Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rád bych věděl, kdy ve středních čechách vysazujete ven (datum)? Určitě se vyplatí předpěstovat doma do výšky tak 10-20cm, co?
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Tady na střední Moravě se vysazuje nejvíc klasicky 1.května. Ale osobně si myslím, že je lepší o 14 dní dřív. Technické konopí se seje začátkem dubna.
Předpěstování má určitě smysl. Měsíc předem doma za oknem.
Setkal sem se se dvěma různými pohledy na věc: Jeden je předpěstovat v květníku doma, a druhý je semena zasadit již na podzim. Předpěstování má svůj smysl, kytky jsou velké a silné, když jdou do země, mají šanci vyrůst větší. Ale je zde nebezpečí jednak šoků z přesazení, a také je pravdou že předpěstované kusy jsou daleko méně odolné vůči suchu a mrazu, prostě jsou rozmazlený . Na druhou stranu je zde podzimní sázení. Výhodou je že kytky vyrostou v ten biologicky správný čas, a také že se chytí a prorazí jen ty nejsilnější a nejkvalitnějí, tzn. že jsou velmi odolné vůči přírodním faktorům. Faktem je, že jich vyroste méně, silný mráz a sucho vyselektuje špatné semínka.
Vhodný způsob asi záleží na vašem přístupu. Pokud se o své miláčky staráte a pravidelně je navštěvujete a zaléváte, pak si můžete dovolit předpěstovat, ovšem jestli jste hardcore guerillas kteří někde něco rozhodí a příjdou za půl roku něco sklidit, pak je pro vás vhodný přírodní způsob .
Přeji všem outdoor lidem aby úspěšně zasadili, a proklínám všechny svině který naše miláčky kradou !
Já sázim tak jeden týden napřed před prvním májem pokud mi to teda dovlí počasí a jiný okolnosti a myslím že ja to ten nejlepší způsob na outdoor
Mimojiné za těch pět let co pěstují jsem zjistil že předpěstování není k za¨hození ale osobně si myslim že je lepší dávat ven pouze předklíčená semínka
Já osobně vysazuji koncem března až začátkem dubna předpěstované sazenice, zatím jsem s každou úrodou slavil úspěch - pěstuju už šest let.
http:\\marihuana.wz.cz\
Presne tak v puli Dubna je idealni doba na vysadbu ven, nesmite ale zapomenout na nocni mrazy, nesmi byt min jak 8 stupnu v noci, doma urcite predpetovat, ja nechavam tak mesic!Zdarek
Tak jsem před několika dny nechal naklíčit semínka a dnes jsem už některé zasadil do rašelinových kořenáčků.
No a až bude tepleji, tak je přesadim do skleníku. Vyzkoušim tu fintu, jak tu kdosi popisoval, zasadim kytičky hlouběji, tak aby několik pater bylo pod zemí. Prý jsou potom kytky menší a více košaté. Máte s touto metodou zkušenosti?
Zdarec, hele s tim zahrabavanim kvetinek to je na 100 % pravda, kdyz uz maji urcitou vysku, tak je prihrabte az po listecky a ani pak zesily jak svin, jsou pak stabilnejsi a maji vetsi stonek a tim padem i listy a palice jen tak nezatezuji stabilitu kytky! HI CUS BUS CANNABUS
Mam takovej broblemek zasadil jsem hodne pozde nekdy v polovine cervna a nevim jestli ma smysl ty milacky dale pestovat nevim jestli neco vubec vyroste nejaky palicky diky za odpovedi
Jestli ti za dva měsíce vyrostly jen na 15 cm, tak mají asi hodně špatný podmínky a s nějakýma palicema bych opravdu moc nepočítal. Kde to máš zasazený? Jediný co bych ti mohl poradit je je rychle někam přesadit. Na slunné místo s kvalitní zeminou, třeba i koupenou (zahradní směs je good).
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na pár věcí : sázím prvním rokem ,zasadil jsem dost pozdě 1.června doma do květináče (12l)4 kytky jsem nechával za oknem až tak do 90cm
pak je hodil za okno, protože to z venku vypadalo jak v pralese.
3 jsem sekl,protože to byli samci, a ta poslední co zůstala už má
170 cm - je to vůbec normální?Poroste to ještě?Co mi ale vadí je
to že jsou tam úplně malé paličky(jsou to no name semena),myslím že už by měli být větší.Podle toho co vidím na fotkách v galerii.Dočetl jsem se tady o nějakém zatemnování,myslíte že by mi to pomohlo,aby se paličky zvětšili?
Tak prosím poradte,dík.
t.tank:
170cm znamená, že tvoje kytka má naopak podmínky dobré . Teda pokud není jen vytáhlá bez postraního větvení. Co se týče těch palic, tak záleží na tom, kdy začala zhruba kvést. Viděl jsi jak vypadala "matka" tvé rostliny? Záleží hodně na modelu (i noname je model ), některý kytky se daj už koncem srpna v poho sklízet a jiný jedou třeba až do poloviny října (Skunk bez zatemňování i dýl). Jinak to zatemňování zkusit můžeš, za to nic nedáš (12h světlo/12h tma).