podle něj. (asi fakt chyba v Matrixu či co)

4 Era
Zajímavý, třeba tady nakonec společně odhalíme dosud neodhalený(viz. muj podpis).

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 25-10-2003 v 12:09 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Invisible
Nový Člen

Karma uživatele Invisible - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

A jak chcete definovat existenci? A jestliže je svět iluze, cožpak iluze neexistuje? I kdyby jenom formou představy. A není to všechno jenom relativní? Co když i lidi v našich snech nebo představách žijou vlastním životem a mají podobný myšlenky a domněnky o neexistenci jejich světa, jaký tady právě probíráte? A kdyby to tak bylo, jak si můžeme bejt jistý, že nás si taky někdo jenom nevymejšlí?... A sakra, nějak jsem se do toho zamotal. Ale neni to jedno?

Mařka, tráva, ganja, frutta, zelí, hulo ... jednou za rok, za měsíc, týden, denně, každou hodinu ... od dětství, v pubertě, na stará kolena ... outdoor, indoor ... Je to jedno! Hlavně, že roste!!!

Old Post 25-10-2003 v 12:28 PM
Invisible je offline   Profil uživatele Invisible   Find more posts by Invisible   Foto galerie člena Invisible   Click here to Send Invisible a Private Message   Add Invisible to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

no ja zas kdyz byl malej, tak mel (a stale mam!) jeden takovej modelarskej casopis (ani nevim kde uz sem ho vzal) a tam je nabidka stovek ruznych modylku, od letadel po vojacky z ruznych valek, aj auta tam sou. no proste totalne vychytanej pres deset let starej casak. uz ho mam trochu zmasakrovanej ale to nevadi. mam ho rad. asi ho dneska odpoledne budu hledat. no a v tom casaku vzdycky kdyz sem si ho prohlizel, tak sem si byl jistej, ze ten obrazek tam predtim vubec nebyl. no nato kolikrat sem tenhle casak prolistoval (na modelovani sem levej, zustal sem u prohlizeni, ackoliv nejaky modely uz hotovy mam, ale delal sem to jako malej s otcem) sem vzdycky zjistil ze tam ty obrazky jako pribyvaj... no to je asi tak vsecko.
Realita - trochu opitá
zdá se mi
a ten člověk, jo sem to já
ještě jednu dá si
Bože! nemůžou nikde na světě
existovat tak krásný vlasy
jako měla ona...
jak voněly, i když šampónem
a hnedka po ní jsem je měl na ní
nejradši.
ačkoliv bydlí hned za mým domem
vidět se už nechceme...

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 25-10-2003 v 13:02 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

To já když něco hledám, tak si buď: nemůžu vzpomenout, kam jsem to dal, nebo to numůžu najít vůbec. Jako kdyby to zmizelo.
A stavu deja vu se mi stávají docela často. Fakt nepříkemný.

Old Post 25-10-2003 v 18:31 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blek
Stálý Člen

Karma uživatele blek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Von ten náš mozek asi vážně ví všechno co se stalo a stane ale kdybysme to věděli i my tak bysme už nikam nesměřovali a jen čekali až se to stane.Tím pádem by se ten božskej systém zhroutil.Anebo je to kravina.

peace-flowers-freedom-happiness

Old Post 26-10-2003 v 10:05 AM
blek je offline   Profil uživatele blek   Find more posts by blek   Foto galerie člena blek   Click here to Send blek a Private Message   Add blek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Hosi toto su dost drsne halusky, ktore sa nedaju len tak jednoducho vysvetlit, ale jedno viem: Druhy rok studujem filizofiu a ti typci, ktory rozmyslali nad takymi vecami ako napr. transcendentno, podstata sveta, dobro... neboli uplne normalni ludia, ako my, ale dostavali sa do stavov ktore my nemozeme ani pochopit ale hlavne rozmyslali nadcasovo a to chce sakra zamyslenie a dlhu drinu toto dosiahnut. Teda to je moj nazor.
Kto to pozna, vie o com hovorim: napr.: Fenomenologia.

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 26-10-2003 v 10:23 AM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cantrell
Stálý Člen

Karma uživatele cantrell - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

tvoja skusenost ma neudivuje mne sa to tiez stalo....aj ked si uz nepamatam kedy ale stalo!!!Raz som mal pisat pisomku z biologie a profka nie a nie prijst!!!A tak sa mi v jednej chvili zableslo pamatou ze ide po schodoch a ze prave ide otvorit dvere od nasej triedy a ono sa to v tej chvili aj stalo.A to uz niekolkokrat!!!to je ako MATRIX.Bud som vyplod fantazie tohto tamveho sveta alebo pochadzam z virtualnej reality-z Matrixu.

