Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Můj první pěst pod 250W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
fejkhell2
Stálý Člen

Karma uživatele fejkhell2 - 0% Pěstitelská

Obecné Můj první pěst pod 250W Příspěvek č. 1

Zdarec. Rozhodl jsem se pro indoor pod 250W. Budou to moje první zkušenosti s indoorem, tk bych byl moc rád za pomoc.

Skříň: Mám možnost na zakázku, tk jsem uvažoval 80x80x160
Osvětlení: http://www.svitidla-osvetleni-elekt...let/cz/d-89501/ anebo přes growbazar (zahr.bazar) - čekám až bude nějaká nabídka nebo že se někdo ozve
Odtah:http://www.elektrodesign.cz/web/cs/...p44-dvouot-vent anebo TT125
Pacháč: http://www.e-grow.cz/products/pacho...tr-150m3-125mm/
Osazenstvo : 5xSuper Lemon Haze,5x (ještě se rozhodnu)
Hnojiva: Jsem ještě neřešil (tk rád přivítám nějakou radu)
Ofuk: PC větráčky anebo jsem si říkal, že koupim něco takovýho http://www.softcom.cz/produkt/noctu...-18dba/?flist=1
Diamantová folie+ostatní věci
Takhle nějak bych si to představoval, ale přesto tu mám pár dotazů: Na cooltube kašlu, uchladim to ne?.Jaký ten odtah?-prý TT125 je docela hlučné, tk já nevim, protože to budu mít v pokoji, kde spim, tkže to potřebuju fakt potiché, ale zase bych ušetřil litra.Ohledně osazenstva, neznáté nějakého smíška, koukal jsem na Apolla nebo něco od buddha(jestli máte nějaké zkušenosti). Možná budu mít ještě nějaké dotázy. Budu moc rád za různé připomínky. Chtěl bych to rozject nejpozdějš do konce února

Fejkr&Mrhell2

Old Post 05-02-2012 v 03:35 AM
fejkhell2 je offline   Profil uživatele fejkhell2   Find more posts by fejkhell2   Foto galerie člena fejkhell2   Click here to Send fejkhell2 a Private Message   Add fejkhell2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vhisky
Stálý Člen

Karma uživatele vhisky - 63% PěstitelskáKarma uživatele vhisky - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=61377 procti diskuzi, vyber co potrebujes, ja budumit jen teda ten 250m3 kvuli male skrini..

Nejlepší modely jsou ty s láskou a péčí... Mars LED 300 a 400W sodík

Old Post 05-02-2012 v 07:14 AM
vhisky je offline   Profil uživatele vhisky   Find more posts by vhisky   Foto galerie člena vhisky   Click here to Send vhisky a Private Message   Add vhisky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fejkhell2
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

neboj koukal jsem.ale tk rád bych, aby mi někdo zhodnotil to co jsem si vybral ja..)

Fejkr&Mrhell2

Old Post 05-02-2012 v 07:56 AM
fejkhell2 je offline   Profil uživatele fejkhell2   Find more posts by fejkhell2   Foto galerie člena fejkhell2   Click here to Send fejkhell2 a Private Message   Add fejkhell2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Platenik
Stálý Člen

Karma uživatele Platenik - 1% PěstitelskáKarma uživatele Platenik - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

K tomu svetlu jeste potrebujes nejaky stinitko.
Hnojky asi osvedceny znacky jako Plagron, BioBizz, Canna apod.

TD je tissi nez TT ale zadnej vyraznej rozdil tam neni. Prohledej forum o odhlucneni, pouzij sonoflex apod.

Teplota: 250W sodik uz celkem topi, ale mohl bys to uchladit, jde o teplotu v tej mistnosti, kde budes mit box.

Old Post 05-02-2012 v 17:53 PM
Platenik je offline   Profil uživatele Platenik   Find more posts by Platenik   Foto galerie člena Platenik   Click here to Send Platenik a Private Message   Add Platenik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fejkhell2
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Jj jsem zapomněl připsat.Okej.Koukal jsem ale příjde mi to nějak celkově komplikovaný..ale projdu to ještě...hele v místnosti tk 23 stupnu..Hlavně jde o to, že to budu mít v místnosti, kde spim...

Fejkr&Mrhell2

Old Post 05-02-2012 v 18:07 PM
Platenik
Stálý Člen

Karma uživatele Platenik - 1% PěstitelskáKarma uživatele Platenik - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Tak to mas jednoduchy, ty vysajes teplej vzduch v boxu ven a bude se tam hnat vzduch 23°C zpet, takze s chlazenim bude podle me trochu problem.

Muzu ti doporucit asi tohle:
http://www.growelectric.cz/td-silen...tor-p-1747.html
ja mam jeho silnejsi verzi a je fakt tichouckej, nespim u toho, ale myslim, ze by se dala fakt v pohode, kort kdyz je snizenej na minimalni otacky. Ale je trochu s cenou jinde.

Taky muzes svitit ted pres zimu pres den a muze to vic fucet a nebude ti to vadit a v noci budou mit holky tmu a staci kdyz vetrak pojede jen na nizky otacky.

Jinak odhlucnit to jde to boxu s rockwoolem + sonoflex a myslim ze nebudes mit problem.

Old Post 05-02-2012 v 18:50 PM
Platenik je offline   Profil uživatele Platenik   Find more posts by Platenik   Foto galerie člena Platenik   Click here to Send Platenik a Private Message   Add Platenik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fejkhell2
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Tk na to fakt nemám ...hele a s tou skříni to budu muset udělat 125mm díru ven ze skříně,ne?..tkže tohle bych tam dal: http://www.greenhome.cz/katalog/322002
pachaáč:http://www.e-grow.cz/products/pacho...tr-150m3-125mm/
ale když tam dám: http://www.elektrodesign.cz/web/cs/...p44-dvouot-vent
tk to nebude na sebe navazovat, ne?..omlouvám se za přiblblé dotazy,ale neci nic pokazit...

Fejkr&Mrhell2

Old Post 05-02-2012 v 19:29 PM
Platenik
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

jednoduse - http://www.greenhome.cz/katalog/325034

cely to muzes postavit na 100mm a k pachaci dat redukci nebo ji dat k ventilaci a postavit to na 125mm. Cim sirsi potrubi tim nizsi hluk, takze asi lepsi dat redukci k tomu vetraku, ale nevim co to bude delat s hlukem, nemam s tim zkusenost

Old Post 05-02-2012 v 20:02 PM
fejkhell2
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Tak to by mě zajímalo jestli to bude nějak hlučné? Jestli to někdo neví. A potom jsem teda uvažoval, že bych odhlučnil skřín tim rockwoolem a dal tam tt125.Co myslíš?.Nemáte někdo natočený to tt125 jak je hlasitý?Docela by mě to zajímalo.
a jinak tenhle:
http://www.ventilator-expert.cz/vyk...tt-125/d-70285/
nebo
http://www.ventilator-expert.cz/vyk...-125-s/d-70286/
a teď jsem koukal, že to daj do nějaký krabice bo tak a tam daj ten rockwool a prej to je skoro upe tichý?
nemám totiž představu jak to v tom pokoji bude hlučný:OO.páč tam budu spát..

Fejkr&Mrhell2

Naposledy upravil fejkhell2 06-02-2012 v 06:46 AM

Old Post 06-02-2012 v 06:05 AM
Platenik
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Hluk 32dB je snesitelny, zalezi na tobe co snezes. Normalni PC chladice maji hlucnost kolem 20db, tak si to zhruba muzes predstavit. Kdyz ten vetrak das do odhlucneho boxu + sonoflex, myslim, ze nebudes mit problem

Indonésie, Thajsko - small fotoreport

Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
čínské přísloví

Old Post 06-02-2012 v 17:27 PM
fejkhell2
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

myslíte že tohle dřevo http://www.google.cz/search?client=...iw=1280&bih=909 je v poho na stavbu skříně?

Fejkr&Mrhell2

Old Post 07-02-2012 v 18:18 PM
Platenik
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

nevidim v tom problem, kdyz dovnitr das nejakou folii (dobre natahnout - aby ti to nevlhlo, je to prece jen drevo)

ale pokud bych ti mohl poradit, kup si homebox white
http://www.greenhome.cz/katalog/483505

bude to asi vetsi investice nez skrin, ale zase postavis to za 10min, slozis za 10 minut, snadny stehovani a pokud neresis vzhled (nenapadnost) tak jdi do boxu.

Indonésie, Thajsko - small fotoreport

Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.
čínské přísloví

Old Post 07-02-2012 v 19:38 PM
fejkhell2
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Jasný, ale na homebox fakt nemám Takže zainvestuji něco málo do tě skříně.. kterou mám jakoby na ,,zakázku".¨
Potřeboval bych vědět spíš názory na ty další věci..

Fejkr&Mrhell2

Old Post 14-02-2012 v 11:23 AM
anonym9711
Nový Člen

Karma uživatele anonym9711 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Ja nie som rozhodne znalec, ale mam vetrak od rovnakej firmy, ale typ ufo (rada VK). Tento TT ma v dokumentacii maximalnu teplotu prostredia 45°C, tie ufovite 60°C. Preto neviem, ci je vhodne dat ho do krabice a tahat horuci vzduch od lampy. (Ma nejake istenie proti prehriatiu? Tie VK maju.)

Tiez vzhladom na nizsiu cenu moze byt horsie vyvazeny- moj musi byt zaveseny na bungee-cord gume (aby to nevibrovalo) a zregulovany na cca 50%- potom to znie ako starsi PC s box chladicom. Udaje v dB ignoruj- na plny vykon si predstav nieco ako slabsi vysavac.

Old Post 14-02-2012 v 16:59 PM
anonym9711 je offline   Profil uživatele anonym9711   Find more posts by anonym9711   Foto galerie člena anonym9711   Click here to Send anonym9711 a Private Message   Add anonym9711 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fejkhell2
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

Dík moc. To je fakt v háji. Všechny ty ventilátory se pohybujou cenově okolo 2k. Já bych potřeboval tk do 1k. Koukal jsem, že některý cápci to odhlučnujou, že tam daj rockwool a je to prej cajk...

Fejkr&Mrhell2

Old Post 14-02-2012 v 18:02 PM
vhisky
Stálý Člen

Karma uživatele vhisky - 63% PěstitelskáKarma uživatele vhisky - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Ja videl odtahy pc ventilatory a sam budu kupovat potrubni ventilatir za.450

Nejlepší modely jsou ty s láskou a péčí... Mars LED 300 a 400W sodík

Old Post 14-02-2012 v 18:05 PM
vhisky je offline   Profil uživatele vhisky   Find more posts by vhisky   Foto galerie člena vhisky   Click here to Send vhisky a Private Message   Add vhisky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-12-2016 - První kolo/ 250W - 3 odpovědí
02-09-2011 - Moje první skříň - 2x 600W - 48 odpovědí
10-03-2004 - můj první Indoorek Son-T 150W - 15 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás