Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweři, co se konečně letos sejít na MMM? Minulje rok jsme to nějak plánovali, ale nakonec jsem u toho pomníku seděla sama samička... Máte někdo nějaký návrhy?
OK, co teda ten pomník, ale mám pocit, že je to kapánek z ruky... Já jdu zítra s klukama na org. schůzku a dozvím se víc, takže pak upřesním, kde by to bylo lepčí.... A někdo zkuste vymyslet, jak se ksakru poznáme?
Ale já mikču nemám a teď jsem momentálně chudá... A mám s tím vůbec špatný zkušenosti, páč jsem jednou šla na rande s jedním typem, prej že ho poznám podle jistého nápisu na tričku, ale nějak jsme zapoměli, že blbě vidím a tak jsem obtěžovala asi deset naprosto ciyých lidí, než jsem ho našla... No, dobře, vezmu si brejle...
Jako nápad to neni špatnej ale zaprvé nebezpečí nacist atd. protože každej kdo se to tady dozví tak páni policisté ´budou mít taky lehkou práci .... (nemáš zavázaný kaničky legitimuj se mi a už maj adresu......) Tohle sou pouze střípky co by se mohlo stát. Ale tipuju že tohle se asi nestane ale přece jenom NEBEZPEČÍ tady jsou dost velká. Ale já bych do toho asi šel.....
S těma Braníkama ste nechutný .
Za mejch mladejch let (tak 4 roky z5 ) sme se na tom naučili chlastat... viď Uzzi . Je to patok pro socky a houmlese .
Ale je fakt, že dáš kilo a seš celkem na plech . Ale jestli někdo chlastá Bránika, tak ať ho chlastá dál...., jen by měl začít spořit na new ledviny .
A ty PM nejsou blbej nápad....
Jo ok branik neni spatny napad , i kdyz se po nem uz nekolikrat solidne zboril ,tak mi v hlave utkevelo : Branik: Pivo pro znalce , kdo zna tak nepije. Samzrejne nechci urazet jejich pijaky ,ale jak jiz sem rekl uz sem se po nem solidne zboural a to nejenom kvuli jeho cene.
ALE urcite mi dejte vedet ,rad se zucastnim.
...hehe