Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » První outdoor pokus - prosím o radu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
laardilla
Nový Člen

Karma uživatele laardilla - 0% Pěstitelská

Hlína První outdoor pokus - prosím o radu Příspěvek č. 1

Ahoj všichni!
Tohle je můj první post na groweru, doufám že se nebudu moc opakovat z jiného threadu ale mám 2 malé dotazy.
Zasadil jsem svůj první outdoor- je to cca 3 týdny od naklíčení - a prozatím mám rostlinky v malých květnících. Jedná se o Buddha Autoflower Feminized mix.

Chci se zeptat - myslíte si že je už mám přesadit do větších květníků nebo ještě počkat? (viz. foto)

A druhý dotaz - na druhé fotce je patrná flekatost listů u jedné z rostlinek. Rostlince se podle mne i přes to daří slušně, ale jen by mne zajímalo jestli se jedná - jak jsem se pokusil sám odhadnout - o fluktuaci PH - nebo jestli jde o něco jiného, vážnějšího.
Díky moc předem za jakoukoliv radu

Old Post 14-06-2014 v 14:55 PM
laardilla je offline   Profil uživatele laardilla   Find more posts by laardilla   Foto galerie člena laardilla   Click here to Send laardilla a Private Message   Add laardilla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laardilla
Nový Člen

Příspěvek č. 2

...a tady fotka těch fleků, snad to bude vidět.

Old Post 14-06-2014 v 14:57 PM
laardilla je offline   Profil uživatele laardilla   Find more posts by laardilla   Foto galerie člena laardilla   Click here to Send laardilla a Private Message   Add laardilla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KREATOR
Stálý Člen

Karma uživatele KREATOR - 84% PěstitelskáKarma uživatele KREATOR - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

čau.Rozhodně to už přesad do finálních kvetináčů nebo do země.Automaty je nejlepší sázet rovnou do finálního a vubec nepřesazovat.

Old Post 14-06-2014 v 15:41 PM
KREATOR je offline   Profil uživatele KREATOR   Find more posts by KREATOR   Foto galerie člena KREATOR   Click here to Send KREATOR a Private Message   Add KREATOR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laardilla
Nový Člen

Příspěvek č. 4

Ok, díky za odpověď - už jsem to provedl A co ty fleky, není to nic? A po přesazení - měl bych dát nějakou pauzu od hnojiva nebo to je lepší pohnojit hned? (mám plagron - roots, grow i bloom).

Old Post 14-06-2014 v 18:00 PM
KREATOR
Stálý Člen

Karma uživatele KREATOR - 84% PěstitelskáKarma uživatele KREATOR - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

to je jen an jedné kytce? Vypadá to spíš jak genetická vada.k tomu hnojivu.dal bych jim max ten kořenák.rustový bych dal treba až zapár dnů.až se trochu vyvinou kořeny.kolik si jim dal litrů hlíny?

Old Post 14-06-2014 v 19:19 PM
KREATOR je offline   Profil uživatele KREATOR   Find more posts by KREATOR   Foto galerie člena KREATOR   Click here to Send KREATOR a Private Message   Add KREATOR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laardilla
Nový Člen

Příspěvek č. 6

...tak kolik litrů to netuším. Ale tady je foto

Old Post 14-06-2014 v 20:32 PM
techem
Stálý Člen

Karma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

tipnul bych to na 8-10l a to je dostačující pro AF

VYCHYTÁVKY a VYLEPŠOVÁKY boxu by Techem

První home made box 2012
Balkón 2013
Home made Sádrokartonový box 2014
balkón a OUT 2014
medical sezóna 2015 by techem
První IN 250W HPS by techem
Druhý IN 250W HPS by techem
Třetí IN 250W mh/400W HPS 4x Super Skunk by techem
Techemova OUT sezóna 2016
Čtvrtý IN Super Skunk růst 250w/květ 400W cooltube

Nekupujte! Pěstujte!

Old Post 14-06-2014 v 21:13 PM
techem je offline   Profil uživatele techem   Find more posts by techem   Foto galerie člena techem   Click here to Send techem a Private Message   Add techem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mildee
Nový Člen

Karma uživatele mildee - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Taky si myslím, že pro automaty, plně dostačující.

