Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vítejte, všichni nakouknuvší. Na pondělním sezení s panem Časlovem a panem Zedym se v našich myslích zrodil nápad založit soutěž pro širokou obec growerskou a nabídnout tak možnost otestování genetických informací našeho skvělého semene téměř zdarma - tedy přesněji pouze za jednu fotografii.
Tato fotosoutěž bude konkurenční soutěží k soutěži magicmanově a doufáme, že učást bude valnější než v soutěži jeho. Nebude totiž zapotřebí přemlouvat growerské ženy ke svlékání.
Ptáte se co tedy bude tématem naší soutěže? Je to naprosto jednoduché - místo svlečených growerek toužíme vidět svlečené growery - konkrétně jejich zadní části, jinak nazývané též prdel. Fotografie prdele s naší oblíbenou rostlinkou, popřípadě sušinou naší oblíbené rosltinky. Fantazii se meze nekladou...
Hodnotící porotu tedy budeme v první části tvořit já, Časlove a Zedy. Všichni prdeleznalí odborníci. Ve druhé části bude vytvořena anketa a hodnocení bude ponecháno na vás.
Cena bude z mojí strany 20ks passion x [G13 x mtf] pro vítěze, 10ks pro druhého a 5ks pro třetího prdelníka. Další nabídne Časlove.
Jako ilustrační foto přikládám JAHmaičanovu prdel...
Hmmm, když jsem viděl na fotce svoji holou prdel, tak jsem začal velice silně doufat, že jste na to zapomněli...
Ještě bych dodal, že soutěž jsme vymysleli slušně posilněni pivním mokem, to jen abyste si o nás nemysleli, že jsme uplný zvrhlíci!
Jo a ještě se mi zcela nelíbí věta:
citace:
Původní příspěvek od Pan Ker Fantazii se meze nekladou...
To bych si dovoli upravit na: Vše povoleno kromě makro fotografií! Na to bych asi neměl žaludek!
Jo a ještě zadky growerek berem taky!
Jinak jak rozdělíme sémě mezi prvních pár příček se ještě dohodnem, ale já dávám do placu 30x Chemdog D x Purpurea ticinensis a 10x Larry OG x The Purps.
Jo vole a koukej tam dát i svoje pozadí, nemysli, že se tomu vyhneš, že tě takhle zachrání JAHmaičan!!!
No a tady asi tak nějak, jak by to mohlo vypadat, abyste se nestyděli (i když já se teda stydim) + letošní outdoor bud Chemdog D x Purpurea ticinensis.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
koukám, že už se to tady začíná pěkně prdelatět. Neptejte se mě jak, ale nakonec sem to nějak zmastil i s webkamerou, kdyby mě někdo viděl, tak už mě vezou v kazajce na kopeček
Jo a díky JAHmaičanový prdeli z toho nevyklouzneš kamaráde, takže foto na plac!
Pokusím se taky mrknout jestli nevyhrabu nějaký kloudný sémě na příhoz.
Tak držím palce dalším pokusům o trochu toho zpestření tady...
Když budou vidět koule, tak jsou to + nebo - body?
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
pod pojmem zvrhlej análník si ale teda představím ještě něco kluci ))))
tak do toho hehe
tu prdel si budete muset masírovat hodně dlouho a pak vÁm narostou aspoň čtyřky prdele. Jedničky jsou o ničem
Chválím tě země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená, dál vábí nás
Původní příspěvek od Divoženka pod pojmem zvrhlej análník si ale teda představím ještě něco kluci ))))
tak do toho hehe
tu prdel si budete muset masírovat hodně dlouho a pak vÁm narostou aspoň čtyřky prdele. Jedničky jsou o ničem
ty máš co, minus 5? Asi nevíš jak je těžké udržet čtyřku prdel v delikátním stavu