Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vás groweri po 5 letech jsem to zase zkusil a nějak se do toho nemůžu dostat... Příslušenství světlo Vero 29 rozšířená verze ..odtah TT pachac ... Přítah pasivní... Klipsnak... Atd...medium growmix light nb tak nějak😁květináče 8.5 l 6x White window 1xnevim co😁nějak se mi to zastavilo nevím proč pH 6.2-6.6 teplota den 27noc 20...hnojiva plagron a root a enzymy..prosím o rady dám foto až zjistím jak http://
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
hoj, po 10 dnech co čekáš? sprint začíná 2 týdny po přepnutí, ale taky záleží na technice pěstění a skillu pěstitele. hlídej teplotu, vlhkost, dobře krm a čekej
btw. mohls jim dopřát víc než podělaných 8L substrátu. 8 je tak na hydro, ty bys měl mít cca 2x tolik.
Děkuju mockrát za rady a doufám že se to natáhne aspoň trochu kořeny krásně bílé papáji každej den 800ml vody každá a ráno zase akorát vyschlé..tak doufám že se to povede😁jo a hnojení ... 1 den plagron 2 voda čistá 3 enzymy 4zas plagron tak doufám že jim to stačí
Zdarec, hele každý model se tahá do výšky jináč. Záleží i dost na vlhkosti. Mě se nedaří dát vlhkost pod 80% a tahají se mi hodně všechny modely.
Přesadit můžeš kdykoliv, ale dávej pozor ať nepotrhas kořenový val.
Hele upravuj ty prispevky pres edit ikonu pod prispevkem.. Neni duvod mit vice prispevku pod sebou..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy