Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hi all! myslíte že má nějakej smysl otrhávat listy který rostou ve vršku(v hlavní palici) klasický outdoorový kytky, někde sem slyšel
že je lepší ty listy odtrhávat, protože prej zbytečně odpýraj květu světlo. Zní to logicky ale nerad bych svojim kytinkám zbytečně ublížil, tag poraďte pls
ok ..tagze to nejak s citem vyresim...
to deda mraz > ja vim ze listy sou zasobarna zivin pro kytky ale stejne nejvic a nejvetsi listy jsou prave pod palicema, tagze v palicich nebo nadnima uz mozna tak uzitecny nejsou
Rozhodně souhlasím s tím, že by se velký listy měly otrhat-moc stíní a kytce to vůbec neublíží spíš naopak. Tím, že jí tak trochu ublížíš vní vyprovokuješ větší tvorbu pryskyřice(brání se).
->cockyn: tak s tou pryskyřicí nevim, kámo. já mam kytku (dneska jsem ji měřil - 295cm) jako smrček. ty největší listy jsem otrhával už třikrát (poprvé před necelym měsícem) a na paldách (a že jich má!) neni ani kapička pryskyřice... mno, asi se necítí tak ohrožená, když jí oškubávám já a taky je pravda, že začala kvíst asi o 14 dní pozdějc než ostatní modelusy (svoje hermáče např. sklízim tak do 14 dnů)
kdyz uz se tu bavite o otrhani listu - je dobre treba den pred sklizni otrhat vsechny listy (teoreticky by to mohlo vyvolat vetsi tvorbu pryskyrice), nebo je lepsi kyti sejmout celou najednou?
negde sem se tu na tendle problem gdysi ptal .vetsina lidi ty jednocetny listky nechava, ja je trham igdys maj docela velikej podil thc(cukrujou) ale nemaj tolik thc jako palicky. tagze dyz tam zustanou tak ma kytka sice veci vynos ale koureni je trochu slabsi(tak to vidim ja)