Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Otázka je stejná jako název tématu. Slýchám totiž občas o různých bylinkách a sám jsem zkoušel skořici, která, jak se mi zdálo trošku prohloubila ve skupině empatičnost prožitku. (Skořice je mírný trankvilizér.)
Chtěl bych to ještě zkusit jako indičtí jogíni s opiem a durmanem (když už oboje dávno mám )
no tak ja mam pomerne dobre zkusenosti se salveji - priblizne 20 % obj. podle chuti, salvej kourena samotna prinasi lehke high, muzete jeste experimentovat s medunkou lekarskou, taky docela zajimave doplnovadlo )
jj .. muskatovej ORECH (ke kvetu jsem se nedostal) jsme uz parkrat zkouseli. kourit se to fakt neda a tak sme je strouhali a mixovali s jogurtem .. stejne nic moc zradlo ,ale stav potom byl zajimavej.
jinak do jointu obcas salvej .. obcas mata.. sem tam tabak .. ale nejni nad cistou chut palic.
hele k tomu ibuprofenu: jednou sem měl brčko - hulení, tabák a nastrouhanej ibuprofen (asi půlka-dozvěděl sem se to až když sem to hulil a začalo mi to připadat nějaký hnusný).
No chuť fak HNUS, prostě chemie, kouřit se to ani nedá a jako nic mi to neudělalo (asi proto že sem to nedohulil) BLE
skorice je vyborna do horkyho sladkyho mlika - radeji hustejsi nez ridci, ale do papiru je dobra vec treba had v trave - eventuelne cikan v trave - pokud to nejde uvalet
k tem otazce chemie - prasky jsou moc dobry - nejlepci je prejt rozemlejt celou lekarnu i stim drevenym nebo radeji plastovym boxem - vic to prej coudi a rychlejc prijedou hasici, takze bys moh mit sanci na preziti vetsi, nez kdyz si nejakou podobnou kravinu smichas "jen tak decentne" a pohulis si takovou prasarnu idealne zkusmo sam - pak te treba najdou ve sklepe, kdyz budou uklizet starej nabytek
Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet