Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fotky z růstu nemám, nic zvláštního. Drip, kokos, záštip na každé kytce. Hnojky jungle. V růstu svíceno 200w, klony 100w.po 10 dnech přepnuto na květ , 380w.
No koupil sem ho z druhé ruky od známeho, koupil si novějši vymazlenej model, tohle byl prý náký prototyp. Max výkon 540W šest takových těch desek, vypadaj jak ty od ledideal,ale sou jiné. Prý se s tím dá udělat 2G/W, ale to se mi moc nezdá,zatím to ale svítí a jede slušně.
edit: jo a ještě se tam zapínaj náký červený ledky v květu,nějak sem to ladil a proto sem si asi dosral ty hodiny.
Krom toho, že se jim nebudou líbit ty zmatky s fotoperiodou, tak vypadaj, že jsou dost spálený.
Koukni na spodní listy zda jsou zdravý a pokud ano, tak ty ledky rychle zvedni.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Kludne sem daj fotku toho svetla ked o nom vies len ze si ho kupil z druhej ruky
Zapnutim pridavnych led hodiny nedojebes Ale ked sa jebes v hodinach tak to mozne je
Zdar bejku , prosimtě zkus trochu rozepsat ten drip jak máš vychytanej 🤣 mám v plánu to teď nějak automatizovat a potřeboval bych trošku představu , také budu rád za info o čerpadle hadicich atd ,tak zkus mi to trochu přiblížit ,dikec
Časlove : no bodejď by nebyly,když se víc jak týden "opalovaly" NONSTOP , na předchozí fotce sou v úplně super stavu. Ale ted už s tím nic nenadělám
akaisan : no právě sem to nějak dojebal, když sem asi nastavoval druhej časovač na ty přidavné ledky
mJaro : žádný psycho, dvě jehly do každého květináče, rozvod je vidět na fotce, jeden ventil a obyč kalfas vedle boxu. čerpadlo hailea 4500 myslim a obyč oběhove čerpadlo, zalévačka 3X denně v květu.
Tak čas poskočil o 3 týdny kupředu.Byl sem na montáži, takže známej jen jednou za 6 dní zkontroloval vodu. Vypadá, že fotoperioda se vcelku dobře vrátila k normálu,ale zpomaleni o ten týden tam určitě je a sem tam divnej list z palice.
Krom toho, že jsou trochu přehnojený (byly) a nejspíš si měl trochu problém s PH tak to vypadá furt dobře Bude tam hezký výsledek si myslím. Kdyby jsi někdy řešil čištěný systému zevnitř doporučuji Peroxid nebo velmi dobře funguje Ata Clean, rozbije veškerou sůl, ale radši až když tam nebudou kytky
Přehnojené nebylo,to po tom týdnu a něco NONSTOP světla se připálili a je jasné,že i příjem nebo zpracování živin byl problém bez nočního cyklu. No zatím se to drží. Díky za Káčka