Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
semena...noname nakličene 25.7. 2012
substrát pro pokojové rostliny+písek
voda z jezera
usporky CFL 85W
na květ zatím nic nemám ale asi 125W
hnojky biobizz grow,bloom
semena feminizovane black domina 3x...
jedna starší no name
na klíčení dány 8.9
do hlíny přesazenz 10.9
substrát pro pokojové rostliny+perlit+písek
30.9 na no name jsem se pokusil o druhý FIM , ten první mi moc nevyšel,tak snad teď mno
30.9 jsem ten FIM zkusil i na dvou dominach...tu třetí nechám tak a uvidím jaký bude mezi nima rozdíl
3.10
A zastřižená,přesazená do směsi perlitu a green label light mix
B zastřižená,přesazená do směsi perlitu a green label light mix
C nezastřižená,přesazená do směsi perlitu a green label light mix
poprvé hnojeno 2ml\l biobizz grow
jj....má to 50x60x110...pc větrák už tam mám jako odtah a pasivní přítah....dneska ještě zapracuju na tom ofuku... a keď pánbů dá snad si na vánoce zapálím první vlastní brčko....
tak jsem tam dodělal ten ofuk....taky jsem do skříně prcnul rosnatky....jsou malé a jsou masožravé..... po nějaké chvíli se docela najedla.....nezkoušeli jste to už někdo?
Máš pěknej box , použitelně řešenej i rozměry sou dobrý na to abys časem přešel aspoň na 150 sodu Tě to zachvilku začne lákat , znám to.
už sem chtěl psát něco peprnýho o no name semenech , ale pak sem si všiml , že tam máš ty black dominy. To budeš mít v pohodě vzorek na dlouhý zimní večery k filmu.
Je to dobrá sada , nečekej nic nabuzující, je to těžkej tlumič
S tou rosnatkou zajímavej nápad.Cos tam měl za brebery a jak je rychle stihla vylovit??
edit:jo sorry špatně sem si to přečetl a nevšiml sem si , že květ ještě řešíš...
No Určitě než 125w bych pořídit 200w červenou , nebo už teda tu sodu , ale to bys musel trochu poladit ventilaci.
čest....no tak ta rosnatka byl fakt jen nápad......měl jsem trochu problém s těma pitomýma muškama....smutnice myslím se jim říka...no a než ta rosnatka byly mnohem praktičtější ty žluté lepové desky....a jak říkám květ ještě pořád řeším...podle toho kolik na to budu moct uvolnit peněz...ale pokud to dotáhnu až ke sklizni...a výsledek mně nadchne tak určitě nějaké prachy zase pustím
Tak nakonec zůstanu u 125w cfl....dneska jsem ji koupil a kytky šly na květ.....když půjde všechno dobře a pakliže se aztekove mýlí a konec světa nebude....tak to konečně vypadá na šťastné a veselé vánoce