Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zejtra se pridam i já, zatím nejvíc kvete passion 1, dale pak critical 2.0+ (trošku slabší) a na poslednim místě je black D.O.G od humbolt seeds. Jinak ten passion bude určitě do konce září na kosu. Tak hlavně at není tolik deštivo. GL
Zdravím vás, chtěl bych poprosit o radu s takovým dilematem. Letos jsem poprvé zasadil outdoor a to model Hollands hope od Dutch passion. Kytky začaly nakvétat až v polovině srpna a takhle vypadají paličky dnes ( viz foto). Chci se zeptat, kolik času jim v tomhle špatném počasí dát a kdy je sklidit ? Také mám problém se žloutnutím listů, ale to by mohlo být způsobeno kvetením ?
Původní příspěvek od soffik Zdravím vás, chtěl bych poprosit o radu s takovým dilematem. Letos jsem poprvé zasadil outdoor a to model Hollands hope od Dutch passion. Kytky začaly nakvétat až v polovině srpna a takhle vypadají paličky dnes ( viz foto). Chci se zeptat, kolik času jim v tomhle špatném počasí dát a kdy je sklidit ? Také mám problém se žloutnutím listů, ale to by mohlo být způsobeno kvetením ?
Zdravím
Ještě máš čas.Když to sklidíš teď stejně z toho bude prd.Tuším že tento model zraje kolem 7-8 týdnů?? Do půlky řijna máš čas.Co nejčastěji kontroluj plísně.Takový ty spodní a vnitřní větvičky na kterých dohromady nic není ostříhej.Bude ti to líp luftovat a tím snížíš riziko té plísně.Teď je sice pár dní hnus,ale neboj pěkně ještě bude.Babí léto nezklame.
To žloutnutí je věc jiná.Nevím jak,čím hnojíš v čem to máš atd.Třeba to žloutne právě kvůli dešti.Moc zalíváš Ať se daří.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky