Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zná někdo někoho, kterej ví o někom, co slyšel, že tamten povídal, že někde četl o někom jako je Greenspoon.
Pokud máte zkušenosti s pěstěním tohoto modu , tak všechno sem.
still iNLove
N.G.c. - North Growers club
support Artmatic brothaz
vím že se dá sémě koupit, vím i kde, ale nevím jak to roste, jak je to náchylný na choroby, náročný na pěst, speciální podmínky, zkušenosti. Vše co víte , sem s tím. Máte někdo foto vašich výtvorů ? úvodní foto je totiž propagační z webu nějaký seedbanky.
Díky díky
still iNLove
N.G.c. - North Growers club
support Artmatic brothaz
Jo , aspoň napsat ten nazev správně , je to Dr. Grinspoon , ne Green . http://en.seedfinder.eu/strain-info...n/Barneys_Farm/ ....jinak je to čista sativa , nejvetši oldschool jak pisou , jak pise Bohempik , zadnej vynos , sraní pres 4mesice a nakonec si pohulim par brk , no to musim byt velky fajnšmekr . http://www.cannabis-seeds-bank.co.u.../prod_1360.html , mozna bych do toho šel , 1000kč neni zas tak mnoho ale nevim kde by mi to kvetlo 100dní )) . No jsem zvedav jestli do toho nekdo pujde ,
Pojmenovano jako mnoho dašich modelu podle pana ktery se tímto zabývá (cannabis advokat a badatel) Dr. Lester Grinspoon , clovek ktery je pro legalizaci pro medicínske použití.
Dr. Grinspoon je lahoda, je to trochu podobny rovnikovy OG sativa, chutna ovocne a nasladle. hodne kvalitni cisty high hodne dlouhy.typ spis pro cannaseury
zdravim panove....ja mam pod lampou 2 kyti tohoto modelu....pochazi z feminizovanejch semen faze rustu byla 3.tydny...kytky narostly cca 55cm....hubeny protahly stonky i vetve...ale kosaty....2*sem zastipoval pri tretim a osmym patre .pestuju v zemine....hnojivo:komplet pro zeminu od Hesi..osvetleni 600w.MH vybojka na rust...600w vysokotlaka sodikova na kvet.nyni jsou v 63tydnu kvetu...grinspoon narostl do vysky cca 150cm...aroma ovocne....citronove.palice zatim pouze bliznyale kvete 100dni tak je cas....foto dodam
Původní příspěvek od zziiggyy zdravim panove....ja mam pod lampou 2 kyti tohoto modelu....pochazi z feminizovanejch semen faze rustu byla 3.tydny...kytky narostly cca 55cm....hubeny protahly stonky i vetve...ale kosaty....2*sem zastipoval pri tretim a osmym patre .pestuju v zemine....hnojivo:komplet pro zeminu od Hesi..osvetleni 600w.MH vybojka na rust...600w vysokotlaka sodikova na kvet.nyni jsou v 63tydnu kvetu...grinspoon narostl do vysky cca 150cm...aroma ovocne....citronove.palice zatim pouze bliznyale kvete 100dni tak je cas....foto dodam
63. dnu jsi chtěl asi napsat, už by mělo bejt hotovo, tak foto
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
No tady měl něco podobnýho má jen čepra , http://grower.cz/forum/showthread....9834#post969834 , já si to ale seženu , protože kamoš co mi vez nejaky samce tak mi vypravěl jak v amstru celej tejden hulili všechno co mohli a posledni den si dali toho Grinspoona a řikal že asi 5-6hodinovej stav jako že je to zkušenej hulič ale poprvé chtel aby prestal bejt zhulenej v jeho vyrazu v tvaři sem pochopil že to myslel smrtelně vážně , jako že 20let hulí ale tohle prej ješte nezažil , takže ho mam v pořadníku na genetiku , možná přišti rok čau Hlava
No tady měl něco podobnýho má jen čepra , http://grower.cz/forum/showthread....9834#post969834 , já si to ale seženu , protože kamoš co mi vez nejaky samce tak mi vypravěl jak v amstru celej tejden hulili všechno co mohli a posledni den si dali toho Grinspoona a řikal že asi 5-6hodinovej stav jako že je to zkušenej hulič ale poprvé chtel aby prestal bejt zhulenej v jeho vyrazu v tvaři sem pochopil že to myslel smrtelně vážně , jako že 20let hulí ale tohle prej ješte nezažil , takže ho mam v pořadníku na genetiku , možná přišti rok čau Hlava
Já právě tehle thread našel, když si na něj odkazoval u čepry
jinak ta zkušenost je dosti zajímavá a těším se, jestli to teda rozjedeš!
zvláštní jak na fotce tý seedbanky jsou ty palice ještě docela kompaktní, a co jsem viděl těch pár fotek tady na G,tak to vypadá fakt zvláštně...no každopádně předpokládám, že v mym 70cm vysokym boxíku si tohle moc nepopěstím. Rozhodně to je zajímavost.