Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak po Hererovi a Polárce zkouším další indoorek. A protože stále začátečník, jedu starou osvědčenou Bílou Vdovu. Navíc na ní mám nostalgický vzpomínky, protože to byl kdysi první model tohohle druhu, kterej jsem poznal.
Foťák mám k dispozici jen občas, takže fotek nebude moc.
Box je - 250W sodík; bubbler; SCroG; 3x White Widow
Vynikající start a rozjezd. Možná už vím jak na to, aby přechod malýho řízku do bublátka byl bezbolestnej. Až doteď to byl vždycky boj o přežití.
1) pohlídat, aby se kořínky cachtaly ve vodě
2) pro začátek uplně bez hnojiva, po pár dnech jen lehce přihnojit (používám AH)
3) řízky během svícení (18 hod.) přikrejt sklenicema, občas trochu porosit
4) sodíkovka dost vysoko (80 cm) nad kytkama
Za pět dnů byl patrnej růst, takže bez sklenic a mírný přidávání hnojiva až do plný dávky pro růst. Celkově od zasazení do přepnutí na květ - 25 dní.
No ,čoveče, na paličky se tešim taky. Jestli se někde něco nepo....
Bubbler je na 40 l. Počítáno 10 l na jednu kyti, jenže vetšinou to stejně jedu jen na 3, protože čtvrtá by tam byla moc nahňahňaná... (60 x 50 cm). Ty tři ten prostor dokážou v poho vyplnit.
Tak jsem se po dlouhý době konečně dostal a dokopal ke zpracování fotek a tak...
WW pochopitelně dávno vzala za svý, ale už kvete další. Bohužel stále bez foťáku.
Tři tejdny před sklizní jsem zkrátil světlo na 11/13, pak tejden 13/11 a tejden zase 11/13.
A pro zjemnění chuti, tejden před sklizní, do čistý vody v bubblátoru vymačkanej citron.
Celkově to dopadlo pomerně slušně – 130g Bílý Vdovy
Priblizne 6 x 6 cm. Odhaduju, ze to je tak akorat. Nekdy by se mi hodily i vetsi, ale tohle je takovej rozmer, co se mi osvedcil. A asi taky zalezi na prostoru, kteryho moc nemam, takze mivam kytky pomerne maly.
Cuz...
Citron jednak zlepsil a zjemnil chut a jednak asi i pomaha pri pruplachu pred sklizni. Par znamejch, co to zkouseli taky, mi potvrdilo, ze s citronem spokojenost...
Používám trislozkovy AH (Advanved Hydroponics). Pred casem jsem dal na doporuceni znamejch a zatim spokojenost. Z jedny naplne jedu uz ctvrtou sklizen. Je v tom vsechno, co kytky potrebujou. No a pak neco na snizeni pH - kyselinu dusicnou (pripadne fosforecnou) - a ten citron...