Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Může mi o tomhle prosím něco řict?Jak se tomu říká? Jak to vyslechtili? Je tam si nejakej popisek ale moje znalost AJ je hodne bidna vzhledem k nemcine kterou sem se ucil na skole. DIIIIIKY
Jediny co sem vycet ze je to mutace z kmenu DJ Short Blueberry. A je to pesteny pod led sistemem.
tak to je husté...a přitom velice zajímavé-je to jak nějaká genetická chyba jak u zvířat, třeba u krajty tmavé se mi albín totálně líbí, nicméně dostat toto do ruky,tak se to asi bojím zuhlit) ale ,,vyšlechtit" to nějak aby tak byl celý box,tak to by mohlo být zajímavé)
Taky to vidím po prvé,asi protože jsem před tím jel jen venek a u slunka to asi nehrozí.
Podle mně je to určitý druh mutace a stráta chlorofylu,který je zelený díky fotosyntéze-nemýlílm-li se,takže to bude něco jako u lidí či zvířat stráta pigmentu.
Takže asi to druhem vůbec nebude,protože bílý může být jak divočák,tak lev či had,nebo černoch a evropan taky může být albín.
aresek : myslím si,že pokud by byl celý box pěstěn bez toho chlorofylu nějakou chemickou sračkou,tak by to stejně chcíplo na nedostatek fotosyntézy a né že by to nevykvetlo,ale ani nevyrostlo.
Co ty na to Hlavo?
Původní příspěvek od Bohempík jojo nedostatek chlorofylu, u blueberry docela častý jev, třeba i jen nahodile na nějaké paličce
nicméně albíni se v ganji vyskytujou taky, mám nějakou seedline royal dane kde část populace má tenhle deficit už od semínka
+
Hlava
Mají stejný výnos jak normální? Fotosyntézu asi moc bíla dělat nebude.
Hustý, Něco na tenhle styl me po přepnutí udělala jedna WW v domění že je to nějaká plísen sem to otrhával až sem ji nakonec usek a zahodil. A všechno to světlí se hrozně kroutilo.
Mne to tak isto spravila jedna centrálna palica speed devilu od sweet seeds. Vršok palice zbelel asi tak 3cm, aj listy, aj šiška, pričom lístočky sa krútili ako trvalá babky Kvetky. Časom mi to prerástlo a nabobtnalo novými šiškami.
jedoduše ti to tu kytku spálilo, fakt bych kolem toho haló nedělal, není to nic neobvyklýho
a bílý listy jsem měl taky, jen už teď nevim, esli to bylo spálenim od přehnojení, nebo od peroxidu
karamel je cukr co už se neuzdraví
zmáčkni spoušť, bude spoušť, zmáčkni knoflík, bude poušť
No tak prehnojenim ani peroxidem tohle urcite neni podle kamosa je to chyba genu ktera probiha stejne jako u zivocichu.Na kvalitu hula to nema zadny vlip (prý). A ja s jeho nazorem souhlasim tod asi vse k tomuto theadru. Ale dik za nazory a za obohaceni diskuze to asfalt tak to mi rekni co si delal s peroxidem na kytkach tvl? Dezinfekci delej bez kytek uvnitr hulit peroxid bych teda nechtel
Původní příspěvek od Benzer Dezinfekci delej bez kytek uvnitr hulit peroxid bych teda nechtel
Peroxid se na světle velice rychle rozkládá na vodu a kyslík: 2H2O2 → 2H2O + O2 Jak bys to mohl hulit? Běžně se používá jako desinfekce roztoku a případně proplach hydroponích systémú atd.. Je tu o tom thread http://grower.cz/forum/showthread....ght=%2Bperoxid.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Je to od svetla, u tech co sou nejbliz lampy. Chlorofyl kryje i karotenoidy a xantophyly a venku se to ukaze zmenou barvy listu kdyz se nici napr. cervena, oranzova, zluta, hneda. V tomhle pripade se nici i tyto pigmenty a proto bila.