Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak k tejo teme ma priviedla moja kamoska ktora sa rozhodla prvy krat si zahulit.A tak sme si sadli a ja som sa snazila odpovedat jej na vsetky otazky..zaskocila ma ,ked sa spytala aky v plyv to ma na sex.Docitali sme sa ze casom sa moze vytracat chut,objavuje sa impotencia,ze moze sposobit az neplodnost!!Aky mate na to nazor ?Moze to byt pravda ?co myslite ako sa tieto dve krasne cinnosti ktore moze clovek vykonavat ovplyvnuju??
Shanin: zkus někde v knihovně sehnat knížku o Tantře...
víš,na dálném východě Indií počínaje a Filipínama konče požívali lidé v Tantře před milováním ganju...říkali tomu
"zadní vrátka rozkoše božské a nepoznané" . Je to pravda
musím souhlasit s debilem když milenci před milováním kouří ganju,jsou potom milostné zážitky naprosto euforické a odlišné od těch bez ganji...a co víc,zpomaluje to vyvrcholení u mužů,takže takovej chlap víc vydrží doporučuju to s ganjou zkusit,ale zase ne pokaždý,jinak se to stane všedností...
Tak se musim taky pripojit k teto zajimave diskuzi,neda mi to...
Ganja otevira brany do dosud nepoznanych sfer skoro u kazdeho a pri milovani je to opravdu dost poznat.Nejkrasnejsi je kdyz se dva lidi opravdu miluji a zapoji do intimnich chvilek i ganju.Je to krasa,az se tomu nechce verit.Jestli citite souzneni s lidmi se kteryma zahulite, tak pri milovani primo srostete s partnerem... Teda alespon tak to u nas funguje.Musi se to brat jako zpestreni ,aby se to nestalo stereotypem,a navic si myslim ze se musite fakt dobre znat.
Jako ritual je to navic velice vzrusujici !!!
Takze zadne strachy z impotence!Prave naopak(viz co napsali borci prede mnou).
Uzijte si to!!!Je to kraaaaaaaaaaaaaaaaaasa!!!
Jo to je , kraaaaaaasa jak pises , parkrat jsem si to pekne uzil i kdy jsem se z partnerkou zas tolik neznal . Proste lepsi soustani jsem proste nezazil. A impotence ta hrozi asi jako u normalniho kuraka cigaret . Zadny strachy pekne si uzivam . UZIVEJTE SI TAKY
Hele, to je fajn. Ja myslel, ze jsem v tom sam. Po ganje se mi rozleti fantazie, ze obcas staci, aby se me holka dotkla a je vymalovano Kdyz se krotim (coz jde snadno), tak mam a) delsi vydrz (hodina jako nic) b) hezci "krivku" prubehu c) je to supeeeer d) zadne zabrany, kdyz je to s nekym, koho mam rad.
Tak tady není co řešit,prostě ganja a sex=paráda.A s tou impotencí bych to taky tak černě neviděl,cannabis kouřím už delší dobu,a vliv na měmá v sexu spíše positivní
No, Koblihu a ostatni. Nejdriv by to chtelo impotenci definovat. Nejde o to, ze to nemuzes delat, ale chybi ta posledni faze No, ona nechybi, jen ji neco chybi
Nejsme na zadnym XXX serveru, takze se o tom nebudu rozepisovat. Nicmene zmeny take nepocituju...
Kdyz si date brko s milovanou bytosti muzete kolikrat zazit nepopsatelny souzneni dusi a tel. Doporucuju k tomu i odvar z Damiany, ktera sex mohutne podpori. Jeste mohu doporucit Muiru puamu, Yohimbin, efedru - byliny co vam predvedou uzasny veci na tema sex, ale je to o to lepsi o co vic znate toho druhyho a duverujete mu, pak se dejou veci mezi nebem a zemi.
Ganja u mě prohlubuje touhu a citlivost. Při jejích dotecích se mi zdá, jako by měla ruce (příjemně) horké. Je to tak příjemný, že i běžný dotek na citlivých místech vyvolává slast. Je mi 26 let, konopí kouřím 11 let a nepociťuju žádnou újmu v kvalitě a četnosti erekce. Jak je to s mou plodností nevím, tak dobře nevidím .
Tak to teda koukám
Myslím si, že ganja jako taková umocní jakejkoliv prožitek, počínaje jízdou autobusem a sexem třeba konče.
Ale taky k tomu sexu: vím, že když jsem si nezahulil, tak to bylo stejně dobrý, jako když jsem si zahulil. A bylo mi jedno jestli jsem zhulenej nebo ne-ale to asi Vám všem.
Musí to být v člověkovi a potom se to jen umocní.
Jinak je pravda, že vlivem T.H.C. (asi celkově kouřením) přestávají být spermie pohyblivý>genově si plodnej, ale jinak než implantací se tam ta spermie nedostane. Tak si to představuju já.