Old Post 19-06-2014 v 21:22 PM
mildee je offline   Profil uživatele mildee   Find more posts by mildee   Foto galerie člena mildee   Click here to Send mildee a Private Message   Add mildee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laardilla
Nový Člen

Příspěvek č. 9

Díky za rady, po pár dnech mám nový dotaz
Už jsem to četl z mnoha stran, našel jsem pro i proti (byť většinou proti) ale jak se díváte na zastřižení (topping) automatů - a to převážně kvůli velikosti.
Jde mi o nízké rostlinky (kvůli sousedům) a ztráta úrody do 10% mne nějak nezarmoutí (lepší než se nechat napráskat...).
Šli by jste do toho? Teď je to cca 4 týden od zasazení, ale nejsou ještě žádné viditelné preflowers znaky. ...nebo je aspon já nevidím

Old Post 20-06-2014 v 16:01 PM
laardilla
Nový Člen

Příspěvek č. 10

Nebo ještě jinak - může mi někdo říct jak vysoké by mohli být kyti z buddha seeds autoflower mixu (Syrup, Red Dwarf, White Dwaf a Deimos) bez zástřihu a se zástřihem? Pokud má někdo tu zkušenost. Čistě outdoor grow.
A na jak dlouho asi takový zástřih zastaví růst?
(sorry za blbé dotazy ale je to fakt můj 1ní pokus)

Old Post 20-06-2014 v 16:08 PM
KREATOR
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

od budhy jsem jel jen syrupa a výška byla 80 a 100 cm v 20l kýblech a 60,70cm v zemi.počítej max metr.rozhodne bych to nezastrihaval.je to škoda.když už je chceš držet u země tak bych ohýbal.

Old Post 20-06-2014 v 16:19 PM
laardilla
Nový Člen

Příspěvek č. 12

...tak jsem zjistil že ty květináče jsou bohužel menší, někde mezi 2,5-3 litry jenom :/
myslíte že mám rostlinky ještě přesadit do větších - dejme tomu 5-7litrových? Bylo by to už 2hé přesazování a včera začaly ukazovat pohlaví...není na to už pozdě? Přesadit či ne? Díky moc za rady!

Old Post 25-06-2014 v 06:37 AM
pankalhotaq
Nový Člen

Karma uživatele pankalhotaq - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

laardilla: určitě to ještě přesaď, 3l je málo i na af. to že kvete nevadí, af nasazují na květ vždycky brzo

Old Post 25-06-2014 v 13:09 PM
pankalhotaq je offline   Profil uživatele pankalhotaq   Find more posts by pankalhotaq   Foto galerie člena pankalhotaq   Click here to Send pankalhotaq a Private Message   Add pankalhotaq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laardilla
Nový Člen

Příspěvek č. 14

Díky, už putují do 11l

Old Post 25-06-2014 v 18:16 PM
laardilla
Nový Člen

Příspěvek č. 15

Tak jsem zde s novým dotazem.
Vybudoval jsem pro své kyti malinky foliovníček (3x1x1m) aby byly chráněny před větrem (docela u nás fouká), silným deštěm a hlavně zrakem sousedů.
Dneska jsem je tam dal ale co mne trochu znervóznujě je teplota asi 32C a to mám dvě stěny úplně otevřené (takže tam zase není výhoda vyšší vlhkosti - teď s otevřenými stěnami je tam cca 30%) - viz foto.
Pokud bych ho zavřel tak se vlhkost zvedne ale teplota vyskočí na cca 40C. Je sice slunečný den, ale co s tím?
Nechat raději vlhko a více teplo nebo obráceně?
Řešíte teplotu pokud to máte ve skledníku/foliovníku?

Díky moc za rady.

Old Post 28-06-2014 v 14:49 PM
techem
Stálý Člen

Karma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Zdar teplotu ve foliaku neřeším, pořád mám otevřené okno a naproti dveře aby byl průvan a neparilo se to, ale teplotu neřeš ve foliaku, kytkám to nevadí
Hodně zdaru!

VYCHYTÁVKY a VYLEPŠOVÁKY boxu by Techem

První home made box 2012
Balkón 2013
Home made Sádrokartonový box 2014
balkón a OUT 2014
medical sezóna 2015 by techem
První IN 250W HPS by techem
Druhý IN 250W HPS by techem
Třetí IN 250W mh/400W HPS 4x Super Skunk by techem
Techemova OUT sezóna 2016
Čtvrtý IN Super Skunk růst 250w/květ 400W cooltube

Nekupujte! Pěstujte!

Old Post 28-06-2014 v 16:07 PM
techem je offline   Profil uživatele techem   Find more posts by techem   Foto galerie člena techem   Click here to Send techem a Private Message   Add techem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-06-2020 - První outdoor pomoc - 35 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás