Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1.5 měsíce stare klony v substratu plagron light mix jsem dal pod 125w cfl na 18/6 , zároveň jsem je presadil, po 3dnech jedné odrůdě zacaly hnednout listy, žádné potvory ve stanu nevidím. Teplota kolem 28stupnu. Nevíte někdo co se děje? Dekuju.
Edit: Listy hnednou od zhora, tedy jsem kytce přidal jeden ventilator,abych vyloucil spáleni teplem.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
Naposledy upravil skoroduchodce 30-08-2017 v 18:02 PM
ahoj, vlhkost je mezi 30-40% nijak ji neupravuju. ty klony uz maji kolem 23cm nad kvetinacem, takze uz jsou zrale na prepnuti,ale jeden maly neprezil, tak jsem dal klicit k nim jedno seminko, pockam 20 dnu a pak to prepnu.Ph jsem nemeril ,ale naposledy bylo 6.3.
Ukážu ti jak by to mělo vypadat plus minus 8 týdnů starý klon
Široké listy sytě zelená barva (dostatek živin) hnojim každý den
Jedu v cocosu - ty máš nejspíš hlínu tam je to trošku jiný
Letmym pohledem bych tekl ze prehnojeny. I lightmix je na 1 tyden predhnojeny. Pokud jsi presadil a hned hnojil tak mozna spaleny hnojkama.
Zkus kouknout jeste na odkaz. http://grower.cz/pestovani/navody/z...ojeni/7.html#49
tak jsem kazdou kytku prolil cca. 3l odstate vody, tak uvidim, zda se zlepsi. snad to nejak vyschne, nedari se mi pod usporkou dostat teplotu pres 27 stupnu a to ji mam asi 10cm od vrcholu.
neni zadny duvod jit pres 27 stupnu,to je ideal,nevim jak hnojis,ale zkus priste radeji kokos,ja jsem zacinal taky na hline nebo na substratu a taky jsem mel porad nejake problemy,deficity,spalene,presolene,zasolene,od doby co jedu v kokosu mam kytky zdrave od zacatku do konce,zaliva se furt,cim vickrat denne tim lepe,nenechava se uplne vyschnout,je to hydro medium,bez zivin,hnojis porad,sem tam zalijes vodou,ci trosku proplachnes,prasknes enzymy,jsou tady miliony navodu uspesnych pestitelu,ktere opravdu funguji,zkus se porozhlednout a najit nejaky takovy, btw doporucuju pest kvakose a zalevani kokosu od barta,delam to podle nich a dneska jak jsem otevrel skrin,nesla uz zavrit,vypadla na me kupa palek,stonky uz to nedavaj pod tihou sisek,moje oci zari stestim,chutove i cichove bunky slavi jak pri vyhre v loterii a hlava jen nevericne krouti na vsechny svetove strany..... :-D :-D :-D
hodne stesti a at se ti dari.....
Dik za rady .to je stejne posledni kolo, na zimu mam pro sebe dost a na jare pojedu jen kolo kvuli predpestu a vyseknuti cca.20 klonu,ktere pujdou ven. pokud me to pak venku nekdo nesklidi, tak nebude potreba pestovat indoor. pokud z venku nic nezbyde, pak asi opravdu prejdu na kokos nebo podobne medium,kvuli lepsi kontrole zivin.
Pokud nehlidas pH tak v kokosu budes mit jeste vetsi problem..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
..no mě to připadá na rozhozený ph a proto se ti nevztřebává nějakej prvek..takže HNOJIT AŽ KDYŽ OPRAVDU SROVNÁŠ PH!!!! je toho tady o tom miliarda informací...viz člen havanahJoe a jeho příspěvek o chorobách a škůdcích.....