Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdyby to bylo málo dusíku, nezačaly by ty listy náhodou žloutnout odspoda?
Podle tohohle bych tipoval přebytek fosforu/draslíku, nebo nedostatek manganu/zinku.
Původní příspěvek od mrkvák Kdyby to bylo málo dusíku, nezačaly by ty listy náhodou žloutnout odspoda?
Podle tohohle bych tipoval přebytek fosforu/draslíku, nebo nedostatek manganu/zinku.
Přesně tak. Pokud je problém s novými listy, tak je na vině mikroelement... Ty jsou v rostlině obecně špatně pohyblivé.
Pokud by to byl mangan, tak by se začli dělat napřed hnědý ďubky. Zinek zas dělá takový bílý tečky napřed.
Vypadá to spíš jako Železo, Síru, možná měď... Bor...
Ale jak psal kolega. Nech je tejden, a pak uvidíš. Já jsem minulej týden vyndal holky u boxu ven na balkon, a ty nový listý jsou 2x světlejší. Pokud máš čerstvý řízky, který měl matkář pod úsporkou, nebo prostě pod něčim jinym, než máš Ty, tak maj jen jinej odstín. Ale to ničemu nevadí
Původní příspěvek od frek
Přesně tak. Pokud je problém s novými listy, tak je na vině mikroelement... Ty jsou v rostlině obecně špatně pohyblivé.
Pokud by to byl mangan, tak by se začli dělat napřed hnědý ďubky. Zinek zas dělá takový bílý tečky napřed.
Vypadá to spíš jako Železo, Síru, možná měď... Bor...
Beru to, že máš asi větší zkušenosti než já
Já to tipoval podle popisků u těch nedostatků, kde se u Manganu píše, se ďubky dělají až u vážněji postižených listů.
Ale teď z té druhé fotky to spíš vypadá na železo nebo síru, jak říkáš, obzvlášť na té kytičce vpravo dole je to docela dobře vidět.