Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Není to škoda?? Dávat AF pod sodík? Sice jsem indoor nikdy nepěstoval, ale není lepší mít možnost regulovat (aspoň trochu) výšku? Ale to je můj názor, jinak přeju ať se daří.
Hledal jsem něco jednoduchýho na poprvé, tak jsem zvolil tohle, ale postupem času začínam litovat, že jsem nekoupil klasiku no. Ale už to jede, takže s tim už nic neudělám )
"Hlupák najde vždy ještě většího hlupáka, který ho obdivuje"
„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
Pod lampou se dá pěstovat i automat, jediná nevýhoda je že nemůžeš moc regulovat výšku a o mnoho větší spotřeba přece jen svítíš 20/4 nebo 18/6 při celém cyklu. Mám rád mikrogrow, taky se na něj postupně chystám (nejspíš budu mit 70W HPS). Doufám že svoje vlákno dotáhneš až k fotu sušiny, protože několik jich tu skončilo s 2 obrázkem.
a přítah nějak řešíš, aspoň pasivně? Věřím že ti ta 150ka v tak malým prostoru slušně zatopí, co teploty? Nezapomeň ofukem rozhánět ohřátej vzduch pod stínidlem
Jestli ti ten odtah zbytečně hlučí, tak tady máš jeden užitečnej odkaz k levné regulaci:
Jo s tou genetikou jsi se možná trochu unáhlil, však uvidíš no...s automaty v mikru zkušenost nemám, nevím jestli bych to štípal, nebo ne. Každopádně tvarování do prostoru se nevyhneš, hlavně bacha na výšku! Snažil bych se s těmi třemi holkami pomocí ohýbání a roztahování o vyplnění celé plochy, popř to zkrotit sítí do Scrogu.
Jak velký máš ty květníky, chystáš se ještě přesazovat? Mysli při tom na tu výšku rostlin
Už se o tom zmiňoval hosmel - příště bych volil např klony nějaký indiky, klidně do 6ti menších květníků a snažit se využít každou píď boxu, přece jenom je to mikro-mikro pro ty Watty. Scrog by měl být dobrou volbou, mrkni na můj mikro-pseudo- potvor třeba chytneš inspiraci.
Ať to roste a pěstu zdar!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zatím jen otvírám a zavírám, vím že to není uplně dobré, ale zatím jsem to nevyřešil. Jojo topí to dost, ale je tam 28, tak snad v pohodě. Ofuk se vyřeší dneska, je potřeba aby ten ofuk pod tím stínidlem jel pořád ?
Ta výška je opravdu trochu omezená.
Hele, je to 6,5l, asi už nehodlám přesazovat.
Kouknu se určitě, díky za inspiraci
„Největší chyba, kterou v životě můžete udělat, je mít pořád strach, že nějakou uděláte.“
Stačí i pouhá "díra" v nižším místě skříně - jde hlavně o přítah čerstvýho vzduchu. Nevím jak máš konstruovanou skříň, takže ti dost možná přitahuje odtah vlivem podtlaku všemi možnými škvírami a dírami ve stěnách
Rostlinky jsou dost malé, snad je ani nemusíš ofukovat přímo a hned, jen pro cirkulaci vzduchu bych ofuk nechal puštěný pří běhu lampy a klidně jej i pro začátek nasměroval od kytek, např. podél jedné ze stěn.
Ty květníky ti bohatě stačí, jel sem mikro i s 1,5l nádobama :P
Tož nezapomeň holky krotit, zjisti si něco o tom záštipu u AF a držím ti palce!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Byl jsem ted 3 dny na chatě, takže úplně mimo a jelo to 3 dny samo, kdyz jsem prijel, tak bylo světlo vypli, takže se nejak asi posrali spinacky, no snad to bude v klidu