Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Do 50 litrů vody 50% na 50% z rev osmozou naleju hnojky upravil ec na 1,1 a pak doladim ph na 5,8 a za 6 hodin to padne 5,2 a potom 4,8 nevím co sto vodou jak dlouhou jse necháva odstat,??? Jak to redit a jak dlouho nechat odstat??
Zdar, ked chces aby ti ludia poradili, napis viac info, kludne vsetko co ta napadne, niekedy nevies aka drobnost by mohla pomoct pri hladani priciny problemu.
Prvy prispevok... no comment, o hnojivach sa zmienis az v piatom , ked sa ta na to niekto opyta. lol. Bez urazky. Rozumies mi, co ja chapem?
Ten vykyv je fakt dost velky za kratky cas.
System, hnojky, medium, kvet /rast (den), zdroj vody, komponenty v styku s roztokom, pripadne chemky co si pouzival, ci na cistenie, ci na hocico ine, system ides prvykrat, alebo si ho siel aj predtym , boli s nim nejake problemy, co s azmenilo oproti poslednemu kolu......atd atd atd.
Na prvy prispevok ti mozem odpisat iba tak : Skusil si to vypnut a zapnut ?
ok takze jedu to po 1. dutch pot hydro od gh od teto firmy mam i hnojiva
series grow blom a micro hard water, ph- od hesi rust. jsem na 12 dnu rustu celej system mam v hydrotonu ktery jsem proplach od prachu prvni kolo jsem v tomto systemu uplne posral a kytky vyhodil pak jsem koupil dalsi a ty uz slapou dobre jenom mne sere proste to ph jak lita mam i rev osmozu tu ted vubec nepouzivam nechal jem jenom vodu z radu ktera ma ph 7.5 a ec 0.67 tu ted prave mam v systemu upravenou a odstatou... Vodu z RO jsem míchal 50 na 50 z vodu z radu
a PH litalo jeste vic .... meřím Hana combo ktere kalibruju jednou za 7 dni a sondu mam v udržovacím roztoku . teplota v mistnosti 25 C vlhkost 70% a teplota vody do 25 C
mozna bych zkusil jinou pripravek na snizeni ph, klidne kup kyselinu fosforecnou v nejaké větší koncentraci. Ten hydroton si napufroval?? to znamena, macel si ho , alespon 24 hodin v upravene vode? Kdyz namichás hnojivo nechas ten roztok poradne promichat?? nejlepe malym cerpadilkem .
Původní příspěvek od rodney8 ok takze jedu to po 1. dutch pot hydro od gh od teto firmy mam i hnojiva
series grow blom a micro hard water, ph- od hesi rust. jsem na 12 dnu rustu celej system mam v hydrotonu ktery jsem proplach od prachu prvni kolo jsem v tomto systemu uplne posral a kytky vyhodil pak jsem koupil dalsi a ty uz slapou dobre jenom mne sere proste to ph jak lita mam i rev osmozu tu ted vubec nepouzivam nechal jem jenom vodu z radu ktera ma ph 7.5 a ec 0.67 tu ted prave mam v systemu upravenou a odstatou... Vodu z RO jsem míchal 50 na 50 z vodu z radu
a PH litalo jeste vic .... meřím Hana combo ktere kalibruju jednou za 7 dni a sondu mam v udržovacím roztoku . teplota v mistnosti 25 C vlhkost 70% a teplota vody do 25 C
Nejsem znalec hydrotonu ale nema se taky napufrovat jako treba keramzit. tam bych videl mozny problem