Zivot je sen so zelenym podfarbenim a ciernou pointou

Old Post 26-10-2003 v 16:40 PM
cantrell je offline   Profil uživatele cantrell   Find more posts by cantrell   Foto galerie člena cantrell   Click here to Send cantrell a Private Message   Add cantrell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

4 Krychle&blek
Jó tohle už sou hodně drsný myšlenky. Myslim že bysme asi čuměli kdybysme zjistili co fšechno ftý svý makovici máme. Ale ten nápad nebo spíš myšlenka že náš mozek je vlastně středem vesmíru a fšechno ostatní se odehrává kolem něj je hodně zajímavá.
Dost zajímavej je článek Vesmír jako hologram, je to drobet delší text, ale opravdu to stojí za to si to přečíst.

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 27-10-2003 v 12:56 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wali(t)
Nový Člen

Karma uživatele wali(t) - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

no taky pridam 1HUstorku do mlyna.sel sem jednou wecir z knajpy(ahoj drinker)dom,fsecko bylo jasny a zretelny,jen hodinky NE&NE zaostrit.at sem je dawal xichtu jakchtel,furt sem videl jen rozmazanou svitici(zelene)smouhu.az doma mi doslo ze zadny nenosim.kis

Old Post 28-10-2003 v 02:11 AM
wali(t) je offline   Profil uživatele wali(t)   Find more posts by wali(t)   Foto galerie člena wali(t)   Click here to Send wali(t) a Private Message   Add wali(t) to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozin'
Nový Člen

Karma uživatele kozin' - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Takze realita hovorite? realita je vlaste bytie ci? co je to bytie? bytie je myslenie! myslim teda som! preco dokazem mysliet? lebo mam vyvinuty mozog a asi bude existovat nieco ako dusa,energia "ci" , alebo nieco podobne. Avsak samotna energia (ta moja dusa) nie je schopna v tej nasej realite existovat=mysliet! teda myslenie je kombinacia duchovneho(energie or nieco podobne,nieco duchovne) a mozgu. Lenze mozog sa sklada z atomov. A ako je mozne ze zoskupenim niektorych atomov sa vytvori bunka(nieco zive!!!)??? a zoskupenim buniek sa vytvori tkanivo a zoskupenim tkaniv sa vytvory organ atd. PODSTATA je ze vsetko sa sklada z atomov a nas mozog ako sucast okoliteho bytia(okolitej reality) je tiez z atomov. Preto si myslim ze ked si uvedomime ze vsetky tie zmyslove pozitky , ktorimi sme opajany ako : cuch , sluch , hmat , chut , zrak su uplne nerealne a my sami si ich vytvarame na zaklade niektorych vlastnosti atomov! Z toho vypliva ze :NEEXISTUJE REALITA(alebo ten svet ak chcete) na kt. sa okolo seba pozerame. Tu PRAVU REALITU by sme mali vnimat tym nasim duchovnym , nasim rozumovym a nie zmyslovym vnimanim. urcite by sme ju nemali vnimat ZRAKOM!!!Pretoze farba je len vlastnost atomov odrazat svetlo=> ze ak by existovala nejaka ina rasa mohli by si mysliet ze napr. nasa cervane je biela a naopak. Ak teda zacneme svet vnimat nezmyslovo = rozumovo mozeme si uvedomit co je realita => mozeme ju pochopit , pretoze telo a snim aj vsetky vone , chute atd. sa raz rozplinie a umrie , lenze ta skutocna realita , to SKUTOCNE POZNANIE tu ostane aj po smrti a bude vecne!!! Na tieto myslienky som prisiel skombinovanim vsetkytch mojich doterajsich poznatkov o svete a kedze mam len 17 rokov a dufam ze este na vela veci pridem. Vdaka tomu ze som si uvedomil toto (mozno sa mylim ale som na to dost namotany) UZ NEHULIM 2 MESIACE!!! Pretoze sa chcem dozit vysokeho veku a hulenie je len NEPODSTATNA sucast zmysloveho opojenia kt. ma zbavuje tej pravej moznosti pochopit svet!!!!!

Old Post 28-10-2003 v 09:08 AM
kozin' je offline   Profil uživatele kozin'   Find more posts by kozin'   Foto galerie člena kozin'   Click here to Send kozin' a Private Message   Add kozin' to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Robie
Stálý Člen

Karma uživatele Robie - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

pokud jsme fakt v matrixu nebo něčem ¨třeba i vzdáleně podobnym....tak si myslim, že se do toho dá nějakym způsobem nevědomě nabourat drogama...konkrétně hulenim..a některejma třeba ještě víc....vy to snad nevidíte?

Old Post 28-10-2003 v 09:22 AM
Robie je offline   Profil uživatele Robie   Find more posts by Robie   Foto galerie člena Robie   Click here to Send Robie a Private Message   Add Robie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4got10
Host

Příspěvek č. 15

MATRIX!!! ake si to urobis, take to mas, alebo Realita na zelanie. nieco tu fakt smrdi, nieco nie je s Realitou v poriadku! tieto slova som si davnejsie hovoril dost casto, to co sa dialo proste nemohla byt len tak nahoda. bolo obdobie kedy sa mi "paranormalne javy" diali bezne.
iba najvecsie paradoxy matrixu co sa mi stali:
1. v tom case sme obcas s kamaratmi dali tripa, ziadne kvanta, len po tretine, maximalne polovicu kazdy.
a vtedy to zacalo. nas prvy trip bol "Kocur", fakt kvalitka, ked som bol pod vplyvom, narastli mi macacie tlapy, pazure, stal sa zo mna kocur, uzil som si ten pocit.
ale odvtedy trvalo asi rok a pol, ze kdekolvek som sa pohol, zjavovali sa okolo mna macky a pozorne ma pozorovali a ja ich, mal som pocit ze spolu komunikujeme. v zivote sa mi do cesty nepriplietlo a nevidel som tolko maciek ako pocas toho asi roka a pol. potom to viacmenej prestalo. ale dodnes mam taky zvlastny pocit ked sa na mna zapozera nejaka macka.
2. Sushi - japonske jedlo z ryze a ryb.
boli sme traja u kamarata na byte, rozdelili sme si 1 trip (Kocur alebo Hoffman). hulili sme. zabava v plnom prude, asi o polnoci sme sa nejak zacali bavit o jedle Sushi.... potom sme sa bavili o dalsich veciach, pocuvali hudbu....
asi o 00:30 sme zapli televizor - nemecku VIVU a uz to islo!!! - moderator v studiu nieco melie o Sushi, rozhadzuje po studiu ryzu a ryby z umelej hmoty!!! brali sme to ako samozrejmest - trip sa s nami hraje....
asi o 1:00 v noci otvorili sme okna aby sa vetralo (panelak uprostred sidliska v bratislave) a kamarat zacal z okna na 11. poschodi kricat na cele sidlisko: "Fetaaacii, kde steee, co robiiteee, preco este nespiiteee...?" proste sranda....
asi o 2:30 sme sa rozhodli s kamosom ist na intrak, rozlucili sme sa s tretim kamosom a jeho frajerkou a sli prec....len co sme vysli z panelaku, zrazili sme sa s partiou styroch-piatich bratislavskych narkomanov, typicki heroinisti - sede vychudnute postavy, skleneny prazdny pohlad.... jak sme toto uvideli zacali sme sa s kamosom rehotat na plnu hubu a robit si z fetakov srandu. hoci sme boli len dvaja a ich 4-5, radsej nas obisli....trip sa s nami hraje, povedali sme si. ale to este nie je vsetko...
....cestou peso na intrak zacal padat nadherny purpurovy-cerveno-modry dazd, my sami sme svetielkovali zltozeleno, nadhera, pri tom si nas obzeralo stado maciek a ja som absolutne nevedel kde sa nachadzam a ci to este je planeta Zem....
....ale dosli sme stastne na intrak asi o 03:00, trip uz koncil, tak ze zahulime, ale zapli sme najskor radio... a tam moderator keca a keca...ako jedol posledne Sushi a ako sa robi Sushi!!!....to uz bolo fakt moc, tak sme hned volali kamosovi....a on nam zase hovori o tom, ako v tom momente kedy sa ozval nas telefon, spadla mu zo steny policka, rozbilo zrkadlo a vsetko co bola na policke je teraz po zemi....a ako je to vlastne docerta mozne, ze sa s nami rozprava, ked snura od telefonu vobec nie je zastrcena v stene!!!??? mi na to len: samozrejme, ved sme na tripe...
a takychto podobnych zazitkov sme zazili hromady...

tak, a teraz ma niekto presvedcte, ze pevna Realita existuje....

Old Post 28-10-2003 v 13:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

ty vole a co se divis kdyz zeres tripy kdybys je nezral tak v pevne realite pro sushi neni mista!!!!!
ja vim je to lakavy rikat si ty voole uz vim ze realita neni ted uz me jenom zazvoni mobil a ozve se nejakej hlas. jeee ale to sem si vzpomnel ze takhle sme jednou´zahulili (resp. ja zahulil, kamos tam byl s holkou a ta to nema rada, me tehdejsi to nevadilo) a prave kecame u vody na matrix a na to jak sou vsude ti agenti, no proste prdel ale dostali sme se v uvahach daleko a ted uz jako urcite musi zazvonit telefon, tak sem kamose tajne prozvonil a v prvni chvili se fakt lekl ze uz mu volaji ONI!!!! je to prdel, ale radsi uz nehulte...
jo a chtel sem puvodne rict ze je to blbost dame radsi pivko. anebo dve. anebo sest treba. anebo ubalime. anebo neubalime. ale jo, ubalime. a nebo dame sest pivek. anebo sestkrat ubalime a dame sest pivek. anebo se vubec nehnu z baraku. aneno bych si rad dal cigo, kdybych mel...

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 28-10-2003 v 18:30 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás