Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj rád by sem se s vámi podělil o můj první podařený pěst.
Genetika Fair seeds auto california snow
Skřínka 50-30-70
substrát Plagrow grownmix
květináč 3.5l
osvětlení ufo led údajně 150w (neměřeno) FULL spectrum
2x 12W na přisvícení ke spodu
ventilator usb
Stáří je 24dnů od semene.
Dnes poprvé lehce hnojeno na květ
PH 5.8-6.2
Světlo 18/6
Naposledy upravil hokuspokus30 22-03-2019 v 17:58 PM
Nó snad ne. Zkusím pořídit lepší fotografii fotím telefonem. Ve skutečnosti to oslňuje jak blázen.😀Mám ji doma jen tak pro radost. Jinak mám v plánu něco venku. Převážně af
No bohužel sem na ni tet koukal a budu ji muset vyndat po včerejším prihnojeni je až pod světlem. Světlo je na max. Nejspíš vyriznu díru na květník a zvednu celou skříň.
Každopádně to vyřeším. Dík za radu.
Naposledy upravil hokuspokus30 23-03-2019 v 04:27 AM
Tak konečně sem se dostal na skřínku a výsledek je 25cm nad. vice už bohužel nedám. Naštěstí sem dal holku ráno do okna aby se chudák nepřipekla než se dostanu na úpravu.
Hezky ti to roste,na první pěst dobrý v příštím kole ale zapracuj na vyplnění prostoru. Zkusil bych 4 kytky v cca 3l květnících a zastřihávat,ohýbat,popřípadě síť s oky cca 3-4 cm Ať to roste!
29 den
Podle internetu kosa 22.4 (55dnů) podle mě až konec dubna. Na květ dávám poloviční dávku Plargon terra bloom. Mám strach že ji spálím.
Jak to vidíte vy?
Naposledy upravil hokuspokus30 27-03-2019 v 17:02 PM