Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak abys v tom nebyl sám kámo. Mám kousek, kterej je ještě o pár čísel větší. Minulej rok sem měl úplně stejnou a vzorek to byl slušnej. Hlavně toho bylo hafo moc. Žádný kyble jedině v zemi! Tak ať to roste přátelé.
No mě je to zatim jen "pod nos"=180 cm, ale řek bych, že sem spokojen..hlavně s kwalitou>takhle hustý záštipky sem ještě nehulil..a až budou paličky, tak asi vodletim
Jinak myslim, že kdybych nezastřihával, měl bych je už 3metrový
To byla jen narážka na chlubílky.
Sor.T
Minule sezony som mal niektore cez 3metre, ale tento rok pestujem prevazne indiky, takze ta vyska je momentalne okolo 1.60, ale zase ta hustota to je uplne o niecom inom
jo, jo, já měl taky jednu přes tři metry. Chodil jsem jak idiot a hledal kytku a kdybych to nezabalil a z trochu větší dálky jí neviděl, tak bych jí ani nesklidil. Ale že je to pěkný, že jo?
2janda
...dle myho nazoru to zacne kvest tak v pulce nebo az ke konci srpna(takze zadna panika neni na miste!)...o tom jestli ma kytka lepsi kvet kdyz dyl roste sem neslysel...ale to neznamena ze to nemuze bejt pravda
hm sorry, ale co s takovouhle kytkou? me to pripada, ze co se tyce biomasy, je toho daleko min, nez 1,5 metrova poradne husta a palicemi prorostla kvetulinka. Kytka toho vrazi zbytecne moc do stonku, kdyz by to mohla cpat do palic....
No já mam kytky jako každej rok luxusní už maj tak 2,30-2,50m a jsou hustý košatý do šířky tak 2,0m2 a to myslim je dobrý jsouod mala hnojený a zalejvaný někdy pošlu kytky