Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Seedsdirect
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
men.in.hell
Nový Člen

Karma uživatele men.in.hell - 0% Pěstitelská

Dotaz seeds direct Příspěvek č. 1

čau...............chci se zeptat jestli nekdo nemáte zkusenosti s objednavanim seminek z holandska. objednal jsem si seminka z www.seedsdirect.to od KCbrain. Dojede to ?? a nema nekdo zkusenosti s KCbrains ?? cus

foo

Old Post 03-02-2003 v 22:08 PM
men.in.hell je offline   Profil uživatele men.in.hell   Find more posts by men.in.hell   Foto galerie člena men.in.hell   Click here to Send men.in.hell a Private Message   Add men.in.hell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No hele dej do vyhledávače ti adresu a uvidíš kolik lidí si od nich objednalo, jinak dotaz ode mě, proč objednáváš a pak se ptáš esli to příde, nebylo by lepší se zeptat a pak něco objednat?

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 05-02-2003 v 09:36 AM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Jo...dej to do vyhledavace.Nekde jsem tu cetl thread i s dotkama.Prislo to v poho...

Old Post 11-02-2003 v 15:13 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madmaf
Stálý Člen

Karma uživatele Madmaf - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Já obědnával taky přes seedsdirect ,ale od nirvana seeds poslal sem to v tlusté obálce a za 10 dní mi to přišlo.10 semínek Afgani +15semínek skunku 1 zadara

Madmaf

Old Post 18-02-2003 v 19:18 PM
Madmaf je offline   Profil uživatele Madmaf   Find more posts by Madmaf   Foto galerie člena Madmaf   Click here to Send Madmaf a Private Message   Add Madmaf to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Madmaf! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sensi Star
Nový Člen

Karma uživatele Sensi Star - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 5

JA SEM SI OBJEDNAL OD SENSISEEDS UŽ PŘED TEJDNEM TAK DOUFAM,ŽE MI TO PŘIJDE.

Old Post 25-02-2003 v 22:47 PM
Sensi Star je offline   Profil uživatele Sensi Star   Find more posts by Sensi Star   Foto galerie člena Sensi Star   Click here to Send Sensi Star a Private Message   Add Sensi Star to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Sensi Star! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
men.in.hell
Nový Člen

Karma uživatele men.in.hell - 0% Pěstitelská

Dotaz seedsdirect Příspěvek č. 6

hele chci se zeptat jak jste objednali u seedsdirect ?? poslali jste prachy predem ??

foo

Old Post 04-03-2003 v 21:58 PM
men.in.hell je offline   Profil uživatele men.in.hell   Find more posts by men.in.hell   Foto galerie člena men.in.hell   Click here to Send men.in.hell a Private Message   Add men.in.hell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papaíto
Stálý Člen

Karma uživatele Papaíto - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

klidně to pošli,ale jistější je bankovní převod

Old Post 09-03-2003 v 13:56 PM
Papaíto je offline   Profil uživatele Papaíto   Find more posts by Papaíto   Foto galerie člena Papaíto   Click here to Send Papaíto a Private Message   Add Papaíto to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Papaíto! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gordon
Stálý Člen

Karma uživatele gordon - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

jo prachy jsem poslal předem a pohoda (nedávno jsem objednal ICE)

Old Post 10-03-2003 v 19:47 PM
gordon je offline   Profil uživatele gordon   Find more posts by gordon   Foto galerie člena gordon   Click here to Send gordon a Private Message   Add gordon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alennka
Stálý Člen

Karma uživatele Alennka - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

normalka vlítni na poštu a je to.Dostaneš akorát jinou složenku a je vymalovaný.příjde to tak za 2-3týdny.

Hmmm...........

Old Post 10-03-2003 v 21:13 PM
Alennka je offline   Profil uživatele Alennka   Find more posts by Alennka   Foto galerie člena Alennka   Click here to Send Alennka a Private Message   Add Alennka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

moc se mi nechce posilat x dolaru v obalce, ale risk je zisk ne?

chronic; mazar, g13froc; nirvana-special, g13froc; mazar, peacemaker; peacekeeper 0.07kW

* * * tune da grower radio * * *

Old Post 06-01-2004 v 16:22 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Já si budu objednávat seminka od nirvany tak jsem zvedavej jestli odatanu taky bönus

Old Post 01-02-2004 v 13:17 PM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigfoot
Stálý Člen

Karma uživatele bigfoot - 83% PěstitelskáKarma uživatele bigfoot - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Mne pred tydnem prisly seminka od seedsdirect a vubec se mi nelibi ze mi poslali misto 40 semen jen 30 a bonusy urcite zadny. Mozna kvuli upadku dolaru.
Objednal jsem si Papaya a jock Horor a prislo mi misto nich Who's y' daddy. nevite co to je?

Old Post 03-02-2004 v 16:05 PM
bigfoot je offline   Profil uživatele bigfoot   Find more posts by bigfoot   Foto galerie člena bigfoot   Click here to Send bigfoot a Private Message   Add bigfoot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 13

-->seminka z netu

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 04-02-2004 v 19:35 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigfoot
Stálý Člen

Karma uživatele bigfoot - 83% PěstitelskáKarma uživatele bigfoot - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Dneska mi prisla dalsi zasilka a vse je v poho.
Poslali mi 20 semen gratis.

Old Post 11-02-2004 v 21:27 PM
bigfoot je offline   Profil uživatele bigfoot   Find more posts by bigfoot   Foto galerie člena bigfoot   Click here to Send bigfoot a Private Message   Add bigfoot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mikes
Stálý Člen

Karma uživatele mikes - 81% PěstitelskáKarma uživatele mikes - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

cus
ja sem taky obednaval od seedsdirect a za tyden to bylo doma.objednaval jsem od nirvany a prislo mi 15 semen skunk1zadara ale byly upne k hovnu.u ostatnich 95%klicivost a u skunku1 z 15 semen vylezlo jedno.co bych ale chtel zadara

Old Post 14-05-2004 v 19:46 PM
mikes je offline   Profil uživatele mikes   Find more posts by mikes   Foto galerie člena mikes   Click here to Send mikes a Private Message   Add mikes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Tak ja som objednal od seedsdirect White Rhino a Aurora Indica a postup bol nasledujuci:
1. Do obalky som vlozil vyplneny formular s 35 dolarmi - 30+5 za postovne prvou triedou v pondelok
2. V piatok ten sami tyzden mi napisali zo seedsdirect, ze to prislo a vraj mi daju vediet ked to poslu
3. V pondelok nasledujuci tyzden mi napisali, ze to poslali a nesetrili chvalou, ze sa mam na co tesit a prriali mi vela uspechov pri pestovani
4. V pondelok o tyzden neskor oproti bodu 3. mi dosli semienka pekne zabalene v obalke, v nej bol prehnuty tvrdy modry papier a v nom v takej umelej hmote dve origos balenia so semienkami plus jeden priehladni sacok na ktorom stoji: Freebie, Skunk#1 a adresa seedsdirect- je tam 15 semienok skunku

- Tot vsetko, je to skutocne jednoduche, netreba sa toho bat a je to lepsie ako platit nejakym pochybnym growerom tu na fore za semienka s pochybnou genetikou tak ako som sa ja nechal napali, no ale co uz clovek sa uci na vlastnych chybach.
Ja proste chlapiikov od Gypsy Nirvana milujem su to hosi na mieste-

tak dufam, ze som niekomu pomohol ak nie nech sa ozve

Majte sa vsetco growery a nech vam to rastie

Old Post 17-05-2004 v 18:47 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:46 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-10-2003 - seeds - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás