Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám takový problém a dilema. Dnes ke známému kde něco mám přijela PČR. Problém byl v tom, že mu utekl pes a oni ho chytili a přivezli. Taky chtěli vidět odkud utekl a vyfotili si to. Jenže v tom jeden z nich ucítil přes otevřené okno vůni sušiny. A zeptal se ho kde má tu "trávu". On samožřejmě cokoliv popřel a odjeli.
Vše jsme pro jistotu sbalili a co bylo potřeba vyhodili.
Teď k tomu co mám dělat dál? Máme čekat co se bude dít?
Jasne ze pri pestovani a suseni mam zaplej pachac !
Ty ho snad nedavas kdyz sou kytky v kvetu nebo kdyz susis ,
nebo vubec kdyz je susina citit prave pri suseni ?
Tak to potom muzou pak tekhle policajti nebo kolemjdouci citit.
Proto je lepsi to susit v boxu a rozhodne pak ta susina bude mit lepsi kvalitu nez z pudy.
Ususit s pachacem a susinu skladovat v neprodysnych obalech. Na pude to neni uplne dobry, pokud se jedna o radovky. Osobni zkusenost
Jinak nemyslim si, ze to budou dal resit, proste to zkusili, ale opatrnost nade vse.
Samozřejmě pacháč je. Ale bohužel to byla taková haluz, že jsem zrovna sklízel a stříhal ve sklepě, tak bylo otevřeno okno a v tu chvíli PČR přijela s tím psem. Vůbec jsem netušil že tam byli, až mi to přišel říct ten kolega.
Vše je zbaleno a schováno, takže jediné co by mohli najít, kdyby přišli, tak nějaké drobnosti. Kable, hlínu, klipsňák a diamantovou folii na stěnách.
Jde mi o to, že by jsem rád zase pokračoval, tak to asi na nějaký čas nechám sbaleno a uvidíme co se bude dít.
Doufej že tě mají jen za konzumenta, jinak čekej, že si projedou tvojí spotřebu elektřiny, internetovou a mobilní konverzaci, co si kde objednával a tak, jsou to klucí vychcaný skoro jak v kriminálce Miami. To ale člověk čumí až u výslechu na všechno dokážou v dnešní době přijít. Na souseda ob 2 baráky si vzaly i drona s kamerkou a čuměly mu do skleníku
Bacha at se ti to nezapari a mas tam hned plisen. Nemelo by se to davat do sklenic nebo do igelitovyho pytle kdyz je to jeste syrovy.
Musis to nekde rozprostrit (povesit) , treba doma. Tam policajti nepridou kdyz to citili u kamose.
ja teda nevim, ale neni to protizakonne?
sledovat nekoho, kontrolovat mu komunikaci, ci si zazadat o nejaky vypis od CEZ,
ci si zjistit neco z grow shopu ?
neporusuje pak cez gdpr ? neporusuje pak grow shop gdpr?
to ja nevim,
ja mam podezreni na horsi veci, proste myslim si ze pokud neni podepsany prikaz od soudce na podnet statniho zastupce, tak podle mne nic nemuzou na vlastni pest podnikat a kdokoliv jim v tomto pomuze a tim poskodi nevinneho klienta CEZ ci growshopu pak porusuje zakon, ci ne?
Nevim jak to funguje, ale dukazy sehnane protipravne pak snad nesmi byt pouzity...